djuka015 109 Napisano Septembar 28, 2020 U prolazu, 69 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima servisnu, tj lik je sam sve radio i menjao. Samo je prvi servis radio u servisu. Prodaje ga jer je kupio nekog bmw-a za ture. Inace je prvi vlasnik i odaje utisak nekoga ko zna sta radi i ko vodi racuna o motoru. Garancija vazi do maja 21. Nemas garanciju ako je samo prvi radio u ovlascenom.Inace CP3 masine su odlicne,sa starim modelom mozes da imas problem sa woblingom i to je to.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djuka015 109 Napisano Septembar 28, 2020 U prolazu, 69 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima servisnu, tj lik je sam sve radio i menjao. Samo je prvi servis radio u servisu. Prodaje ga jer je kupio nekog bmw-a za ture. Inace je prvi vlasnik i odaje utisak nekoga ko zna sta radi i ko vodi racuna o motoru. Garancija vazi do maja 21. Nemas garanciju ako je samo prvi radio u ovlascenom.Inace CP3 masine su odlicne,sa starim modelom mozes da imas problem sa woblingom i to je to.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2033 Napisano Septembar 29, 2020 Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, dadinho je napisao: Moj je isti ovakav, i godina proizvodnje je 2018g. Sent from my iPhone using Tapatalk Meni se cini po sjedistu da ne moze biti 2018. Ovo moze biti model 2017 jer sa 2018 ide restyling. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanS 375 Napisano Septembar 29, 2020 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Tracer 900 GT Prijavi odgovor kao problematičan Model definitivno jeste pre restylinga (sediste, plastike, vizir, ocigledna je razlika...). Na koliko inace radite servise (u garanciji)? Znam sta pise u knjizici, ali znam i sta pricaju u prodavnici, pa me interesuje kako ste to resili... Evo i broja za viber grupu, ako mozete da me ubacite, jer je ovde malo zamrla tema... 0638700376 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dadinho 40 Napisano Septembar 29, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie / Yamaha T-max / Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Meni se cini po sjedistu da ne moze biti 2018. Ovo moze biti model 2017 jer sa 2018 ide restyling. Model jeste pre restyle 2017 god., ali godina proizvodnje je 2018.god. Imam isti motor u istoj boji, kupljen u platneru prošle godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko tracer 114 Napisano Septembar 29, 2020 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS Prijavi odgovor kao problematičan Nije godina proizvodnje 2018, nego godina prve registracije. Proizvodnja je pre 2018. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dadinho 40 Napisano Septembar 29, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie / Yamaha T-max / Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan ‘ebem li ga onda, piše godina proizvodnje 2018 god. A vidjao sam na netu i tamno zeleni model 2017 god, godina proizvodnje 2018. Nije ni važno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko.del 9 Napisano Septembar 30, 2020 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga tu je. Stigao. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2033 Napisano Octobar 1, 2020 Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, marko.del je napisao: Evo ga tu je. Stigao. Koje god da je godiste nebitno je kad izgleda Vau. Sretno i da se navozas i u zdravlju ga promijenis kad dodje vrijeme za to. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko.del 9 Napisano Octobar 1, 2020 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. I ja se nadam da cu se navozati. Po saobracajnoj je 18. Mozda je proizveden 17. Nemam pojma. Sad da ga lepo operem i sredim pa da se lepo provozam. Meni se svidja. To je na kraju najvaznije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko.del 9 Napisano Octobar 4, 2020 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako ste zadovomjni Scotoilerom i da li se isplati investicija? Koji model koristite? Hvala. Pozdrav. Marko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko tracer 114 Napisano Octobar 5, 2020 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS Prijavi odgovor kao problematičan Cudno je da se to ne ugradjuje kao osnovna oprema. Najbolja stvar koju sam stavio na motor. Nema prskanja, pranja, petroleja... Samo operes motor vodom i obrises. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko.del 9 Napisano Octobar 6, 2020 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, Marko tracer je napisao: Cudno je da se to ne ugradjuje kao osnovna oprema. Najbolja stvar koju sam stavio na motor. Nema prskanja, pranja, petroleja... Samo operes motor vodom i obrises. koji model Scotoilera koristis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko tracer 114 Napisano Octobar 6, 2020 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS Prijavi odgovor kao problematičan E sistem, a sad ima i novi x sistem, jos laksa ugradnja. A znam ljude koji koriste tutoro oiler, isto radi perfektno, nema struje i zajebancija. Vidi, izguglaj, ali nema greska sta god da uzmes. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko.del 9 Napisano Octobar 7, 2020 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan DA li neko ima iskustva sa originalnim Yamaha Turing Vizirom. Siri je i duzi nekih 17cm? lici na Puig? Imam slike. Hvala za komentare. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Octobar 30, 2020 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Procurele slike novog Tracera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Octobar 30, 2020 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12543 Napisano Octobar 30, 2020 Ne silazi, 7331 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Lepši mi je aktuelni model. Ovaj far kao da je nakačen odozgo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Octobar 30, 2020 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Meni ovo djeluje kao fotosop...los. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1886 Napisano Octobar 30, 2020 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Fali mu kljun, pa da bude kao TRK 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Novembar 17, 2020 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Ne postoje rijeci kojim bih opisao koliko mi se gadi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 482 Napisano Novembar 17, 2020 Zainteresovan, 521 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Lepse mi izgleda novi 700. Barem lici na ajron mena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Novembar 17, 2020 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je lep, a bice jos lepsi u zivo. Treba samo da se oci naviknu. A da li ce biti hit kao 2015 sa tadasnjom cenom 9500e tesko. Bice ovo preko 13500e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Novembar 17, 2020 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Obicna varijanta oko 22.500. GT sigurno preko 13.500. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Novembar 18, 2020 Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Са овим малим фаровима мене подсећа на Multistrada-u. Као да немају више идеја па копирају једни друге. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...