Jump to content

Moto Zajednica

Honda Varadero 1000 2001.

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 159 postova
  • Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000

Prodajem Hondu Varadero 1000.

Godina proizvodnje 2001,uvezena pre tri godine iz Svajcarske(prvi uvezeni motocikl kolege Brace-Cafferacer sa foruma).

Za razliku od vecine motocikala koji dodju iz Svice,pazeni mazeni,lickani-sa ovim to nije slucaj. Motocikl verovatno nikada nije video garazu te ima tragova na felnama,viziru,boji...

Agregat je zdrav i u punoj snazi,prosle sezone zamenjeno ulje,filter,svecice i filter vazduha i posle toga napravljeno 450kilometara-znaci bar ulje za zamenu. Imam nove plocice za sva 3 diska,idu sa motociklom kao i dva bocna Hepco Becker kofera ali nosace nemam.

Kada sam ga uzeo od Brace na njemu su bile nove gume,jos su daleko od zamene. stavljen nov lanac,lancanici na 60-70% 

Od opreme ima uticnicu 12 V,Givi Maxia kofer,Bobanovo sediste.

Registrovan do 14.05.2015. Na mom je imenu i prevod je obavezan.

Na desnoj plastici ima razderotine od pada i na plastici ispod sedista pukotinu,trebalo bi da se ofarba.

Vizir je za zamenu.

Ne znam kako ali motocikl na slikama izgleda bolje nego uzivo,da se ne foliramo!

Mislim da je vise nego zanimljiv nekome ko ima malo vremena i zivaca da poradi na estetici a u ceni je ostavljeno dovoljno mesta da izgleda savrseno. 

Motocikl prodajem jer u poslu,koji trenutno radim za drugoga,hocu da pokusam da se osamostalim.

Cena 2300Eur.   0638123324 Odgovaram i na Forum-P.Poruke ali je poziv pozeljniji.

Ala se raspisah...  :)

post-1039-0-22724800-1428863428_thumb.jpg

post-1039-0-35365200-1428863449_thumb.jpg

post-1039-0-64617400-1428863467_thumb.jpg

post-1039-0-83153600-1428863485_thumb.jpg

post-1039-0-21926800-1428863501_thumb.jpg

• Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Trenutno oglasen samo ovde.Mislim da ima potencijala da neko od kolega napravi za sebe dobar motocikl. i tako ce biti sledecih 4-5 dana.

E da- Iz razloga koji sam naveo-Zamene STOP a i cena moze da kliza taman toliko da odvedem kupca na dobru klopu.

• Podržavam 4

• Călător motocicleta, 2361 postova
  • Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :)

Ukoliko je agregat dobar, ove plastike su nista... Cena je vise nego dobra. Realna cena ovakvih motora je 2700-3200eur u zavisnosti od opreme i istrosenosti potrosnih delova. Po mojoj proceni, onaj ko kupi ovaj motorin, pazarice ga za 700eur manje od njegove vrednosti i da na njemu ne radi nista ove godine. Bila bi sramota da se neko cenjka i spusta cenu. Preko zime moze da napravi nosace bocnih kofera uradi servis i ako mu bas jako smeta, da sredi te plastike.

Varadero je tovarna mazga za duga putovanja. Ja ga vozim vec nekoliko godnina i nemam nameru uskoro da ga menjam. Ukoliko j masina zdrava, pokajace se onaj ko ne ode jos danas da ga pazari.

Sad mi zao drugara koji je pre 2 meseca pazario za 2900eur. Mogli smo od razlike nas dvojica otici na jednonedeljno putovanje.

Za pravog kupca cemo i nosace bocnih kofera da resimo! Obecao mi ih je drugar ali kako sam resio da prodam ne pritiskam ga da napravi. javi se Markooooo  :)  ( MARKO BNS na forumu)

• Zainteresovan, 841 postova
  • Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v

Cijena je baš povoljna, a Varadero je neunistiv motor.

Zelim ti da ga brzo prodas ,a za ove pare ne sumnjam da hoce...

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja