gago12 15 Napisano Februar 16, 2015 U prolazu, 70 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Sprint Prijavi odgovor kao problematičan Ugrabih malo vremena , pa da kao sto sam obecao predstavim nedavno kupljeni Maxi scooter. Dakle radi se o Apriliji Atlantic Sprint 500, 2005 god. na skuteru je prethodni vlasnik uradio sledece: -Semerinzi amortizera -rolnice -kais -plocice -svecica -antifriz -regler -prednja guma -ulje i filteri. A ja cu se pozabaviti estetikom. Evo slika kad je kupljen free upload image upload a giftake a screenshot image uploading site Trenutno stanje imagehost upload pics O nastavku radova bicete blagovremeno obavesteni. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zloca ZXR 102 Napisano Februar 16, 2015 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Raca-Kragujevac Motocikl: Kawasaki ZXR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da pogodim: bice plav? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 418 Napisano Februar 17, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 592 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan ...može opklada u pivo ..biće CRVEN . . . gde si ti Zloćo video plavi Ferrari ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zloca ZXR 102 Napisano Februar 17, 2015 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Raca-Kragujevac Motocikl: Kawasaki ZXR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ahh, izgubio sam i smisao za humor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 418 Napisano Februar 17, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 592 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan ... jbg . .ni meni nije dan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Februar 17, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Ooo konačno još jedan Sprint 500, da moj više ne bude usamljeno drvo u ravnici.. Da ja tako nešto radim iskoristio bih priliku i očistio i "podmazao" sve kontakte...Aprilia je to P.S. šta mu je ono pozadi što liči na regler ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1231 Napisano Februar 17, 2015 BJB Maxi scooter club, 1659 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Komutator! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Februar 17, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan To ti je Djuro Engine Control Unit iliti ECU. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gago12 15 Napisano Februar 17, 2015 U prolazu, 70 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Sprint Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Zloco, da li bi nam otkrio tajnu kako si pogodio? Hvala Djuxy na savetu,poslusacu, ja sam nov u bajkerskom svetu pa mi je svaki savet dobro dosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gago12 15 Napisano Maj 19, 2015 U prolazu, 70 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Sprint Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi krajnje vreme da zavrsim zapocetu temu. Projekat je uspesno zavrsen. Scuter je kompletno ofarban u crveno crnu kombinaciju, princip je standardan, prvo je nanet plastic prajmer, zatim spric git, boja crvena odnosno crna, nalepljene nalepnice, a nakon toga sve prelakirano. Far sam otvarao, farbao unutrasnjost u crno, ispolirao plastiku fara, stavio led trake na postojace prstenove i spojio da svetli kao pozicija, sto koristim kao dnevno svetlo, jer sam napravio prekidac da mi ne gori kratko kad upalim motor. Stavljeni su xenoni u dugo i kratko svetlo, ofarban vizir sa unutrasnje strane, ofarban auspuh u crnu mat boju za visoke temperature, ofarbani nogari, nazad stavljena sira guma 160/60. Plastike ofarbane bojom za plastiku, odnosno Bumperom. Mislim da je to sve. A sad slike. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 418 Napisano Maj 19, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 592 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan .... rekao bih.... fantastično . . .svaka čast... vredelo je truda . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Maj 19, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Lepo urađeno. Svaka čast na trudu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15843 Napisano Maj 19, 2015 Integrisan, 9291 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sta znam, meni se tu nista ne svidja kako je ispalo..... sala na stranu, odlicno odradjen posao, unikatan tj ne svakidasnji, bravo Jedino sivi katadiopteri na koferu remete sliku i mozda Ferarijev znak na pr. masci, ali opravdanje lezi u naslovu teme jos jedared.... za trud i izgled Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 893 Napisano Maj 19, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 2072 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Свака част одлично одрађено Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4729 Napisano Maj 19, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 6002 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan FantaSija i PerverSija Daj malo informacija za dimenziju gume: kako se motorin ponaša sa njom i gde ima da se nađe i pošto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada53 20 Napisano Maj 19, 2015 Svrati ponekad, 146 postova Motocikl: suzuki bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo mastore:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8011 Napisano Maj 20, 2015 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno uradjen pos'o, svaka cast. Vidi se ljubav i posvecenost... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Maj 20, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ekstra odradjeno, dopada mi se skroz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Maj 20, 2015 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu mnogo ubav!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spiritwalker 35 Napisano Maj 20, 2015 Svrati ponekad, 103 postova Motocikl: Piaggio free 80cc, Kymco GD 80cc, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Super si ga uradio, bo"me bi se okreno:-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Maj 20, 2015 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Moram i ja da prokomentarisem....ispao je TIP-TOP,sto neko rece pre mene,okrenuo bi se i zastao da je vidim. Lepa crvena boja ,lepo uradjeno. Slazem sa Daretom za katadioptere na koferu i za znak,ali ajd,stvar ukusa.Bolja bi fora,po meni,bila Ducatijev znak. Lep scoot,ono,bas! Svaka cast ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gago12 15 Napisano Maj 20, 2015 U prolazu, 70 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Sprint Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolege na pohvalama, a i na ponekoj kritici , stvarno je ulozeno dosta truda, ali se na kraju isplatilo. Alexanto, drugar mi drzi vulkanizersku radnju, pa se igrom slucaja nasla ta dimenzija, guma je polovna doneta iz Svice ali u bas dobrom stanju, 2013 god. Sto se tice ponasanja motora to bi morao da uporedi neko iskusniji, ja imam osecaj da je motor stabilniji, ali jedno je sigurno mnogo lepse izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1231 Napisano Maj 26, 2015 BJB Maxi scooter club, 1659 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan koji je razlog prodaje motora? Izvini na off-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gago12 15 Napisano Maj 31, 2015 U prolazu, 70 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Sprint Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno nemam pojma, valjda da vidim sta ce se desavati, ali sto vise vozim ovaj motor sve vise mi se svidja a manje prodaje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano Maj 31, 2015 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanima gde si xenone stavljao gde zatamnio vizir i koliko kosta? Moze i u pp.Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...