Veso96 34 Napisano Četvrtak u 12:09 (promenjeno) U prolazu, 11 postova Lokacija: Uzice Motocikl: Honda NC 700 XA Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo drugari. Od pre 2 nedelje sam postao vlasnik Tracera 900 iz 2016. Do sada dam prešao oko 60km U odnosu na Hondu nc700x po izgledu, snazi ma svemu je ko avion. Pre kupovine sam pročitao svih 104 strane ovde (trbalo je vremena) i upoznat sam sa svim prednostima i manama ovog motora. Još se nisam dobro upoznao sa njim ali ima vremena. Cenim da će za moj način i stil voznje biti odličan. Negoo imam pitanje. Primetio sam da kad je hladan negde do 60 stepeni da prilikom kretanja kao da malo podrhtava. Šalta se lepo i kad dostigne 80-90 prolikom kretanja to podrhtavanje se baš umanji, pa ča da ga i nema. Inače ima 30.000km na satu, u ovlaćšenom održavan. Ulje promenio odmah jer je stajao 2 god zbog povrede ledja bivšeg vlasnika. Primetio sam da je drugačiji na kvačilu i gasu u odnosu na Hondu pa reko mozda je do toga i koje navike kako sam kretao na njoj. Pozz. Promenio Četvrtak u 12:16 član Veso96 Zaboravio da stavim od koga sam kupio 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 6529 Napisano juče u 08:24 BJB Maxi Scooter Club, 1871 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke, sa srećom da se voziš, Trejsi je opaka sprava. Mnogo dobro ide, mnogo bolje nego sto mu je ogibljenje i što može da zakoči, te stoga hladna glava i oprez na max, on greske ne prasta. U normalnim uslovima upotrebe sve će to vrhunski funkcionisati i bićes prezadovoljan. Sedište ako nije preradjeno trdo ko djavo i na duzim turama biće problem. Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Veso96 34 Napisano juče u 13:56 U prolazu, 11 postova Lokacija: Uzice Motocikl: Honda NC 700 XA Prijavi odgovor kao problematičan Hvalaaa. Pošto sam se dobro cenkao imam lufta da sredim sedište Vagao sam izmedju Honde vfr800x Crossrunera 2017 i Tracera 900 al ipak prevagnuh prema Traceru, nekako nudi više. Al probaće se i Honda nekad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimeola 113 Napisano pre 23 sati Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: XV 1100SP Virago Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam Crossrunera i Trejsi je po meni bolja opcija. Mnogo je divljija Honda i još bez TCS kad predje 7000 obrtaja nema više šale.Uživaj, super si izbor napravio.Sent from my 2407FPN8EG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 3037 Napisano pre 5 sati Drug član, 1084 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan PozdravDa li neko ima viska fabrički (kraći) vizir za trejsi 900 2019?Trenutno mi je Puig turing vizir Al nikako da nadjem poziciju koja mi odgovara.Tise mi je u kacigi kad je skroz u struji vazduha nego iza vizira.Probao podizanje vizira, spuštao/dizao sedište al ne vredi.Ako neko ima nek se javi, hvala! Sent from my 2407FPN8EG using TapatalkAko odgovara od 2016god,imam ja fabrički Poslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...