PICASOO MZ 425 Napisano Novembar 27, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Igrao sam se ceo sat u PS-u i na kraju nisam znao sta sam hteo. ... :D Svidja mi se kako je u BW modu ispala Vujina jakna bas ekstra (ali na ustrb belih delova) ali **bi ga tako je to-lose some-win some sto bi rekli Portorikanci ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa22 6 Napisano Novembar 27, 2008 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Arilje Prijavi odgovor kao problematičan Dobra je slidza, samo "place" za nekom retro, grunge, rusticnom, pozadinom. Inace bolje da si malo podeksponirao da ne izgore svetli delovi. Senka uvek mos da se izvuce u PS, a highlights kad odu - otisli su. Usput jedno pitanje za sve poznavaoce: Jel bolje slikati u B&W modu na aparatu ili kasnije pretvarati u PS-u? Ili se sto se tice kvaliteta svodi na isto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa22 6 Napisano Novembar 27, 2008 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Arilje Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa22 6 Napisano Novembar 27, 2008 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Arilje Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2127 Napisano Novembar 28, 2008 Skuteras, 3710 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Slikao ja Dzekovu kucu, ako se tako zove, letos ali lepsa u ovo doba godine. Bas nenako bajkovito izgleda. I ova tvoja odlicna za HDR-ovanje. Napravi jos par istih pa probaj malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Novembar 28, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Usput jedno pitanje za sve poznavaoce: Jel bolje slikati u B&W modu na aparatu ili kasnije pretvarati u PS-u? Ili se sto se tice kvaliteta svodi na isto? Ja uvek "okinem" u colour-u pa u PS-u konvertujem u BW...ili u klasicnoj opciji BW sa "ubijanjem" boja ponaosob ili samo opciju "resturate" pa posle malo doteram kontrast! P.S.Dobra ti je ova slika pendzera, svidjaju mi se boje(iako je radio PS )... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maryjane 0 Napisano Novembar 28, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pogled sa naše terase u Tunisu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Novembar 28, 2008 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ovo snijezno stablo toop, pa onda pendzer. Jos da si malo promjenio ugao, pa da se vidi i sjena drveta, ali i ovako mi je odlicna. Doduse to sto ti ja kazem, ne znaci ti mnogo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Novembar 28, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nekako mi se ovo nebo iz drveta nikako ne uklapa, kao da je umetnuto...ne gadja mi se pravac svetlosti nikako! Kod ove kuce se vidi da je umetnuto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa22 6 Napisano Novembar 28, 2008 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Arilje Prijavi odgovor kao problematičan Ma nekako mi se ovo nebo iz drveta nikako ne uklapa, kao da je umetnuto...ne gadja mi se pravac svetlosti nikako! Kod ove kuce se vidi da je umetnuto... Nije nigde nista umetnuto niti oduzeto. Kako nam je priroda dala, tako je i majstor fotografije zamrznuo i pruzio celom svetu priliku da uziva... @Mixa: U pravu si, misljenje amatera me ne zanima. ;D Salim se naravno, hvala na pohvalama! I sad kad pogledah, potpuno si u pravu za tu senku drveta. Nego bilo mnogo uzbrdo, pa se nisam setio da se penjem... @muljaz: Vidi, slikali smo obojica sa puta, sa istog mesta. Jeste to je tzv. "Dzekova kuca". Ljubivoje Jovanovic "Dzek", akademski slikar iz Arilja. Slika pendzera je malo HDR-ovana, mada sam mozda mogao malo manje, ne volim bas kad se sa tim pretera. U svakom slucaju, pozdrav i hvala svima na komentarima! I btw, zna li ko od urednika sto meni levo ispod imena pise Pero, kad se ja zovem Miso? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Novembar 28, 2008 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan I btw, zna li ko od urednika sto meni levo ispod imena pise Pero, kad se ja zovem Miso? Samo ti pisi stogod pametno i stavljaj dobre slicice i ubrzo neces biti pero. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Novembar 28, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan malo klope... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Novembar 28, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan Lego Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Novembar 28, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan Lego Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Novembar 28, 2008 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan malo klope... Pa dobro Marcelo zar se ovo pokazuje napacenim studentima? ;D ooo`licne su. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Novembar 28, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan malo klope... Pa dobro Marcelo zar se ovo pokazuje napacenim studentima? ;D ooo`licne su. ;D Marko svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maryjane 0 Napisano Novembar 28, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Novembar 29, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Vjezbam vjezbam, hvala drugari, jako mi znaci. Ove su izasle u nasem magazinu za klopu, i tako, napredujem, malo trud, malo sreca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Novembar 29, 2008 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Vjezbam vjezbam, hvala drugari, jako mi znaci. Ove su izasle u nasem magazinu za klopu, i tako, napredujem, malo trud, malo sreca... Al` smo skromni . Nego sve cekam neke fotke naseg najveceg, ultra,mega, giga manekena Pekite i one trake za lijepljenje nekih mnogo zajebanih stvari. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Novembar 29, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Treba da smanjim Pekijeve fotke, nazalost na 1600 iso unutra, inace lep Peki lose izgleda..ima bubuljice ;D ;D evo objasni ti za specijalnu BMW traku... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Novembar 29, 2008 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Molio bi za bar jednu onu pozersku prilikom odlaska. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Novembar 29, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Gradac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa22 6 Napisano Novembar 29, 2008 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Arilje Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Novembar 29, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ... Bravo Misho, bas bih se sad astralno projektovao tamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Novembar 29, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...