Skiboban 408 Napisano Avgust 26, 2018 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Evo neka fotka i od mene Durmitor, Albanija, Dubrovnik, Jahorina 12 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Avgust 26, 2018 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Matići najjači ste Bobane, mnogim očevima (pa i meni) si zadao lep zadatak. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1886 Napisano Avgust 26, 2018 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Rumunjska... Hvala koleZi @wiggin na savetima 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tehnolog 47 Napisano Septembar 5, 2018 U prolazu, 91 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Yamaha NIKEN Prijavi odgovor kao problematičan Sledece nedelje planira se jedna lepa jednodnevna voznja Djerdapskom klisurom. Ako ima zainteresovanih mogu da se prikljuce. Od iskusnijih kolega ako neko ima neki savet za tu rutu( gde sipati gorivo, gde praviti pauze, gde jesti, na sta obratiti paznju ...) uvek je dobrodosao. Tacan dan zavisi od vremenakih uslova, ali najverovatnije ce biti subota ili nedelja (15. ili 16.). Krece se ujutru, Bela Crkva, Kaludjerovo, vozi se Rumunskom stranom pored Dunava, do Djerdapa, tu se prelazi na nasu stranu, mozda svratimo do Kladova, pa nazad Golubac, Veliko Gradiste, Pozarevac, Smederevo ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Septembar 5, 2018 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Lepa vožnjica, definitivno zainteresovan. Meni bi više nedelja odgovarala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2035 Napisano Septembar 5, 2018 Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Danas stiglo i to u rekordnom roku. Dostava iz kine samo 10 dana, nevjerovatno. Nazalost nisam kuci da provjerim da li pase. Ali se nadam da je sve ok. A i da nije nekako cu oplakati 9 $ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Septembar 5, 2018 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Baš sam se u trenutku zapitao što gajiš takve nokte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Septembar 5, 2018 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Jbga, al ja u drugoj slici vidim grudnjak. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tehnolog 47 Napisano Septembar 5, 2018 U prolazu, 91 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Yamaha NIKEN Prijavi odgovor kao problematičan Pase sigurno, ne brini, imam istu od istog proizvodjaca. Izgleda odlicno, radi posao vrlo dobro, kvalitet je kao i cena ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1886 Napisano Septembar 6, 2018 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Pirotehnicar je napisao: Danas stiglo i to u rekordnom roku. Dostava iz kine samo 10 dana, nevjerovatno. Nazalost nisam kuci da provjerim da li pase. Ali se nadam da je sve ok. A i da nije nekako cu oplakati 9 $ Ajde pusti link odakle si narucio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Septembar 6, 2018 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, Tehnolog je napisao: Sledece nedelje planira se jedna lepa jednodnevna voznja Djerdapskom klisurom. Ako ima zainteresovanih mogu da se prikljuce. Od iskusnijih kolega ako neko ima neki savet za tu rutu( gde sipati gorivo, gde praviti pauze, gde jesti, na sta obratiti paznju ...) uvek je dobrodosao. Tacan dan zavisi od vremenakih uslova, ali najverovatnije ce biti subota ili nedelja (15. ili 16.). Krece se ujutru, Bela Crkva, Kaludjerovo, vozi se Rumunskom stranom pored Dunava, do Djerdapa, tu se prelazi na nasu stranu, mozda svratimo do Kladova, pa nazad Golubac, Veliko Gradiste, Pozarevac, Smederevo ... Mi smo se proletos provozali ovim putem, imaš o tome u temi BJB vikend vožnje "Obe strane Dunava". Ako bude neka druga destinacija, pridružujemo se 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Septembar 6, 2018 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Ajde pusti link odakle si narucio Imam ja jedan ovaj viška, ako ti treba javi http://s.aliexpress.com/63AzAV3a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Septembar 6, 2018 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo se proletos provozali ovim putem, imaš o tome u temi BJB vikend vožnje "Obe strane Dunava". Ako bude neka druga destinacija, pridružujemo se Ja sam pre 3 nedelje, ali šta ima veze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Septembar 6, 2018 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, wiggin je napisao: Ja sam pre 3 nedelje, ali šta ima veze Pa da proširimo nove vidike U svakom slučaju bi bilo lepo da nas se što više skupi i organizuje vožnjica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2035 Napisano Septembar 6, 2018 Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, DjoleLO je napisao: Ajde pusti link odakle si narucio Poslao sam link u PP da ne bude protiv pravila foruma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1886 Napisano Septembar 6, 2018 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Pirotehnicar je napisao: Poslao sam link u PP da ne bude protiv pravila foruma. Video. