tindirbp 289 Napisano April 10, 2015 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan kupujem magnet za kanyon 600,polovan...ponude na pp ili ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano April 11, 2015 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sta je sa tvojim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano April 11, 2015 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan magneti se odvojili,popucali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano April 12, 2015 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam taj problem davno, doći ću da pogledam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano April 12, 2015 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan kod Mitrovica pandura mladjeg je u Gajdobri,tamo cu ga raditi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzejzel 160 Napisano April 12, 2015 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam magnet za pegasa 650 ili f650, ako je isti za canyon dao bih ga za 40 evrica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano April 12, 2015 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je KOKUSAN a mozda negde nadjem i pravu oznaku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano April 13, 2015 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan sumnjam da je isti kao za pegaza...pogledacu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzejzel 160 Napisano April 13, 2015 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam ja proguglao, nije isti... srecno sa popravkom ili potragom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano April 13, 2015 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan au majku mu njegovu....videh i ja sada,na pegazu je koliko se secam sa desne strane magnet a ovde sa leve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzejzel 160 Napisano April 13, 2015 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, sa desne je, ali mislim da to nema veze, ovaj magnet odgovara pegaso 650, f650 i bombardier ds650, svi koriste rotax 650, a tvoj je 600... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano April 13, 2015 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je KOKUSAN a mozda negde nadjem i pravu oznaku. nadji ti meni pravi magnem ebes oznaku...,ma to djubre od motora bezi bre... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano April 13, 2015 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, sa desne je, ali mislim da to nema veze, ovaj magnet odgovara pegaso 650, f650 i bombardier ds650, svi koriste rotax 650, a tvoj je 600... to nije motor,to je otpad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano April 14, 2015 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Da si malo ozbiljniji doneo bih ga za vikend iz Italije ali da ne bude kao sa onim CDI-om pa sad skuplja prasinu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano April 14, 2015 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Da si malo ozbiljniji doneo bih ga za vikend iz Italije ali da ne bude kao sa onim CDI-om pa sad skuplja prasinu.. hehe,da li verujes da mi motor nije stigao jos,namotaje sam nabavio i onda ostaje jos cdi,ali izvini ja ti nisam rekao da ga porucujes nego si ga ti imao kod kuce i samo si mi ponudio da imas u prodaji,a magnet ako imas slobodno poruci,jer ja sta porucim to i preuzmem sto se podrazumeva,javi mi samo cenu magneta na 0616701577 ili ovde 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano April 14, 2015 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Šteta što nisam slikao magnet koji sam PREPRAVIO za Canyon, da vidiš kako može i desni na levu stranu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano April 14, 2015 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Šteta što nisam slikao magnet koji sam PREPRAVIO za Canyon, da vidiš kako može i desni na levu stranu . prepravljao sam ja i od kle-a na gpz,donece ga kod mene za koji dan pa cu videti sta i kako ,mozda tu i namotaji trebaju, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano April 15, 2015 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan ORLE,oli mi javiti za cenu odprilike,treba mi stvarno taj magnet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano April 16, 2015 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan orao pao,orao pao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano April 16, 2015 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Ima ga u Udinama..Ceo motor u delovima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano April 17, 2015 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Ima ga u Udinama..Ceo motor u delovima... pa dobro hoces mi moci doneti sta mi bude trebalo od delova,sutra ce mi dovesti motor pa cu detaljno pregledati sve sta nevalja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano April 20, 2015 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan dok "oro" udje na forum ja nadjoh vec i frajlauf i magnet.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano April 22, 2015 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan nadjoh ali............ovo je strasno.........dobio delove sa otpada.....ali bukvalno.ovo mi se prvi put desilo....pisem sve kad se sve zavrsi,nadam se uspesno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano April 23, 2015 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan dok "oro" udje na forum ja nadjoh vec i frajlauf i magnet.... Orao ,trenutno,ne zna gde mu je glava.Moto-servis je pun.Imam gomile delova za narucivanje tako da ne stizem...Dok ne prodje guzva,nista... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano April 23, 2015 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan nadjoh ali............ovo je strasno.........dobio delove sa otpada.....ali bukvalno.ovo mi se prvi put desilo....pisem sve kad se sve zavrsi,nadam se uspesno.... Eeeeeeeee...Sta ce sve jos da ti se desi....Kad preturis dvadesetak godina i vise drzanja moto-servisa i rada sa ljudima nista nije strasno kad uz jutarnju kafu pocnes da pijes po jedan bensedin... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...