sale z900 328 Napisano Mart 2, 2008 Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB 750 K, CB 750 C, CB 750 F, VF 750 S, VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan Gde se moze kupiti dobra moto zenska jakna u pink (roze) boji, treba mi za moju lepsu polovinu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shomy 2 Napisano Mart 2, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam video mnogo lepu zensku jaknu u Markosu... Doduse, jakna je crna ali ima dosta detalja roze boje (neki delovi su roze boje, kao i neke sare...)... Mislim da je marka Ixon i da kosta 13400 din... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kameni 1 Napisano Mart 3, 2008 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam video mnogo lepu zensku jaknu u Markosu... Doduse, jakna je crna ali ima dosta detalja roze boje (neki delovi su roze boje, kao i neke sare...)... Mislim da je marka Ixon i da kosta 13400 din... MIslim da je cena pala, kada sam zadnji put gledao bilo je nesto jeftinije. A jakna je stvano dobra, prakticno Diablo jakna sa zenksom sarom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Mart 3, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ako si spreman da zavučeš ruku duuuboko u džep, onda evo i predloga Jaša 500 usd Pantalone 325 usd Kaciga 300 usd He, he, he...nadam se da ti devojka ne prati forum..... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 3, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan zakopa ga peki !!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale z900 328 Napisano Mart 3, 2008 Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB 750 K, CB 750 C, CB 750 F, VF 750 S, VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan zakopa ga peki !!! ;D Da znas da jeste, ovo sve vrhunsko ali 1125$ je ozbiljna cifra. Morao sam da joj pokazem i to je to! Komso, pusti mi sajt gde si nasao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Mart 4, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan probaj ovde http://www.rideicon.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Mart 4, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan zakopa ga peki !!! ;D Da znas da jeste, ovo sve vrhunsko ali 1125$ je ozbiljna cifra. Morao sam da joj pokazem i to je to! Komso, pusti mi sajt gde si nasao. He, he, najbolji način da prestaneš da se keširaš za devojku je....da je oženiš p.s. Redoran ti je dao pravi link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Mart 5, 2008 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Imas u IXS jaknu po trazenom opisu............. ;D ;D ;D ;D,posto istu brigu kuburimo ko pre nadje nesto lepo nek obavesti........ ;D ;D ;D.Samo sto je moja lepsa polovina jako izbirljiva. Evo i slicica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale z900 328 Napisano Mart 8, 2008 Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB 750 K, CB 750 C, CB 750 F, VF 750 S, VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan Pricaj mi o tome molim te! ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheRaven 6 Napisano Mart 12, 2008 Mrs. Konzul, 30 postova Lokacija: Grocka Prijavi odgovor kao problematičan A gde moze da se nadje jakna koja NIJE roze, sa nekim prihvatljivim cena-kvalitet odnosom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Mart 12, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan A gde moze da se nadje jakna koja NIJE roze, sa nekim prihvatljivim cena-kvalitet odnosom? Naoružaj se strpljenjem i kreni od radnje do radnje... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&board=16.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...