grooya 72 Napisano April 1, 2015 U prolazu, 7 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Savage 650 Prijavi odgovor kao problematičan Presvucen kozom, bio na, cini mi se, Dragstaru, kod mene uz sitne modifikacije na Savage-u, tako da mislim da je lako prilagodljiv. Za jednu kacigu. Banana nije na prodaju, samo je tu zarad razmere, jer nisam nasao metar Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano April 1, 2015 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan hehe sve zavisi kolka je banana bolje paklu da si stavio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grooya 72 Napisano April 1, 2015 U prolazu, 7 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Savage 650 Prijavi odgovor kao problematičan cuj paklu, jal slims, jal 120s? zna se bre sta je banana Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grooya 72 Napisano April 3, 2015 U prolazu, 7 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Savage 650 Prijavi odgovor kao problematičan prodato, moze lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...