djolji 1272 Napisano Octobar 15, 2019 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Mačkov kamen i vidikovac pogled ka Drini 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slaven.NS 1 Napisano Octobar 23, 2019 U prolazu, 1 post Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha Tracer 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima na forumu, stize vam jos jedan novajlija nakon Kawasakija z750 odlucio sam se da predjem na Tacer-a 900 2018. godiste. Svi saveti su dobro došli..uskoro jos koja fotka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8367 Napisano Novembar 3, 2019 Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi su otisci vama koji se vozite u dvoje i na duže staze? Sent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10146 Napisano Novembar 3, 2019 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, ProMaster je napisao: Kakvi su otisci vama koji se vozite u dvoje i na duže staze? Sent from my SM-N950F using Tapatalk Kažu otisaka nema... nose rukavice Nemo' se ljutiš... šala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8367 Napisano Novembar 3, 2019 Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Kažu otisaka nema... nose rukavice Nemo' se ljutiš... šala:neznam:Hehe, nikako, kakav ljutis.. Ne može se protiv korekcije..Dakle, utisci o vožnji Tracera u dvoje.. ? Sent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Novembar 5, 2019 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se veoma često vozim sa saputnikom, bilo to žena (najčešće) ili ćerka ili sin. Nosivost Tracera nije velika i deklarisana je na 180kg. I u mom slučaju je to u toj granici, uključujući i kofere, tank torbu. Motor ima dovoljno snage da ovu težinu lepo nosi, mada ga nisam vozio brže od 140-150km/h opterećenog na auto putu. Takođe i pri krivudavim i sporim krivinama gde se vozi 2-4 brzina, nema nekih izraženih problema. Kočnice uspevaju da izvrše sve što je potrebno, atakođe i gume. E sad moji utisci od letos kada sam vozio Rumuniju TF i TA u grupi od desetak tracera i gde se vozilo baš žestoko, a ja sam bio solo, mislim da sa saputnikom to ne bih mogao da ispratim. To sigurno ima veze sa mojom veštinom vožnje, dok je SkiBoban sve to lepo peglao vozeći sina. Mislim da mesta za saputnika ima dovoljno, a to opet zavisi od njega i vozača. Rukohvati su dobri i na zgodnom mestu kao i naslon na zadnjem koferu. Možda su fuzasteru suvozača blizu vozačevih, ali noge se ne dodiruju. A verzija GT ima i više mesta jer je zadnja viljuška duža za 60mm, pa je motor upravljiviji. Šta znam, pauze pravim na 1-2 sata neki put i više. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8367 Napisano Novembar 5, 2019 Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Super, bas to me i zanimalo, hvala.. Generalno sa saputnicom, jer samo nju i vozim, vozim maksimalno pažljivo, tako da nam je i Versys završavao posao, ali on baš oseti dvoje i natovaren motor, medju ubrzanja postaju sporija, a potrošnja preko 120kmh zna da skoči drastično.. Kada smo se vratili s putovanja, 5000km vožnje u dvoje, prvo samostalno sedanje na Versys mi je bilo kao da sam seo na drugi motor..Najviše me brine ta deklarisana nosivost, jer sam ja 90, ona 50 i kusur kg, tako da ostaje nekih ~40kg za prtljag.. Ono što me zanima je, da li je max deklarisana nosivost takva zbog rama ili zbog vešanja, jer vidim da na Traceru ljudi masovno menjaju vešanje?Sent from my SM-N950F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 408 Napisano Novembar 5, 2019 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Evo fotki opterecenog, sa suvozacem oko 210 kg.Послато са Mi A2 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Novembar 6, 2019 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, ProMaster je napisao: Super, bas to me i zanimalo, hvala.. Generalno sa saputnicom, jer samo nju i vozim, vozim maksimalno pažljivo, tako da nam je i Versys završavao posao, ali on baš oseti dvoje i natovaren motor, medju ubrzanja postaju sporija, a potrošnja preko 120kmh zna da skoči drastično.. Kada smo se vratili s putovanja, 5000km vožnje u dvoje, prvo samostalno sedanje na Versys mi je bilo kao da sam seo na drugi motor.. Najviše me brine ta deklarisana nosivost, jer sam ja 90, ona 50 i kusur kg, tako da ostaje nekih ~40kg za prtljag.. Ono što me zanima je, da li je max deklarisana nosivost takva zbog rama ili zbog vešanja, jer vidim da na Traceru ljudi masovno menjaju vešanje? Sent from my SM-N950F using Tapatalk Ja sam zadnji amortizer nategao na max. a prednji na sredinu i tako vozim sa i bez suvozača. A što se tiče zamene vešanja to rade bivši eR-aši kojima su počela leđa da bole pa kupili Tracera i sada od njega izvlače više nego što su kupili. Ja sam 90kg težak "čovek" a suvozači su 60-70kg i to ne osećam kao neku smetnju u vožnji, dok kada sam jednom prilikom kratko provozao kuma od 105kg, suze iz oka mi je isterao, jedva me je ladno pivo smirilo, nije on znao da balansira u krivini. Tracer je jako živahan i zaista kida kad se odvrne gas, tako da to obilato koristim kod preticanja. Naše najčešće vožnje su po magistralnim i lokalnim putevima tako da je potrošnja 4-4,5 l. