Alekre 13441 Napisano Februar 17, 2015 Ne silazi, 7545 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan ProGrip 732 Duo rucice. Dosadile, stavio sam druge. Neki migavci, bili kod mene, stavio sam druge. Rucice 250 dinara Migavci 200 dinara. Treba mi za drogu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10689 Napisano Februar 17, 2015 Hronični Motociklopata, 7410 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan aaa lazes, znamo mi da je to za burek Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Februar 17, 2015 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Kupito. Ako nije kasno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13441 Napisano Februar 17, 2015 Ne silazi, 7545 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ostale samo rucice :S Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 135 Napisano Februar 17, 2015 Svrati ponekad, 355 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan :zvizduk: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Februar 17, 2015 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Jel su rucice za korman od 22mm? Ne znam kako je na er 5ici... Zainteresovan sam... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Februar 20, 2015 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Jel ne želiš da mi prodaš te ručice ili su već prodate??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13441 Napisano Februar 20, 2015 Ne silazi, 7545 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Prodalo se matori, nemam razloga da ti ne prodam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Februar 20, 2015 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Pa to, vidim nema odgovora Ok, nista onda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5625 Napisano Februar 25, 2015 Drug član, 1641 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan meni pada na pamet da promenim rucice na motoru , pa gledam ove tvoje koje su "skinute " sa motora ... pa htedoh da te pitam , kako si ih skinu ? mislim , ovako , bez ostecenja ?!?!? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8426 Napisano Februar 25, 2015 Solo Rider, 3220 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ja gurnem duvaljku i kompresorom bukvalno naduvam gumenu ili silikonsku ručicu i iz dva tri trzaja je skinem. Obrnuto na nameštam kad zapne malo naduvam i nabijam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13441 Napisano Februar 25, 2015 Ne silazi, 7545 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan meni pada na pamet da promenim rucice na motoru , pa gledam ove tvoje koje su "skinute " sa motora ... pa htedoh da te pitam , kako si ih skinu ? mislim , ovako , bez ostecenja ?!?!? Jednostavno sam ih svukao. Malo se namucio ali uspeo. Ovo mi je treci set rucica, prethodne su toliko zalepile da sam ih morao iseci skalpelom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...