miljan_tracer 431 Napisano Novembar 6, 2015 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Jebiga ja narucih sw.Pokusacu otkazati pa da nadjem Givi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko tracer 114 Napisano Novembar 7, 2015 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam narucio Givi rolbar i vizir, stize mi u ponedeljak, pa cu da vam kazem sta je i kako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 431 Napisano Novembar 7, 2015 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Bogami tema o Traceru se zahuktava.Sta cemo ako premasi temu o Africi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko tracer 114 Napisano Novembar 7, 2015 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS Prijavi odgovor kao problematičan Sta je to afrika 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano Novembar 7, 2015 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Veoma korisna stvar http://www.accessdesign.fr/epages/box2212.sf/fr_FR/?ObjectPath=/Shops/box2212/Products/BAY022 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano Novembar 7, 2015 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bs-motoparts.com/en/wind-protection/windshield-touring-puig-vario-yamaha-mt-09-tracer-2015-light-smoke-i674-56792-0.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano Novembar 7, 2015 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.1000ps.at/motorrad-bildergalerie-yamaha-mt-09-tracer-original-zubehoer-12021 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Novembar 7, 2015 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Tracer mi je na žalost još uvek u glavi umesto u garaži. Prolaze jesenji sunčani dani, sporo, sporo, pa čežnju ubijam u ovoj temi, ne zamerite. Ali doćiće i ta 2016, bože zdravlja i pameti, pa da se i skupimo kada je već popularan. Da li neko zna koliko ima Tracer-a u Srbiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Novembar 7, 2015 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan U Plattneru su mi rekli da su prodali 11 komada ove godine, ja sam uzeo kod Maneta u Nišu i sigurno još par njih... 15ak minimum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 154 Napisano Novembar 7, 2015 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan verovatno cu docekati sledecu jesen da nekog od vas smori... pa i ja da se ponovim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko tracer 114 Napisano Novembar 7, 2015 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam moj uzeo kod Maneta, a mislim da mi je reko da je prodao 4 komada. Nema sanse da nas smori 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 431 Napisano Novembar 7, 2015 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Panco kako se zove to sto si dao na prvom linku,to sto ide na zadnji tocak?Nije ni malo jetino ali je mnogo korisno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano Novembar 7, 2015 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Stitnik protiv vode ...kao gs ili Aprilia Caponord ..odlicna stvar 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko tracer 114 Napisano Novembar 8, 2015 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Novembar 8, 2015 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Pa srećni vlasnici, kada će vaši detaljniji utisci i putopisi biti i nama dostupni. Neki su to obećali, pa čekamo... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Novembar 8, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ocekujem vise slika 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 431 Napisano Novembar 8, 2015 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo evo jos malo.Ja imam i iz Rumunije lepih slika sa mezimcem pa cu postaviti.Ne postizava se ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Novembar 9, 2015 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko tražio (i pronašao) parts list u free pdf, workshop manual (free pdf) ? Ako ima neki link, ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Novembar 9, 2015 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko tražio (i pronašao) parts list u free pdf, workshop manual (free pdf) ? Ako ima neki link, ... Imas ovde parts catalogue, nije pdf ali moze da posluzi: http://parts.yamaha-motor.ca/ypec_b2c/ Service manual jos nisam video Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko tracer 114 Napisano Novembar 10, 2015 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS Prijavi odgovor kao problematičan Stigao vizir i rolbar. Vizir je mozda malo i prevelik, ali zato radi radnju za sve pare. Rolbarovi su predobri, malo me namicio ovaj levi prilikom montaze, ali nije strasno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Novembar 10, 2015 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Rolbar Givi mu toliko dobro stoji da mi nije jasno što ga Yamaha fabrički neugrađuje. A vizir je više funkcionalan nego skladan, ali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Novembar 10, 2015 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je vizir sada podešavajući po visini, jer koliko znam promenjen je nosač? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 431 Napisano Novembar 10, 2015 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan mt07 kakav ti je komentar za retrovizore ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko tracer 114 Napisano Novembar 10, 2015 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS Prijavi odgovor kao problematičan Rolbar i vizir su kappa, apsolutno su isti kao givi a prilicno su jeftiniji. Vizir je podesiv isto kao i fabricki, glavni nosac je isti, menja se samo drzac. Retrovizori si prilicno beskoristni kad nosim jaknu sa protektorima, ali imao sam isti problem sa mt07 tako da sam navikao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Novembar 12, 2015 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije tajna, pošto su rolbar i vizir kappa i gde si ih kupio. pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...