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Septembar 15, 2018 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Sledece nedelje planira se jedna lepa jednodnevna voznja Djerdapskom klisurom. Ako ima zainteresovanih mogu da se prikljuce. Od iskusnijih kolega ako neko ima neki savet za tu rutu( gde sipati gorivo, gde praviti pauze, gde jesti, na sta obratiti paznju ...) uvek je dobrodosao. Tacan dan zavisi od vremenakih uslova, ali najverovatnije ce biti subota ili nedelja (15. ili 16.). Krece se ujutru, Bela Crkva, Kaludjerovo, vozi se Rumunskom stranom pored Dunava, do Djerdapa, tu se prelazi na nasu stranu, mozda svratimo do Kladova, pa nazad Golubac, Veliko Gradiste, Pozarevac, Smederevo ...Polazak sutra u 9 OMV pumpa Kovin, ko želi da se provoza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dadinho 40 Napisano Septembar 15, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie / Yamaha T-max / Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima od buduceg vlasnika tracer-a. Procitao sam svih 59 stranica teme, uglavnom mi je jasno sve, koje su mu mane i prednosti. Verovatno cu se odluciti za model 2017. posto je sad na akciji jeftiniji 1300e od 2018. modela. Mogu da kazem da sam pocetnik, posto nikad nisam imao motor, poslednjih 10g vozim maxi skutere. Gledao sam dosta vezano za opremu, planiram odmah da kupim Givi crash bar, verovatno i vizir, i nosace i kofere. Zanima me najvise gde ste kupuvali dodatnu opremu, moze na PP cene. (Nije mi problem da odem i do Zagreba, Slovenije..). Hvala, i nadam se da se vidimo uskoro na nekoj voznji. :)) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Septembar 15, 2018 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima od buduceg vlasnika tracer-a. Procitao sam svih 59 stranica teme, uglavnom mi je jasno sve, koje su mu mane i prednosti. Verovatno cu se odluciti za model 2017. posto je sad na akciji jeftiniji 1300e od 2018. modela. Mogu da kazem da sam pocetnik, posto nikad nisam imao motor, poslednjih 10g vozim maxi skutere. Gledao sam dosta vezano za opremu, planiram odmah da kupim Givi crash bar, verovatno i vizir, i nosace i kofere. Zanima me najvise gde ste kupuvali dodatnu opremu, moze na PP cene. (Nije mi problem da odem i do Zagreba, Slovenije..). Hvala, i nadam se da se vidimo uskoro na nekoj voznji. ) E pa dobro nam došao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2035 Napisano Septembar 15, 2018 Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Welcome. Ovdje ima dosta iskusnih kolega pa pitaj sta te bude zanimalo jer ''ko pita ne skita'' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Felipe 24 Napisano Septembar 15, 2018 U prolazu, 10 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima evo i mene sa mojim novim Tracer-om i iskustvima koja cu podeliti sa vama... 0F21EF31-26F9-44F5-85DB-EE8000586115.MOV 58859F8C-FEC3-41E8-B63F-7C951823B4C2.MOV 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Septembar 15, 2018 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan U zdravlju da te služi!Sve više nas je, napunićemo kafanu jednom :B Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dadinho 40 Napisano Septembar 16, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie / Yamaha T-max / Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Video sam i čuo Filipov motor uživo, (sreli smo se u platneru pre 10ak dana ako se sećaš). Zvuči bolesno dobro!!! Dobro došao! Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Septembar 16, 2018 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav sa današnje vožnje 2 Tracera pojačana iskusnim Thundercatom 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Radule85 16 Napisano Septembar 16, 2018 U prolazu, 48 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha MT09 TRACER Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko gde može da se nadje polovan Akrapovic za Tracera? Titanium racing line Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...