djolji 1272 Napisano Februar 14, 2016 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je plaćen 9500 eura,a evo šta drugar kaže u vezi opreme: -koferi Kappa (k53+2 bočna k33+ nosač bočnih kofera)-400 eura -crash bar-80 eura -vizir Puig-oko 140 eura -sedište radio Boban Zemun-150 eura -maglenke i prekidač-35 eura -nosač zadnjeg kofera je on pravio -zaštitu za hladnjak je on pravio -proširenje za ćopavu je on pravio Znači još otprilike 800 eura za ovu opremu...nije malo ali je sada kompletan Dobru cenu motora je tvoj drug postigao, jer sada je "prolećna akcija" od 10,290e i to bez poklona u vidu bočnih torbi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2497 Napisano Februar 16, 2016 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Kreće sezona pa kreću i cene gore.Dobio je tu cenu jer se cenkao,realno bio je i kraj sezone...mada ima ljudi koji plate koliko piše u cenovniku jer valjda misle da je to fiksna cena.Ja sam isto pre mesec dana kupio motor i uspeo da "akcijsku" cenu srušim za još par stotina eura ;-) Kako se ko snadje:-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex11 15 Napisano Februar 20, 2016 U prolazu, 50 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Evo stigao i moj ljubimac kolege 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Februar 20, 2016 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Prelep u zdravlju i radosti da se voziš! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 408 Napisano Februar 20, 2016 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo si ga "okitio" u startu. Nek je sa srecom!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Februar 20, 2016 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Lepo si ga "okitio" u startu. Nek je sa srecom!!! Okićen baš kako treba. E to je dobar dan, a? Čestitke i mnogo lepih doživljaja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 431 Napisano Februar 20, 2016 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Sa srecom i puno km.I ja danas stavih gril hladnjaka i da se ovim putem javno zahvalim kolegi Nesi St. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko tracer 114 Napisano Februar 20, 2016 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS Prijavi odgovor kao problematičan Mora da Se okupimo kad Se prolepsa vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex11 15 Napisano Februar 20, 2016 U prolazu, 50 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari! Bilo bi lepo da se vidimo kada pocne sezona 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 431 Napisano Februar 21, 2016 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Moze moze !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Februar 21, 2016 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Alex 11, sa srećom da vrtiš što više kilometara . Jel ovo boja za model 2016.g.? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko tracer 114 Napisano Februar 22, 2016 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS Prijavi odgovor kao problematičan Suzane su me brojcano nadjacale 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 382 Napisano Februar 22, 2016 Drug član, 1457 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Sa Fazera S2 sam presao na Stroma 2012,nije los ali mi se ova Yamaha opasno svidja. Da li ima neko ko je vozio jedan i drugi pa da mi prenese svoj utisak i razlike? Milsim Strom/Tracer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex11 15 Napisano Februar 23, 2016 U prolazu, 50 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Alex 11, sa srećom da vrtiš što više kilometara . Jel ovo boja za model 2016.g.? Hvala! Jeste boja 2016 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex11 15 Napisano Februar 23, 2016 U prolazu, 50 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam Stroma od drugara malo, ali ako razmisljas da menjas motor i uzmes Tracer-a nema tu sta mnogo da se razmislja Juce predjeno prvih 100km, motor odusevio i sve pohvale, neke sitnice sto spominju oni koji traze dlaku u jajetu meni nisu toliko primetne. Jedina zamerka koju osecam, ne znam za druge kolege, to su nogasteri vozaca, tanki, kratki i pomalo neudobni, fali guma preko njih, ali to se da zameniti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 431 Napisano Februar 23, 2016 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Alex koji ti je kres bar ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex11 15 Napisano Februar 24, 2016 U prolazu, 50 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Kres bar Puig. Uvek sam stavljao samo Puig-a, najzadovoljniji sam dizajnom i kvalitetom. Evo slika vizira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex11 15 Napisano Februar 24, 2016 U prolazu, 50 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan S Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex11 15 Napisano Februar 24, 2016 U prolazu, 50 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam zasto se rotiraju same neke slike, ako neko ima isti problem..? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan1987 62 Napisano Februar 24, 2016 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Beograd-Kotor Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Jeli moguce da je Yamaha osim onog 1200 Super Tenere napravila motor za vozace visoke preko 180cm . Kupujem ovu ljepotu ako prodam Hondu odmah. Mislio sam neki drugi motor , ali kada sam vidio ovo ... za mene ne postoje drugi motori . Za sve namjene. Voznja po gradu , krivine u planinama, za putovanje... Dizajn nije mogao biti ljepsi . Sjediste visine 860 mm , konacno . Kazu da ce se pojaviti na sajmu u Beogradu. Molim vas ako je neko vidio motor uzivo da prenese utiske ... Moj todjak ga je juce dovezao iz Yamahe, on ima 193cm i 87kg. Motor je perfektan, agilan, kompaktan, i obrijao bi sve enduro motore od po 1200ccm po nasim balkanskim krivinama. Na svaki test dobio je po pet zvjezdica,max. Ful je u elektronici i vec sam ih gledao desetak po Alpima, jedu krivine. Ako si visok ili nizak, to nije problem. Problem moZe biti u tome koliko si agilan. Ako imas visak kilograma, onda kreni na nesto drugo, kao recimo Versys, Super Tenere, Vstrom... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan1987 62 Napisano Februar 24, 2016 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Beograd-Kotor Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Da mi je budzet 10000e, bez razmisljanja, ovo je najbolji izbor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 431 Napisano Februar 24, 2016 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Jeli moguce da je Yamaha osim onog 1200 Super Tenere napravila motor za vozace visoke preko 180cm . Kupujem ovu ljepotu ako prodam Hondu odmah. Mislio sam neki drugi motor , ali kada sam vidio ovo ... za mene ne postoje drugi motori . Za sve namjene. Voznja po gradu , krivine u planinama, za putovanje... Dizajn nije mogao biti ljepsi . Sjediste visine 860 mm , konacno . Kazu da ce se pojaviti na sajmu u Beogradu. Molim vas ako je neko vidio motor uzivo da prenese utiske ... Moj todjak ga je juce dovezao iz Yamahe, on ima 193cm i 87kg. Motor je perfektan, agilan, kompaktan, i obrijao bi sve enduro motore od po 1200ccm po nasim balkanskim krivinama. Na svaki test dobio je po pet zvjezdica,max. Ful je u elektronici i vec sam ih gledao desetak po Alpima, jedu krivine. Ako si visok ili nizak, to nije problem. Problem moZe biti u tome koliko si agilan. Ako imas visak kilograma, onda kreni na nesto drugo, kao recimo Versys, Super Tenere, Vstrom... Znaci tako.poceli smo da se vredjamo.Znaci ja sto imam malo veci stomacic da menjam motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan1987 62 Napisano Februar 24, 2016 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Beograd-Kotor Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan nece ti stomacic biti problem samo ako si krupnije gradje, recimo preko 110kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan1987 62 Napisano Februar 24, 2016 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Beograd-Kotor Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan BTW "visak kilograma" ne znaci vrijedjanje, osim ako taj isti nije kompleksas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 431 Napisano Februar 24, 2016 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo pocrveneh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...