sea.bird 0 Napisano Mart 8, 2015 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, trazim skuter , tj maxi skuter cc 250ccm, ali moze i manje i vise, samo da je pouzdana masina, beverly, x9, malaguti madison, i tako to ... Interesuju me samo stvarno ocuvane masine, sa realnom cenom.. Ako imate nesto zanimljivo ili pustite link ovde ili na mail slike itd... zvedran@gmail.com Hvala i pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof3 31 Napisano Mart 8, 2015 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Budva Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan E moj drug trazim i ja vec duze...nadam se da ces imati vise srece od mene...pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sea.bird 0 Napisano Mart 8, 2015 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahahaha, ajde nadam se da cemo imati obojica srece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1412 Napisano Mart 8, 2015 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Moj bivsi uvoznik prodaje Yamaha Vercity 300 mislim da je 2004 , ne znam jel na oglasima cena oko 1200e ako te interesuje posalji PP ostavicu ti njegove telefone,pozz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sea.bird 0 Napisano Mart 12, 2015 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, video sam tu yamahu negde u oglasima, ali mi ne lezi... hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sea.bird 0 Napisano Mart 12, 2015 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da mogu da povecam ulog i na 500ccm X9, beverly... otvoren za razne ideje, sem kineza. Nadam se da ljudi ne zaboravljaju realnost, kao sto je koliko skuteri, motori imaju godina... prosek 11-15 godina, sto je prilicno.. pa onda kao sve je sredjeno, nema ulaganja, odvezemo skuter na pregled u servia, a ono katastrofa gde i 50% od cene dole ne bi pomoglo hahhahahahahaa malo sale i istine, u svakom slucaju znam da ima realnih i ocuvanih modela i nadam se da cu uskoro naici na jednog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sea.bird 0 Napisano Mart 23, 2015 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kupovina obavljena, uzivanje moze da pocne ... Beverly 250 Hvala svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jastrebov 3 Napisano Maj 21, 2015 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB450, BMW R65, Yamaha Vino, Piaggio Hexagon Prijavi odgovor kao problematičan I ja trazim nesto sl. Koje godište ? koliko Para? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sea.bird 0 Napisano Jun 24, 2015 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jel jos uvek trazis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof3 31 Napisano Jun 25, 2015 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Budva Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahahaha, ajde nadam se da cemo imati obojica srece drug ja tek sad vidim da smo negde u isto vreme pazarili nove masine,bio si u pravu da obojica imamo srece,sve najbolje sa novom masinom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sea.bird 0 Napisano Jul 14, 2015 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, masina je odlicna i pravo je uzivanje, ali pored uzivanja ide na dobos... Pa ako ode, ode, ako ne bice tu i za sledecu sezonu. Nego da li postoji nacin kako da postavim oglas na forumu, s obzirom da valjda nemam dovoljno poruka... ako sam na ovom forumu od 2006 uz promenu nickname a!? U svakom slucaju sam uzeo Beverly 250, ti ? Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...