BusMan 2025 Napisano Novembar 12, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Begecka jama, pre nekoliko dana. Uh kakav mir i tisina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 954 Napisano Novembar 12, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Marko sine pa ti pushish !!! ;D Extra fotka ! jok, vis` da je tanana cigara...sa,mo for effect:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Novembar 12, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan ...te tanane su najopasnije ;D Nego, jel svetlo vestacko (namerno namesteno u ovom smeru) ili prirodno tipa:sijalica, prozor i sl...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 954 Napisano Novembar 12, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ...te tanane su najopasnije ;D Nego, jel svetlo vestacko (namerno namesteno u ovom smeru) ili prirodno tipa:sijalica, prozor i sl...? Reflektor sa tanjirom, obicna sijalica od 200 vati sa relativno usmerenim svetlom sa leve strane pod uglom od 45` iznad i oko 45` sa strane ispred... Mislim da je sa jedno 800 ASA ako ne i vise... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Novembar 13, 2008 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan ja sam sa ovim batalio od kad sam naucio malog mixu da slika, posto je postao bolji znam da sam dobar ucitelj, dakle, svaka slika njegova isto ko da je moja, svaka cast ljudi, ovo izraste u jedan od najljepsih pdf ova odje, a kako je samo stidno krenuo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Novembar 13, 2008 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan ja sam sa ovim batalio od kad sam naucio malog mixu da slika, posto je postao bolji znam da sam dobar ucitelj, dakle, svaka slika njegova isto ko da je moja, svaka cast ljudi, ovo izraste u jedan od najljepsih pdf ova odje, a kako je samo stidno krenuo Ijaooo dusa moja pametna. ;D Samo da znas, svaka tvoja tufahija je kao moja, odnosno pojescu je sa istim merakom. P.S. Pripremi tepsiju za cirka mjesec dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa22 6 Napisano Novembar 13, 2008 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Arilje Prijavi odgovor kao problematičan A ko ce mene da uci da slikam?! Evo jedna crno-bela serija: 1. Istanbul pred kisu 2. Berlin, muzej-garaza oldtimera 3. Soller, Spanija - deca 4. Venice Beach,California - ulicni muzicar Sve vrste kritika vise nego pozeljne, tek sam poceo da ucim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1890 Napisano Novembar 14, 2008 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Moje je skromno misljenje da si ti naucio dobro da slikas.Odlicne konverzije crno-belo. Poslednja mi se bas svidja, dobar kontrast, pa prva (malo samo kadar da se dotera), pa druga (da je malo vise podignut aparat), pa treca (treba malo da se isprave vertikale, i jabih malo skratio levo i malo odozgo) U jbt sta mi bi, kritikujem kao da sam profesionalac. ;D U svakom slucaju BRAVO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa22 6 Napisano Novembar 14, 2008 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Arilje Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na kritikama, muljaz. Evo jos jedna: Lindau, lake Bodensee, Nemacka - reli oldtajmera. Malo rucno obradjeno u Photoshopu da se docara taj vintage look samog dogadjaja. Naravno, slikano 2006. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iggy01 3 Napisano Novembar 14, 2008 U prolazu, 18 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Bandit'S Prijavi odgovor kao problematičan Kad čovek ima smisla za crtanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 954 Napisano Novembar 15, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 954 Napisano Novembar 15, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan A ko ce mene da uci da slikam?! Evo jedna crno-bela serija: 1. Istanbul pred kisu 2. Berlin, muzej-garaza oldtimera 3. Soller, Spanija - deca 4. Venice Beach,California - ulicni muzicar Sve vrste kritika vise nego pozeljne, tek sam poceo da ucim... Ja mislim da imas odlican osecaj za prostor i da samo treba da nastavish da pucash, takos e valjda i ucci najbolje;) I batalite fotosop ljudi, dzaba.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa22 6 Napisano Novembar 15, 2008 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Arilje Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da imas odlican osecaj za prostor... Pa Bog te mazo endurac, da se odmah onda bacim na fudbal?! Salim se, hvala na kritikama, a sad malo u boji: 1. The bridge 2. Colors of the Spain 3. Behind the door Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Novembar 17, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan 2Kw. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Novembar 17, 2008 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Što je dobra fotka, baš mi se sviđa! Podsetila me na novogodišnje prskalice ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Novembar 18, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Uuuu ova "dvo-kilovatna" je ekstra...Bravo!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Novembar 18, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Uuu, sjajna slika, extra i kadar i motiv i prica i sve! A evo i koji portret od proslog vikenda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Novembar 18, 2008 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Prva je ubica dobra!!! A koji si objektiv koristio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Novembar 18, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan 50 1.4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 954 Napisano Novembar 18, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Sve su dobre al` je prva vrh vrhova, svaka cast;0 :-* Daj exif Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Novembar 18, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan 1/100 s f/1.8 ISO 1000 -0.67 EV 50mm Ali je izradjena iz RAW-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 954 Napisano Novembar 18, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Cudi me da je toliko u fokusu sa samo f1.8... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Novembar 18, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam dosta daleko pa se produbljuje DOF Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 954 Napisano Novembar 18, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo klope... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Novembar 18, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro, kolko daje 50mm prime da se odmaknesh toliko je, par metara;) Ili ti kod nas 80mm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...