PICASOO MZ 425 Napisano Mart 1, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko gde u Srbiji moze da se nabavi kaciga u obliku "svapskog" slema iz Drugog svetskog rata??? HVALA UNAPRED Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Mart 1, 2008 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan ima Marko gomilu, ovde je zaveden pod 'farbach' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Mart 1, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Ima kod nas u Temerinu na vojnom otpadu slemova JNA za neke sitne pare ( 200-300 dinara) ;D Ja sam probao, u metalnom slemu voznja je bila mucenje...zulja, gusi... Srecno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Mart 1, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Ima Marko extra http://www.minoa.co.yu/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomlaMKOGANJ 2 Napisano Mart 1, 2008 U prolazu, 18 postova Lokacija: ugljevik Motocikl: honda silver wing 500 Prijavi odgovor kao problematičan MOZE SE BILO KOJI SLJEM PREPRAVITI SAMO MORAS IZVADITI POSTOJECE KAISEVE I UBACITI SPUZVU KAO I NOVU KOPCU. SVAKI KOZAR TI TO MOZE URADITI ZA STNU LOVU. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Mart 3, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan ima Marko gomilu, ovde je zaveden pod 'farbach' Ima Marko extra http://www.minoa.co.yu/ Ima samo odlivke cuo sam se sa njim, nema unutrasnji tapacir Ima kod nas u Temerinu na vojnom otpadu slemova JNA za neke sitne pare ( 200-300 dinara) ;D Ja sam probao, u metalnom slemu voznja je bila mucenje...zulja, gusi... Srecno ;D MOZE SE BILO KOJI SLJEM PREPRAVITI SAMO MORAS IZVADITI POSTOJECE KAISEVE I UBACITI SPUZVU KAO I NOVU KOPCU. SVAKI KOZAR TI TO MOZE URADITI ZA STNU LOVU. Ma imam ja vojni slem koji sam prefarbao u crno ali to je samo za ukras-TESKO BRE DA SE VOZI MOTOR SA NJIM!!Jos ako duva vetar da usines vrat-DZABA!! Hocu istu onakvu kacigu kao sto je Bora Corba nosio kada su bajkeri isli na Kosovo!!!Ako neko zna gde se mogu nabavtiti HVALA unapred! edit:citati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Mart 3, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Imas odgovot na tvoje pitanje dvaput. ;D Marko, tj."farbach" ih pravi od poliestera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Mart 3, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Imas odgovot na tvoje pitanje dvaput. ;D Marko, tj."farbach" ih pravi od poliestera. Cuo sam se sa Markom ima samo gole odlivke-nema unutrasnji tapacir!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...