Ćale 3092 Napisano April 28, 2016 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno je ovakvo rešenje kao na mome? https://twitter.com/yamaha_mt07/status/694524096441352192 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko tracer 114 Napisano April 28, 2016 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS Prijavi odgovor kao problematičan Da, samo sto Se kod mt09 prsten stavlja na krug od rezervoar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko tracer 114 Napisano April 28, 2016 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS Prijavi odgovor kao problematičan Givi kofer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 382 Napisano April 28, 2016 Drug član, 1457 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Kupi se prsten koji se kači na čep od rezervoara i onda se torba zakači na taj prsten.Laka montaža i demontaža,vrlo prost sistem.I ja sam uzeo skoro jednu sličnu,preporuka... Koja je zapremina,oznaka i.koliko love? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2497 Napisano April 28, 2016 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Givi XS 308,proširiva je do 20 litara max...taj prsten koji ide na rezervoar se kupuje posebno... http://www.trionmotors.com/products.php?product=Tank-Torba-XS308 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan78 28 Napisano April 29, 2016 U prolazu, 55 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Fazer,Transalp... Prijavi odgovor kao problematičan Givi kofer Nekako mi ovaj kockasti kofer "ruzi" izgled motora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko tracer 114 Napisano April 29, 2016 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS Prijavi odgovor kao problematičan Meni se bas svidja, hteo sam maxiu da stavim prvo, ali mislm da bi se zajebo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano April 29, 2016 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se odlučio za Kappa- u (isto što i givi samo jeftinije), jer može da primi dve fulface kacige, a izgled mi je baš ok, pa čak je i lepši od zaobljenih. Ali zato su slike i okačene da malo komentarišemo . A možda bi bilo korisnije i da se skupimo, pa uživo da razmenimo po koju čašicu iskustva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 431 Napisano April 29, 2016 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Zar vam se ne cini da mu ovo najsportskije stoji? Tj. da kazem, najlepse... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan78 28 Napisano April 29, 2016 U prolazu, 55 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Fazer,Transalp... Prijavi odgovor kao problematičan Zar vam se ne cini da mu ovo najsportskije stoji? Tj. da kazem, najlepse... Pa recimo da si u pravu,samo mi Top Case deluje kao suvise mali,kolika mu je litraza? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 431 Napisano April 29, 2016 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Veruj da ne znam moram pogledati u papire ali uvek sam imao na motorima velike kofere i putujemo uvek supruga i ja ali i ovaj mi je sasvim dovoljan.Ne moze 2 kacige ali kada ih i stavljam uopste unutra...10 dana po Grckoj i nije nam manjkalo prostora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano April 30, 2016 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se najčešće vozim sa ženom, pa mi zato i odgovara da smestim obe kacige u topcase, pogotovo na kraćim relacijamo po gradu, da ne moramo da ih nosimo kad se šetamo. E sad to ima i lošu stranu, na primer kada odemo u šoping, onda žena kupuje više stvari, jer imamo veći topcase, a to znači da ode više parica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko tracer 114 Napisano April 30, 2016 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS Prijavi odgovor kao problematičan To je Yamahin kofer od 39l, imao Sam ga na mt07, stane jedna kaciga u njega I to mu je jedina mana, a dobra stvar je sto dobijes yamahinu bravicu I otvaras ga kljucem od motora. I ja Sam razmisljao za kappu Ali mislim da nema crn CEO, a ja Sam hteo crn. Pa mogli bi da Se okupimo negde, samo da nam prodju ove kise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Braca1975 8 Napisano Maj 1, 2016 U prolazu, 13 postova Lokacija: Stepojevac Motocikl: KAWASAKI VERSYS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hristos Voskrese..Zdravlja i srece svim bajkerima i skorije vidjenje vlasnika Tracera.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Maj 1, 2016 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Vaistinu https://vimeo.com/164890545 Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 431 Napisano Maj 1, 2016 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Vaistinu vaskrse. U subotu 07.05. stize karavan Yamaha MT - Tour u Beograd kod TC Usce.Dolazi spec. Yamahin kamion sa izlozenim svim MT modelima koji su predvidjeni i da se probaju ali na zalost svi su na stranim tablama pa moze voziti samo ko je u mogucnosti da vozi strane table.Bice i dobre svirke ...Ja planiram da dodjem ako me ne spreci nesto ali bas nesto vazno pa mozemo da se nadjemo tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 408 Napisano Maj 1, 2016 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan U koliko sati je to planirano? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 431 Napisano Maj 1, 2016 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pocinje od 10 h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 431 Napisano Maj 5, 2016 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Stigao je Yamahin kamion do OO je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Maj 6, 2016 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko od kupaca lično dobio poziv ili obaveštenje od prodavca Yamahe o ovom lepom događaju? Ja nisam, a da nema ovog foruma, ne bih ni znao, šta se dešava. Mogli bi malo na marketingu da porade. U inostranstvu organizuju susrete vlasnika i vožnje, pa bude tu nekog propagandnog materijala( nešto i na čačkalicu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 431 Napisano Maj 6, 2016 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam juce dobio poruku na mobilni od Yamaha Plattner posto je ovaj dogadjaj u njegovoj organizaciji . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Maj 6, 2016 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam video na sajmu, delili su flajere tad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Maj 7, 2016 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Provozao se danas, nažalost samo krug oko Ušća. Organizatori imaju problem jer su svi motori sa nemačkim tablicama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Maj 7, 2016 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Pa, pošto smo bili među prvima kao "poštovani kupci", organizator, nam je omogućio 2 kruga po stazi "ušće" da provozamo MT 09. Hvala im na tome, i pored problema u vezi stranih reg.tablica. Moj utisak je kao da su Tracer i MT 09 potpuno različiti motori. Prvo ovaj je manji i lakši, i kada smo ranije rekli da se Tracer vozi kao bicikla, MT 09 se onda vozi kao "mala bicikla", ali zato povlači neverovatno, tako da je ubrzanje izazvalo u meni pokretanje adrenalina. E sad možda mi se to čini pošto sam u fazi razrađivanja mog Tracera, a ovog MT 09 sam vozio kao "tuđe". Bolje iskustvo može da kaže Wiggin, njegov Tracer je odavno razrađen, a ima i više iskustva. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 431 Napisano Maj 7, 2016 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ne stigoh zbog obaveza.Bas mi je krivo a tako sam se bio naostrio.Jebiga od neceg mora da se zivi.Kacite slike i pisite utiske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...