zoxbl 70 Napisano Maj 11, 2015 Dobar dan dobri ljudi.., 225 postova Lokacija: Banja Luka,Republika Srpska Motocikl: Transalp 600 PD06 91.god.;Africa twin RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Aloo SRBendurasi, el se brckate u Jadranu, ili ste poprecili preko Alpa? Bilo i jednog i drugog 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 11, 2015 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Stigli smo pre koji sat . Zamalo u Grčkoj da nas bude 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jimmy LaLa 228 Napisano Maj 11, 2015 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo slicica... Dio ekipe se skupio u BL a dio smo cekali na Zelenkovcu Cekanje nam nije mnogo tesko palo Posto je doslo do nekih izmijena u planovima za putovanje do dole krenuli smo dalje preko Glamoča i Grahova Na odrediste smo stigli sa prvim mrakom tako da smo samo podigli satore, ubacili stvari u njih i otisli na veceru. Evo i par slika Benduro baze 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jimmy LaLa 228 Napisano Maj 11, 2015 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Dan D - subota Check point - Tulove grede i prvi pogled na more Neki nepoznat mladic sa nervoznim motorom Zajednicko fotkanje Jos jedna pauza Mali problemi sa gumama.. Kanjon rijeke Zrmanje ...poslije kanjona je slijedio povratak u kamp. Raspremanje, kupanje, otkuvavanje i ostale aktivnosti do vecere. A vecera, to je bio trenutak koji su svi zeljno iscekivali tog dana 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jimmy LaLa 228 Napisano Maj 11, 2015 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Nedeoljno jutro je znacilo pakovanje i povratak kuci, oblaci i jak vjetar nisu bili ti koje smo zeljeli da vidimo tog dana... Jedna slika sa granice A onda pauza za rucak, kazu red je da se pojedu neki cevapi Zao mi je sto od tog dana nemam vise slika jer smo bili na dosta lijepih mjesta. Vrijeme je bilo bas onakvo kako smo zeljeli, od bure smo pobjegli a oni sivi oblaci su se razisli. Kada sve saberem bilo mi je odlicno. Upoznao sam mnogo dobrih ljudi, vozio se izuzetno lijepim putevima i proveo tri dana u potpunom uzivanju. Nadam se da se dogodine opet gledamo... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Maj 12, 2015 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Preko brda i dolova,vukoebina,trnja,kamena i prasine i tako nekoh 400-500km kampovanja na Borackom jezeru pa dorucak,kiselo mleko i pita ispod saca.... ....stigosmo i mi sinoc kuci... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 12, 2015 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan A Zoki šta reći, bilo je teško i neugodno, ali je neko i to morao da uradi! Biće i slika, ima par gomilica @Jimmy : moja bakuta je jadna od godina ostala bez živaca pa katkad ima nervozne ispade 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4436 Napisano Maj 12, 2015 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan A Zoki šta reći, bilo je teško i neugodno, ali je neko i to morao da uradi! Biće i slika, ima par gomilica Hvala što ste se žrtvovali da bismo mi ostali mogli da uživamo na poslu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jimmy LaLa 228 Napisano Maj 12, 2015 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan A Zoki šta reći, bilo je teško i neugodno, ali je neko i to morao da uradi! Biće i slika, ima par gomilica @Jimmy : moja bakuta je jadna od godina ostala bez živaca pa katkad ima nervozne ispade Vidio sam ja da ona od nervoze prosto leti po onom kamenju :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Maj 12, 2015 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Moje slikanje je tek pocelo kad smo krenuli iz Han Pjeska prema Olovu... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Maj 12, 2015 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Pa zatim...... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Maj 12, 2015 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Kolko smo imali prasine na sebi ...automat za ulazak na autoput ka Zenici nije mogao da nas prepozna ...pa su morali licno da nam podele kartice...keve mi Probali smo to parce od dvadesetak kilometara i verujte ...motori su stucali,neide ...pa ne ide ....naviklo na prasinu pa to ti je. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Maj 12, 2015 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan I ovako izgleda taj neregularni put kojim se obicno ide za Jajace.....svratismo na klopicu pored jezerceta Plivskog. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Maj 12, 2015 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Prosli smo preko jedne veeelllikkeee poljane ...neznam kako se zove... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Maj 12, 2015 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan I tako malo po malo pade mrak i naravno mi dvesta na sat ....kad ono nema Vlajka SD...skreno vlajko negde desno....je ..je . Al nekako stigosmo do kampa ....smestismo se ,naravno u centru kampa ...posto smo mi gosti iz daleka ...jel te. Evo sta smo videli kad je svanulo.... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Maj 12, 2015 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Posle jutarnjeg vecanja ...sta i kako odlucismo da nevozimo tu trasu jer je bas kamen i to sitan brallleeee...a mi sjebani od prethodne kilometraze resismo kao sto rekoh da provozamo samo malo po okolini ...no medjutim tu se Majstor Kvarisa primi kao i uvek ...pa ode sa rajom u planine . Posle kafice krenemo na Sveti Rok...makadamski put na vrh planine i tu se na vrhu sretnemo sa ostalima...uzivajte u pogledu. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Maj 12, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Extra..... suuper.... Vlajko, Kvarisa...ajde , znam da fotkate vise od japanskih turista, izbacujte te fotke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Maj 12, 2015 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Prilaz kampu i slap na Zrmanji reci.....malo prsutice ,slaninice...pastrmku smo preskocili....endurasi su uvek bili na prsuti........ Pakovanje po vetru koji je bas duvao celu noc ...pa smo iz tog razloga odustali od Jadranske magistrale i ponovo krenuli po ....sumammaaa i goooorraaammmaaaaa....nazad kuci.. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jimmy LaLa 228 Napisano Maj 12, 2015 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Pih...spominju neki silni off koji su vozili do tamo a oni dosli autoputem i jos uveliko kasnili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Maj 12, 2015 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Ok...priznali smo ...cepali smo autoput celih 20km i jos platili.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jimmy LaLa 228 Napisano Maj 12, 2015 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Pa niste ni mogli vise od tih 20 km kad ga mi u bosni vise ni nemamo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Maj 13, 2015 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan I tako malo po malo stigosmo mi do Mostara....zaobisli smo clasicne turisticke atrakcije i svratili samo na klopu pa pravac Buna... Tu odlucismo da spavamo negde u planini.....i krenusmo ka Nevesinju. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Maj 13, 2015 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Na putu za Boracko jezero.... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Maj 13, 2015 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Put i spust prema jezeru je trasa bas za endurase ...nemam slika jer je gospodin na pocetku kolone tolko gasirao da nisam imao vremena za fotke.... Pretpostavljam da znate ko je taj.... Al stigosmo mi i do jezera... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Maj 13, 2015 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Posle silnih hrkanja pojedinaca ...krenusmo mi u potragu za doruckom...i naletesmo na..... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...