Veso96 32 Napisano pre 1 sat (promenjeno) U prolazu, 10 postova Lokacija: Uzice Motocikl: Honda NC 700 XA Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo drugari. Od pre 2 nedelje sam postao vlasnik Tracera 900 iz 2016. Do sada dam prešao oko 60km U odnosu na Hondu nc700x po izgledu, snazi ma svemu je ko avion. Pre kupovine sam pročitao svih 104 strane ovde (trbalo je vremena) i upoznat sam sa svim prednostima i manama ovog motora. Još se nisam dobro upoznao sa njim ali ima vremena. Cenim da će za moj način i stil voznje biti odličan. Negoo imam pitanje. Primetio sam da kad je hladan negde do 60 stepeni da prilikom kretanja kao da malo podrhtava. Šalta se lepo i kad dostigne 80-90 prolikom kretanja to podrhtavanje se baš umanji, pa ča da ga i nema. Inače ima 30.000km na satu, u ovlaćšenom održavan. Ulje promenio odmah jer je stajao 2 god zbog povrede ledja bivšeg vlasnika. Primetio sam da je drugačiji na kvačilu i gasu u odnosu na Hondu pa reko mozda je do toga i koje navike kako sam kretao na njoj. Pozz. Promenio pre 1 sat član Veso96 Zaboravio da stavim od koga sam kupio 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...