strugo 236 Napisano Februar 12, 2015 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha,1995 godiste,vlasnik,reg. u fabrickom stanju sa par ogrebotina,nista strasno,redovno odrzavan,nove plocice na svim diskovima,svecice,ulje u prednjoj viljusci,heidenau k60 scout prednja 90%,zadnja 60% oprema: givi povisen vizir,givi wingreck nosac sva tri kofera(koferi nisu u ceni),sebin rollbar,centralni stender,maglenke. ZAMENA za: xt 600(alnaser) klx650 i slicno u tom fazonu! cena: 1800,a u zameni po dogovoru. zovite na 064/183-11-66,motor je drugara sa foruma Hakala.pozdrav 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Februar 12, 2015 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Da li je ovaj motocikl kupljen u Smederevu, pre nekih 4-5 god? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Februar 12, 2015 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Da li je ovaj motocikl kupljen u Smederevu, pre nekih 4-5 god? A stooooooo??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Februar 12, 2015 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Da li je ovaj motocikl kupljen u Smederevu, pre nekih 4-5 god? A stooooooo??? U to vreme sam terao KLE-a, u fabrickoj, ljubicatoj boji. Na moto-skupu koji se odrzavao na Jugovu (Smederevo), video sam bas ovakvu ST na prodaju. I oko, i srce i dusa su mi ostali na njoj. Posle 15-tak dana, kada sam se finansijski organizovao, otisao sam za Sd da je probam i ispazarim, ali je, na zalost, vec prodata. Likovi ispred cijeg je dvorista motor bio izlozen za prodaju, nisu imali nista sa samom prodajom, osim sto su dozvolili NEKOM kolegi prodavcu da ga pred njihovom kapijom izlozi... Eto, osta ljubav neostvarena, eto zasto pitam... I, bas bih je probao... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Божа 185 Napisano Februar 12, 2015 Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići) Prijavi odgovor kao problematičan Motor je pravi momački, svaka čast onome ko ga je održavao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Februar 12, 2015 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je ovaj motocikl kupljen u Smederevu, pre nekih 4-5 god? A stooooooo??? U to vreme sam terao KLE-a, u fabrickoj, ljubicatoj boji. Na moto-skupu koji se odrzavao na Jugovu (Smederevo), video sam bas ovakvu ST na prodaju. I oko, i srce i dusa su mi ostali na njoj. Posle 15-tak dana, kada sam se finansijski organizovao, otisao sam za Sd da je probam i ispazarim, ali je, na zalost, vec prodata. Likovi ispred cijeg je dvorista motor bio izlozen za prodaju, nisu imali nista sa samom prodajom, osim sto su dozvolili NEKOM kolegi prodavcu da ga pred njihovom kapijom izlozi... Eto, osta ljubav neostvarena, eto zasto pitam... I, bas bih je probao... Ja sam je tad pazario kolega Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strugo 236 Napisano Februar 12, 2015 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan nisam hteo da je hvalim,drago mi je sto se javio covek koji zna =D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 147 Napisano Februar 15, 2015 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Sta mu to dodje rollbar? Pitam cisto iz radoznalosti, ja ga ne vidim, pa reko mozda ne znam sta je crashbar ne vidim, mozda ga nema na slikama Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 15, 2015 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Sta mu to dodje rollbar? Pitam cisto iz radoznalosti, ja ga ne vidim, pa reko mozda ne znam sta je crashbar ne vidim, mozda ga nema na slikama verovatno je mislio na crashbar,nego lep moped... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 147 Napisano Februar 16, 2015 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Bas je lep.. Dok ja skupim pare, svi lepi i dobri ce se rasprodati Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strugo 236 Napisano Februar 17, 2015 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo ga Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Februar 17, 2015 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Nesto mi poznat ovaj motor! Svaka preporuka 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strugo 236 Napisano Mart 5, 2015 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan prodato! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...