FaraonNBGD 2 Napisano Mart 12, 2015 U prolazu, 9 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Sprint max Prijavi odgovor kao problematičan Uh, novi sam i ništa ne znam o opremi , cenama, gde tražiti , kako kupiti neophodno bez velikih para Prvi put se susrećem sa realnim problemom na terenu , tj. u praksi. Kupio sam sinu za 17. rodjendan skuter, Sprint Max 50 cc u solidnom stanju , ali... S' obzirom da mu je to prvi motor i da ja o toj temi veoma malo znam ( NIŠTA ) , molim Vas , drugare , da mi pomognete da tom dečaku obezbedim minimum sigurnosti za početak moto karijere Kakva su vaša isustva sa servisom URBAN MOTORS iz Žarkova ? Da li je dovoljno za početak od opreme pojas, kaciga i rukavice ? Da li to kupiti polovno za prvi put ? Pročitao sam neke postove i ponešto shvatio , ali Vas molim da mi malo pomognete ako ima dobre volje . Znam da je ovde malo skuter vozača i da su uglavnom bajkeri prisutni na forumu, ali se nadam da ču saznati ono što je najbitnije za početak Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FaraonNBGD 2 Napisano Mart 12, 2015 U prolazu, 9 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Sprint max Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugar, i ja sam sličnog mišljenja, ali moram malo da poradim sa njim oko obrazovanja , moto funkcionisanja. Pojas je nešto što smo posle kacige , sledeće planirali , a i rukavice , jer je još hladno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8158 Napisano Mart 12, 2015 Drug član, 1716 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju, evo ovde imaš vrlo sličnu temu pa pogledaj šta su ljudi pitali/pisali: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/107675-kupovina-prve-zastitne-moto-opreme/ Od svega je najvažnije da mu "ispereš mozak" da motor nije sredstvo za dokazivanje, jer što kažu, najbolja kočnica je ona "u glavi". Ako to nema, nijedna ga oprema ne može dovoljno zaštititi. Pozz 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Mart 13, 2015 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan I objasniti mu (pa i usloviti :-)), da kupljenu opremu koristi. Svakako obavezno poci od kacige, po mogucstvu nove i valjalo bi fullface, a resto sve sto se vise zastiti, cist bonus. Rukavice neka ne nosi zbog hladnoce nego fizicks zastite, mada je i vetar surov protivnik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FaraonNBGD 2 Napisano Mart 16, 2015 U prolazu, 9 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Sprint max Prijavi odgovor kao problematičan Bili juče i poručili, Jaknu, Rukavice, Pojas, Kacigu , kod Lucky Vladano i sve nas izašlo 150 eura Moram da ga pohvalim da je dobro snabdeven i da je korektan sa cenama a i spreman je da popriča sa mušterijama i da da svoj savet oko opreme. Sve pohvale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Mart 16, 2015 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Bili juče i poručili, Jaknu, Rukavice, Pojas, Kacigu , kod Lucky Vladano i sve nas izašlo 150 eura Moram da ga pohvalim da je dobro snabdeven i da je korektan sa cenama a i spreman je da popriča sa mušterijama i da da svoj savet oko opreme. Sve pohvale U to ti je i više nego odlična cena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FaraonNBGD 2 Napisano Mart 16, 2015 U prolazu, 9 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Sprint max Prijavi odgovor kao problematičan Jakna je tekstilna , ima protektore na laktovima i ramenima i ulozkom za ledjni , ODLIČNA 85e Kaciga FULLFACE polovna ali ocuvana , jedino sto bih ja ipak nasao negde nov vizir 40e pojas od neoprena 10e rukavice sa protektorima 15e naravno da ovo nije sve vrhunska oprema ali je za njega , po misljanju i mog brata , koji vozi motore, odlicna i dovoljna za pocetak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Mart 16, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Bili juče i poručili, Jaknu, Rukavice, Pojas, Kacigu , kod Lucky Vladano i sve nas izašlo 150 eura Moram da ga pohvalim da je dobro snabdeven i da je korektan sa cenama a i spreman je da popriča sa mušterijama i da da svoj savet oko opreme. Sve pohvale Hteo je da kaze: "udavio nas pricom" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FaraonNBGD 2 Napisano Mart 16, 2015 U prolazu, 9 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Sprint max Prijavi odgovor kao problematičan NEEEEEEEEEEEEE, stvarno je bilo sve na svom mestu, a za pricu , pa mora da se davi klinac da shvati da ovo nije sala i da treba da uziva u ovom sportu ili hobiju, kako god, sto duze , a to moze samo ako se plasi i ako se dobro osigura znanjem i opremom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pingvin 8 Napisano Mart 28, 2015 U prolazu, 75 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sa srecom da te cuva,ne zatrebala nikad i da vremenom pazaris uek bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...