gixxer750/94 735 Napisano Februar 17, 2015 Zainteresovan, 342 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Unapred se izvinjavam ako sam promasio mesto za temu, Zna li neko od vas kolega neki pouzdan auto otpad ili nekog ko prodaje turbinu za peugeot 406 2.0.hdi -90ks,auto je 1999 godiste pa mi se ne daje lova za novu a i remont koliko sam uspeo da saznam nije jeftin Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefanTzr 17 Napisano Februar 17, 2015 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha tzr 50 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.peugeotcafe.com/ raspitaj se ovde, i ja vozim Peugeota i sve sto mi treba kod njih nadjem i raspitam se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Februar 17, 2015 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nije remont jeftin..trebalo bih da je oko 250 eur ako se ne varam,ali niko ne moze da ti garantuje stanje te polovne turbine a i mislim da se one krecu reda oko 150 eur. Moze da se desi da uzmes tu turbinu,vozis 30-40 000 i da i ona vrisne i da posle treba opet da das te pare za remont. Pogotovo,sto su to automobili stari do 15 god i preko i sve je to preslo brdo kilometara,pogotovo sto su to automobili koji se voze podosta. Bolje remontuj i posle znas da je turbina ko nova i plus na nju imas garanciju..pricam ti iz iskustva. Jedna stvar koju treba da proveris..za koju je meni majstor rekao..pogotovo za tvoj auto koji je star vec 16 godina.Rekao mi je da proverim kompresiju,odnosno da nisu karike slabe.Sa remontom turbine dobijas vecu kompresiju pa se sa slabim karikama povecava potrsonja i goriva i ulja..sa dobrim karikama radi ko zvrk. Tu pricu za karike sam cuo od jednog vrsnog majstora..zdravom logikom deluje tacno..mozda i gresi.. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...