Jump to content

Moto Zajednica

Peugeot 406

Recommended Posts

• Zainteresovan, 342 postova
  • Motocikl: TDM 900

Unapred se izvinjavam ako sam promasio mesto za temu, Zna li neko od vas kolega neki pouzdan auto otpad ili nekog ko prodaje turbinu za peugeot 406 2.0.hdi -90ks,auto je 1999 godiste pa mi se ne daje lova za novu a i remont koliko sam uspeo da saznam nije jeftin

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 175 postova
  • Motocikl: Zephyr 750

Nije remont jeftin..trebalo bih da je oko 250 eur ako se ne varam,ali niko ne moze da ti garantuje stanje te polovne turbine a i mislim da se one krecu reda oko 150 eur. Moze da se desi da uzmes tu turbinu,vozis 30-40 000 i da i ona vrisne i da posle treba opet da das te pare za remont. Pogotovo,sto su to automobili stari do 15 god i preko i sve je to preslo brdo kilometara,pogotovo sto su to automobili koji se voze podosta. Bolje remontuj i posle znas da je turbina ko nova i plus na nju imas garanciju..pricam ti iz iskustva.

Jedna stvar koju treba da proveris..za koju je meni majstor rekao..pogotovo za tvoj auto koji je star vec 16 godina.Rekao mi je da proverim kompresiju,odnosno da nisu karike slabe.Sa remontom turbine dobijas vecu kompresiju pa se sa slabim karikama povecava potrsonja i goriva i ulja..sa dobrim karikama radi ko zvrk. Tu pricu za karike sam cuo od jednog vrsnog majstora..zdravom logikom deluje tacno..mozda i gresi..

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja