ledeni 14 Napisano Februar 21, 2015 Svrati ponekad, 171 postova Prijavi odgovor kao problematičan Honda bol dor 900 kad se zagreje i vrati chok radi na tri cilindra svecice nove iskra plava i dobra dali je neko imao slican problemen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Februar 21, 2015 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Karburator...Neki preliva...Pogledaj prvo to..Pa dalje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Februar 21, 2015 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Pošalji poruku Dr. Bokiliću Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ledeni 14 Napisano Februar 21, 2015 Svrati ponekad, 171 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cilinder 4 je u pitanju kad se motor zagreje i vrati chok on prestane da radi iizduvna kriva postje mlaka kako da ga nastelam da ne prelijeva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano Februar 21, 2015 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan ledeni, druze, nije samo kako nastelovati. Prvo se mora diagnostikovati sta je, da kazemo da 4 karb preliva, onda moramo se zapitati zasto preliva? Najlase je skinuti cance na karbu i iskriviti "plovak" da zatvara na 2mm goriva! A sta ako i tad ne zatvara jer su propali sicevi na iglici i ona vise ne zatvara?? Da ne tupim, nije to bas tek tako... A evo odgovora na tvoje pitanje Klikni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ledeni 14 Napisano Februar 21, 2015 Svrati ponekad, 171 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem na pomoci mozda sam nesto sjebao kad sam cistio karburatore Mislim da kod moje boldorke nije moguce nastelati plovak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 22, 2015 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan kod svake moze da se nasteluje plovak,samo treba da znas l kako :)a ima nacin,nije uobicajen,proveri ler kanal,jer cim nece da radi znaci da je zacepljen ili ima viska goriva,kako radi pod gasom.jel prima gas dali taj cilindar radi pod gasom,kompresija ventili..nastelovanost vazduha ,vakumetrija.,.,.kad ugasis jel suva ili mokra ta svecica,posle probne voznje koje je boje svecica.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ledeni 14 Napisano Februar 22, 2015 Svrati ponekad, 171 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motor radi samo na cetiri cilindra kad povucem chok bio leden ili vruc svjecice je suva I crna znaci samo pod chokom rade sva cetiri cilindra kad vratim chok I dam gas motor trokira I puca iz auspuva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 22, 2015 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa crna je visak goriva ili losa struja,a pucanje na auspluh . . . .moze da bude i do struje.promeni tu svecicu kabl itd,nasteluj paljenje tp jest vidi gde je,kod nje se steluje,s leve strane u dekli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coko 582 Napisano Februar 22, 2015 ..., 299 postova Lokacija: Nju nau Motocikl: XF 650 freewind Prijavi odgovor kao problematičan Da ne vuce fals vazduh?pod saugom je bogatija smesa pa kompenzuje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ledeni 14 Napisano Februar 22, 2015 Svrati ponekad, 171 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sve sam pokusao ali bez uspjeha karburator ne preliva nova svjecica sve izgleda ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 22, 2015 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan e onda kod majstora,majstor ce utvrditi dali je svecica nova ili je nova a crkla,u mehanici postoji ispravno i neispravno a ne novo i staro... pa ce i utvrditi dali ima ili Nema goriva na leru....ili je problem sasvim druge prirode cim puca na auspluh... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ledeni 14 Napisano Februar 22, 2015 Svrati ponekad, 171 postova Prijavi odgovor kao problematičan Majstor kaze dat je najvjerovatnije air cut ventil Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 23, 2015 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa promenite,imam ja,nesekiraj se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ledeni 14 Napisano Februar 23, 2015 Svrati ponekad, 171 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sledeci vikend menjamo ali cisto sumnjam da je do njih po meni ne dolaze dovoljno benzine u cilinder Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...