ortodox09 24 Napisano Mart 13, 2015 U prolazu, 67 postova Lokacija: Doboj - Novi Sad Motocikl: Honda VFR rc36 Prijavi odgovor kao problematičan Gledam po oglasima kacige za svoju ovalnu glavudžu, obima 58-59 cenata. Naleteo sam povoljno HJC FS 11, pa me interesuje zna li neko kakvom obliku glave naginje ova kaciga? Ako će mi odgovarati, da počnem sa cenkanjem Da li se svaki proizvođač otprilike usmerava ka jednom obliku kacige, npr. rade samo kacige ovalnim glavonjama, ili se oblici razlikuju od tipa do tipa? Početnik sam u svemu ovome, pa mi svaki savet znači. Pogotovo po pitanju kacige. Avansno se zahvaljujem EDIT: Evo sličice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4274 Napisano Mart 14, 2015 motoras, 2469 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Dok ne isprobas nećeš znati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6651 Napisano Mart 14, 2015 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Moraš da probaš. Siguran sam da niko ovde nije specijalizovao "oblike glave" na nekom od fakulteta. Ja imam isti model, bele boje. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/60021-hjc-fs-11/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ortodox09 24 Napisano Mart 14, 2015 U prolazu, 67 postova Lokacija: Doboj - Novi Sad Motocikl: Honda VFR rc36 Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam da nema tu specijalizovanog oblika, nego više pitam onako... malo i bezveze. Cunjao sam sinoć i po forumima na engleskom pa uglavnom kažuda je HJC više za ljude sa ''oblijim glavama''. Pazarim preko oglasa, sad ću zvat čoveka pa kud puklo puklo... Makar ne volim da žvaćem žvake previše, pa s tim neću imati problema Prepravka:Poklopio pazar pre dva minuta. Stiže u utorak s juga Srbije Izašla me 130 evropskih i čovek mi je dao Spool jaknu za 20 evropskih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ortodox09 24 Napisano Mart 17, 2015 U prolazu, 67 postova Lokacija: Doboj - Novi Sad Motocikl: Honda VFR rc36 Prijavi odgovor kao problematičan Stigla kaciga, kao nova! Pogledao me Bog, veličina je kao po narudžbi. Prezadovoljan sam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...