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2029 Napisano Novembar 9, 2019 Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna pomoc? Ganjam Handlebar za Tracera al da je sto slicnijih dimenzija originalnom. Nasao aftermarket jer je originalni oko 200E. E sad ima vise opcija zakrivljenja i sirine, pa molim ako neko ima vremena samo da mi izmjeri sirinu originalnog (znaci cijevi bez plasitika onih zastita jer ga to poprilicno siri i visinu) pa da mi javi. Ovaj sto prodaje ima dve opcije od 750 i 800mm pa da se ne zajebev da ne uzmem preuzak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chicha 84 Napisano Novembar 17, 2019 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX S1000 Prijavi odgovor kao problematičan Imas na KP tipa koji prodaje ktm ove volan. Ja sam taj stavio i pogledao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2029 Napisano Novembar 17, 2019 Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, chicha je napisao: Imas na KP tipa koji prodaje ktm ove volan. Ja sam taj stavio i pogledao Hvala druze. Nasao sam original i narucio. Nesto povoljnije nego kod Yamaha dilera! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola2607 774 Napisano Januar 24, 2020 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1260S GT / KTM SXF 350 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim, vi sa Tracer-ima ste najozbiljniji ovde. Svak čast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Januar 24, 2020 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Nikola2607 je napisao: Koliko vidim, vi sa Tracer-ima ste najozbiljniji ovde. Svak čast. Ma mnogi su na viber grupi, "Tracer club Srbija", zatrpava se svakodnevno memorija mob. sa porukama, slikama i videom. Ekipa je odlična. A ovde, eto ja redovno visim i još po neko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 408 Napisano Januar 25, 2020 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan To Djoli, osvetlaj nam obraz 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_Cirovic 3 Napisano Januar 25, 2020 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari! Ja sam Milos, procitao sam sa uzivanjem sve postove i nasao puno zanimljivih saveta i iskustva dok cekam da moj Tracer stigne. Stize teeeek za mesec dana Gesendet von iPhone mit Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_Cirovic 3 Napisano Januar 25, 2020 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gesendet von iPhone mit Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djuka015 109 Napisano Januar 25, 2020 U prolazu, 69 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari! Ja sam Milos, procitao sam sa uzivanjem sve postove i nasao puno zanimljivih saveta i iskustva dok cekam da moj Tracer stigne. Stize teeeek za mesec dana Gesendet von iPhone mit TapatalkNek bude sa srecom i nek te uvek nasmejanog kuci vrati.Ja kad god sidjem u garazu ja se ponovo zaljubim u mog Tracera.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_Cirovic 3 Napisano Januar 25, 2020 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nek bude sa srecom i nek te uvek nasmejanog kuci vrati.Ja kad god sidjem u garazu ja se ponovo zaljubim u mog Tracera.Sent from my iPhone using TapatalkHvala puno! Ja sam otisao u jedan salon da bih kupio f800gs a pored njega je bio Tracer. I sad cekam da stigne Gesendet von iPhone mit Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 25, 2020 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan On 24.1.2020. at 14:24, djolji je napisao: Ma mnogi su na viber grupi, "Tracer club Srbija", zatrpava se svakodnevno memorija mob. sa porukama, slikama i videom. Ekipa je odlična. A ovde, eto ja redovno visim i još po neko Ja sam bio u grupi 1 dan,mozak mi prokuvao,i delete. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djuka015 109 Napisano Januar 25, 2020 U prolazu, 69 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno! Ja sam otisao u jedan salon da bih kupio f800gs a pored njega je bio Tracer. I sad cekam da stigne Gesendet von iPhone mit TapatalkUbacujemo te u grupu,mnogo pozitivnih i dobrih ljudi ces upoznati,ako bog da i videcemo se pa ces videti kako izgledaju druzenja i uzivoSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_Cirovic 3 Napisano Januar 29, 2020 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moj broj za grupu je 0041764535339 ako moze posto ne zivi u Srbiji.Cini mi se da nisam video da se o ovome pricalo i da l se odnosi na neki od vasih motora Yamaha Recalls MT-09 and MT-09 Tracer - BikesRepublic WWW.BIKESREPUBLIC.COM Hong Leong Yamaha Malaysia (HLYM) has issued an official notification regarding the Yamaha MT-09 and MT-09 Tracer here in Malaysia. Na mom motoru je zamenjen taj drzac upravljaca..Gesendet von iPhone mit Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_Cirovic 3 Napisano Januar 29, 2020 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na prethodnom linku ne pise koji motori su zahvaceni, ali na ovom pise, samo sto je na nemackom Nächster Rückruf bei Yamaha: Tracer 900/MT-09 Tracer & XSR 900 WWW.MOTORSPORT-TOTAL.COM Yamaha muss zum wiederholten Mal Motorräder zurückrufen. Betroffen sind nun die MT-09 sowie die davon abgeleiteten Modelle Tracer 900 / MT-09 Tracer und XSR 900 Gesendet von iPhone mit Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djuka015 109 Napisano Januar 29, 2020 U prolazu, 69 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na prethodnom linku ne pise koji motori su zahvaceni, ali na ovom pise, samo sto je na nemackom Nächster Rückruf bei Yamaha: Tracer 900/MT-09 Tracer & XSR 900 WWW.MOTORSPORT-TOTAL.COM Yamaha muss zum wiederholten Mal Motorräder zurückrufen. Betroffen sind nun die MT-09 sowie die davon abgeleiteten Modelle Tracer 900 / MT-09 Tracer und XSR 900 Gesendet von iPhone mit TapatalkUbacen siSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Februar 13, 2020 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Da malo pokrenem temu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...