djolji 1273 Napisano Jun 24, 2016 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Deflektor je bezobrazno skup i skup ali..., a da je lep jeste i čučnuoje na ovaj Kappin vizir samo tako. Kao prvo vizir je daleko čvršći od originalnog, zbog takvog oblika tj, izlomljenih površina koje mu daju krutost. Nešto je viši od originalnog (3cm) a i širi je . Wiggin, kad budeš mogao javi se pa da probaš vizir i deflektor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano Jun 25, 2016 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga imam i stvarno pomaze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano Jun 25, 2016 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Moram priznati da i ja razmisljam o Puig viziru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Jun 25, 2016 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Kao i za skid plate tako i za deflektor, biće kopija, pa ako uspe biće informacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano Jul 2, 2016 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Posto je doslo do neplaniranih preokreta u zivotu i od voznje nema nista moj Tracer je na prodaju , pa htedoh da se posavetujem sa vama kakvu cenu da stavim...Stim da prihvatam u cenu i neki manji gradski auto ili XT 660 za sina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan78 28 Napisano Jul 3, 2016 U prolazu, 55 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Fazer,Transalp... Prijavi odgovor kao problematičan Ne prodati Tracera zaboga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano Jul 3, 2016 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno , ja to ne dozivljavam bas tako licno.Promenuo sam puno motora auta kamiona i novih i polovnih tako da je to za mene samo stvar.Razmisljao sam se citava dva dana.Posto smo dobili zemlju u nasledstvo lomio sam se sta raditi.Odlucih ipak da se posvetim jos nekom poslu.Bice motora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan78 28 Napisano Jul 3, 2016 U prolazu, 55 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Fazer,Transalp... Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro,i to što kažeš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 409 Napisano Jul 3, 2016 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Evo fotke od pre neki dan... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Jul 7, 2016 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna sličica sa Durmitora i pogled na vrh Sedlo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 946 Napisano Jul 7, 2016 Zainteresovan, 596 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna ispred servisa sa pogledom na Rossi-ja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko tracer 114 Napisano Jul 11, 2016 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS Prijavi odgovor kao problematičan Viggin kako si zadovoljan gumama? Moje su vec pri kraju, zadnja Se pojela sa 13500km. Koliko su tvoje stare izdrzale? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 946 Napisano Jul 11, 2016 Zainteresovan, 596 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Prezadovoljan i ja sam otprilike na toliko menjao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2100 Napisano Jul 11, 2016 Mr., 563 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Prezadovoljan i ja sam otprilike na toliko menjao... S obzirom da vozim MT-07 sada sa nekih skoro 9000 km zanima me sta bi bilo najpametnije da uzmem u zamjenu, i naravno kada da ih mjenjam. Na njemu su Bridgstone i nisam nesto bio sretan od pocetka. Ako moze savjet? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 946 Napisano Jul 11, 2016 Zainteresovan, 596 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Prezadovoljan i ja sam otprilike na toliko menjao...S obzirom da vozim MT-07 sada sa nekih skoro 9000 km zanima me sta bi bilo najpametnije da uzmem u zamjenu, i naravno kada da ih mjenjam. Na njemu su Bridgstone i nisam nesto bio sretan od pocetka. Ako moze savjet? Zavisi kako voziš, da li si više za touring ili sport itd... mislim da su jako male razlike sa raznim modelima novih guma u istoj kategoriji. Meni je u izboru bilo bitno da su više namenjene za touring, i ponašanje na mokrom putu, jer sam bio baš nesiguran sa Dunlop koje su došle uz Tracer.... U principu menjaš kad istrošiš, oko 10.000 km gore dole, ili ako ti ne odgovaraju iz bilo kog razloga a možeš da sebi priuštiš nove. Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Jul 11, 2016 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Prezadovoljan i ja sam otprilike na toliko menjao...S obzirom da vozim MT-07 sada sa nekih skoro 9000 km zanima me sta bi bilo najpametnije da uzmem u zamjenu, i naravno kada da ih mjenjam. Na njemu su Bridgstone i nisam nesto bio sretan od pocetka. Ako moze savjet? Mishelin Polot Road 4,Pirelli Angel Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko tracer 114 Napisano Jul 11, 2016 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS Prijavi odgovor kao problematičan Ja Sam na Mt07 imao bridgstone I mislim da nisu bile lose. Nekako mi Se ove Dunlop mnogo brzo pojele. A sto Se ticce krivina mislim da drze isto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Jul 12, 2016 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Ja na MT07 teram Michelinke Pilot Road 3 i za svu su pohvalu. Prodle su vec 15k i jos odradjuju posao. Bar po suvom, na mokrom vec pomalo cvikam. Sad su pred menjanje i idem na Pilot 4. Nisam je vozio al citajuci o njoj i sa obzirom da je to doterana prosla serija, ne bi smeo biti promasaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2100 Napisano Jul 12, 2016 Mr., 563 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na iskustvima! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Jul 12, 2016 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko primetio, samo u šestoj brzini kada se pređe 3500 o/min da se zvuk motora promeni , kao da zviždi, a počinje i da vuče kao blesav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko tracer 114 Napisano Jul 13, 2016 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS Prijavi odgovor kao problematičan Da, i kod mene isto, zato ga i ne vozim u 6 ispod 5k obrtaja, nevira me uzasno. Pitao sam Maneta i reko mi je da je normalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 946 Napisano Jul 29, 2016 Zainteresovan, 596 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Danas krenuo na odmor za Grčku, i negde pred naplatnom rampom izleti mi čep od rezervoara za ulje. Brzom akcijom ekipe iz Plattner-a za manje od sat vremena sve rešeno i nastavio put Još jednom hvala momci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Jul 30, 2016 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan šta reći, sreća u nesreći. Dobro je da se desilo na početku puta. Drago mi je da su serviseri iz Plattnera bili uslužni i efikasni, Bravo za njih. Neka ti je ovo sav maler na ovom putovanju, želim ti da se opustiš i uživaš u vožnji. A šta je bilo sa čepom, kako se odvio i da li si ga pronašao, a šta su uradili serviseri? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 946 Napisano Jul 30, 2016 Zainteresovan, 596 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Evo me već 1000+ km dalje, sve super to je onaj čep ispod, za ispuštanje ulja. Pojma nemam kako je ispao, mada sam pronašao na nekom američkom sajtu da je i drugima ispadao... U Plattneru su mi zamenili čep, stavili novi i skroz oprali motor od ulja. I to su uradili profi brzo, pola sata ili manje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko tracer 114 Napisano Avgust 5, 2016 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi treba mi jedan savet... Pireli gt angel ili metzeler roadtec 01? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...