Bohem 250 Napisano Februar 18, 2015 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Ne znam da li je ova tema na pravom mestu, ali eto nisam znao u koji drugi forum da je stavim, ovaj skuter je možda polu maxi skuter Počeo sam skoro da radim u porčku kurirskoj službi i tamo imaju nekoliko ovih SIMOVA. Ja sam vozio od početka liberty 125 i bio sam zadovoljan sa njim dok evo danas nisam seo na SYM HD 125, ne može da se poredi udobnost i osećaj u vožnji. Imaju jedan primerak koji je prešao 140 000 km bez generalne i još ide i aka se svaki dan. Primetio sam da nema ni jedan ovaj model u oglasima, pa me zanima mišljenje vlasnika, inače ovi iz potrčka su prezadovoljni. Meni je zapao za oko taj model 125 i model 200 i 200i, da li neko zna koliko se kreću cene i gde se mogu kupiti, možda neki uvoznik itd. Hvala unapred. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 810 Napisano Februar 18, 2015 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa na vrhu svake strane BJBikersa blinka reklama za Motoring koji je uvoznik za SYM i još neke brendove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bohem 250 Napisano Februar 18, 2015 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam mislio na polovne skutere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bohem 250 Napisano Februar 19, 2015 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Da li znate nekoga ko uvozi skuere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 836 Napisano Februar 19, 2015 MK Obrenovac, 565 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Drugar i ja smo 2008godine kupili nove skutere SYM HD200. Ja sam moj vozio godinu dana i za to vreme sam presao 11000km. Bio sam prezadovoljan. Udoban, lepo ide, malo trosi, lepo koci i lezi u krivinama. Putovao sam sa njim svuda po Srbiji, isao u Crnu Goru...... Drugar je njegov vozio nesto duze i presao je bio oko 24000km isto bez problema. Inace drugar ga je uvek vozio pun gas stalno, terao ga po Adi Huji i opet ga extra sluzio. Tako da sto se skutera tice moja topla preporuka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16116 Napisano Februar 19, 2015 Integrisan, 9333 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Gavra iz Subotice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bohem 250 Napisano Februar 19, 2015 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jel imas kontakt od tog gavre? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bohem 250 Napisano Februar 19, 2015 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nikola hvala za preporuke ja vozim jedan izakan sim hd 125 sa 80 000 na satu i ide iako je izlupan izguljen i ko zna sta sve prosao :-) Ja bih za sebe mozda taj 200, samo ne znam za koliko moze novca da se nadje dobar tipa neko 2008-9, jer nema u oglasima nijedan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...