miljan_tracer 467 Napisano April 22, 2015 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Kojim sokovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKI 257 Napisano April 22, 2015 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: pored ZR Motocikl: cbr 500 f Prijavi odgovor kao problematičan Kojim šokovima Valjda elektro. Šala, naravno. Poz i vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 674 Napisano April 22, 2015 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kojim sokovima Cola, Fanta.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 467 Napisano April 24, 2015 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da nam se smesi lepo vreme... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 674 Napisano April 24, 2015 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da nam se smesi lepo vreme... Pa valda smo dobro sve sagledali kad smo datum određivali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1997 Napisano April 25, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Само једно питање, ако сме Зашто је временски ограничено и то до тако рано? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 674 Napisano April 25, 2015 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Само једно питање, ако сме Зашто је временски ограничено и то до тако рано? Ma to su bez veze i stavili, ni sam ne znam kako i zašto. Ništa nije ograničeno, sve je free.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue King 25 Napisano April 25, 2015 U prolazu, 46 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: honda cb 500 x Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mala pomoc kako da nas pronadjete.. https://www.google.com/maps/place/АМСС+-+Ауто+Мото+Клуб+Бачка/@45.2508964,19.3880422,15z/data=!4m2!3m1!1s0x0:0x830a6ec8569e778?hl=en-US hoce li biti obelezeno i na putevima, tipa strelice, moto i sl.? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 674 Napisano April 25, 2015 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mala pomoc kako da nas pronadjete.. https://www.google.com/maps/place/АМСС+-+Ауто+Мото+Клуб+Бачка/@45.2508964,19.3880422,15z/data=!4m2!3m1!1s0x0:0x830a6ec8569e778?hl=en-US hoce li biti obelezeno i na putevima, tipa strelice, moto i sl.? Ujutru belim auto lakom crtamo strelice na ključnim raskrsnicama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ledu 138 Napisano April 26, 2015 U prolazu, 77 postova Lokacija: Crveni Krst Prijavi odgovor kao problematičan El imate vi dovoljno rostilj kobaja za taj beli sprej, nemoj posle da se obrukate lep je dan a Bačka Palanka i nije tako daleko?! :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
surferr 20 Napisano April 26, 2015 U prolazu, 26 postova Lokacija: Silbaš-vojvodina-Srbija Motocikl: Honda NT700VA Deauville Prijavi odgovor kao problematičan Dan je lep , Prerijski psi dolaze. Imate li dogovore sa policijom? Da nije mozda Stojanovic na duznosti danas? Imamo losih iskustava sa njim cisto da izvrsimo pripreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx69 132 Napisano April 26, 2015 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL Prijavi odgovor kao problematičan Ćao narode, ja krećem sa hanumom u 11.00 iz Zemun Polja u ovaj lep gradić(iako ge zovu Palanka). Biće to lepih 100 km obzirom na vreme. Ako neko slučajno želi da upozna ovu veselu družinu a ne zna put ili ga mrzi da se vozika sam može i sa mnom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano April 26, 2015 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan zašto ja ovo nisam vidio bar jučer .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ledu 138 Napisano April 26, 2015 U prolazu, 77 postova Lokacija: Crveni Krst Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordvax 76 Napisano April 26, 2015 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R51/3, Honda VT750 Shadow Aero, Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Ovakva druzenja bi trebali cesce da pravite. Uvek cu rado doci! P.S. Kobaje bas i nisu bile GRATIS kao sto je u nekom od predhodnih postova napisano, ali su bile ukusne! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1009 Napisano April 26, 2015 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan nazalost svratio samo na kratko (obaveze,obaveze,obaveze...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 674 Napisano April 26, 2015 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan ledu, slika je odlična, imaš plus od mene Na slici smo moj sin, ja i Miljan Svaka cast! Ovakva druzenja bi trebali cesce da pravite. Uvek cu rado doci! P.S. Kobaje bas i nisu bile GRATIS kao sto je u nekom od predhodnih postova napisano, ali su bile ukusne! lordvax, izvinjavam se zbog te pogrešne informacije Miljan je napisao da će biti gratis jer smo ih i trebali dobiti gratis. Ali, pošto se to izjalovilo morali smo ih platiti "sirove" a naplatiti pečene . Nadam se da nije toliki problem . I hvala vam što ste došli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joker-ns 76 Napisano April 27, 2015 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC Prijavi odgovor kao problematičan Nije problem klopa, već informacija. Niko nije gladan, ali voli da jede u društvu. Drago mi je da se skupio veliki broj dvotočkaša i bilo je za svaku pohvalu. Ostaje žal što pored odličnog vremena nije bilo organizovano negde bliže Dunavu, sa što manje betona. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano April 27, 2015 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Ostaje žal što pored odličnog vremena nije bilo organizovano negde bliže Dunavu, sa što manje betona. Dunav, Tikvara i pješčana plaža ni 6 minuta pješke ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7451 Napisano April 27, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ostaje žal što pored odličnog vremena nije bilo organizovano negde bliže Dunavu, sa što manje betona. Dunav, Tikvara i pješčana plaža ni 6 minuta pješke ... To se i ja pitam da li je moguce organizovati motoskup na Tikvari? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1261 Napisano April 27, 2015 BJB Maxi scooter club, 1684 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Vladi Jovicu sto je i ovo organizovao... Uvek moze bolje, bice dogodine. Bitno je da se konacno nesto desava u Backoj Palanci. P.S. Poz za kolegu sa NS tablama, koji je malo zalutao pa sam ga sproveo do mesta dogadjanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dukagss 353 Napisano April 27, 2015 ○○○○○○○○○○, 213 postova Motocikl: Honda CBR 600 Ф Prijavi odgovor kao problematičan Zakacite link kad bude gotov "spot"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7451 Napisano April 27, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...