VladaSD 2364 Napisano April 8, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i ja kao i vecina sam ranije citao o ovom ljubitelju sporta i navijacu.....a pre svega humanom coveku, Jovanu Simicu. Covek je toliko dao sebe u ovom , da je dobio i otkaz na poslu. Podrsku su mu dali svi koji nesto znace u nasem sportu , a imaju svoju humanu notu....medjutim nije dovoljno....moze vise , moze bolje. Cilj je da se osnovna skola "Radivoj Popovic" u Zemunu , koju pohadjaju malisani sa ostecenim sluhom i govorom, dovede u koliko-toliko pristojno stanje. Potrebno je svasta, ali najcenjenije i najtrazenije su volja i zelja da se pomogne...ostalo ce samo doci. Kontaktirao sam Jovana emailom i ocekujem, da javi kako i u kojoj meri mozemo da mu pomognemo, kao pojedinci...ili kao kolektiv. Svako koliko i kako moze.... Ja sam za , a vi? http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/270421/Secate-se-momka-koji-je-prodavao-ono-sto-najvise-voli-da-bi-pomogao-bolesnoj-devojcici-Ponovo-dize-Srbiju-na-noge Pozdrav, 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8617 Napisano April 8, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan naravno ZA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano April 8, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Naravski,citao sam o njemu danas.Prosledi info,pa da kolektivno pomognemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano April 8, 2015 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam za! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 8, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Nikad nisam ni sumnjao, u veliko srce bajkersko Cim mi se javi, prenecu sta mozemo da uradimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano April 8, 2015 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Naravno ZA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clau 89 Napisano April 8, 2015 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Zemun Motocikl: SV 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Pratim... Pa da vidimo sta i kako kada ti odgovori... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolas02 36 Napisano April 8, 2015 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan pratim ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 9, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Javio se Jovan emailom, zahvalio se i rekao da ce se javiti sa svim informacijama, cim potvrdi datum odrzavanja humanitarne akcije u Hali sportova na NBG. Tada cemo i znati , na koji nacim cemo moci da pomognemo. Ljudi , hvala u Jovanovo ime, ponosim se sto sam deo ovakve bajkerske populacije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...