Biker Q 1645 Napisano Februar 10, 2015 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Planiram kupovinu manjeg auta, pokusavam da ima 5 vrata i klimu i da bude oko 2000 evra jbg. U oglasima se moze naci punto, clio, polo, tako nesto. Razmisljam o motoru 1,2 ili cak 1,0 ili neki dizel tipa punto 1,3 mjet mada je on vec skuplji od 2k. Ako neko ima nesto da ponudi ili ima savet sta izabrati neka pise, svaki savet dobrodosao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13005 Napisano Februar 10, 2015 Ne silazi, 7434 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki Wagon R Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Februar 10, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan corsa 1.2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Februar 10, 2015 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki Wagon R Potpuno se slazem ...bilo koji Suzuki je zakon...moj tast je skoro kupio Suzuki Ignis 2002 jest da ga je platio 2700 e ali ja sam odusevljen auticem.....kvalitetom izrade i detaljima....jeste da su evropski autici mozda lepsi na izgled ali ako ubodes dobar primerak navozices se s njim dugo bez problema.....i jos nesto ignis je 4x4 a potrosnja je oko 7 litara kombinovane voznje tako da i ne razmislja o plinu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Februar 10, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Фиат уно (1.0) Послато са ALCATEL ONE TOUCH 6012X уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Februar 10, 2015 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan Nategni se za 1.3mjet motor i uzivaj u predobro napravljenom motoru. Odrzavanje jeftino, trosi ko upaljac ima lanac, jeftina reg. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 245 Napisano Februar 10, 2015 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Punto 1.2 8v, sa plinom. Jeftinije ne može, plina troši 8l, litar 72din. Pa ti vidi. Plus je jeftin za održavanje. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1954 Napisano Februar 11, 2015 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Nategni se za 1.3mjet motor i uzivaj u predobro napravljenom motoru. Odrzavanje jeftino, trosi ko upaljac ima lanac, jeftina reg. A ako se vec "natezes", uzmi Pandu, a ne Punta, jest da je malo manji, al je bolji, utegnutiji, cvrsci i laksi od Punta. Motor 1,3mjt trosi ( u zavisnosti od "tezine" noge) 3,5-5 (nikad preko 5) L i ide za sve pare. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Februar 12, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan u tu cifru koji si naveo se uklapa i pezo 206, lupo, a mozes naci cak i neku astru G... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Februar 12, 2015 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Ukoliko ti se ne žuri,............. VW Polo koj mi stoji kao drugi auto (uglavnom za kraće gradske vožnje) biće krajem marta na prodaju...........ako si zainteresovan javi se preko PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6001 Napisano Februar 12, 2015 Svakom po zasluzi, 12427 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Prodaješ pola auta? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8601 Napisano Februar 12, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3205 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan @BikerQ Ukoliko ti se ne žuri,............. VW Polo koj mi stoji kao drugi auto (uglavnom za kraće gradske vožnje) biće krajem marta na prodaju...........ako si zainteresovan javi se preko PP razmisli o ovoj varijanti. Bolje da uzmeš od nekog koga "znaš" i ima obraz nego da tražiš po oglasima. U drugoj sličnoj temi ja kupujem auto sa 6+sedišta. Nemaš pojma šta ljudi nude i koliko traže, a automobili im stoje (i na placevima) po godinu -dve. Neki neće ni da upale. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1645 Napisano Februar 12, 2015 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izbor pao na punto 1.2 8v i to samo zato sto je auto od drugara i ne bi mi precutao neku manu, mada sa polovnim vozilom se nikada nezna. Uh, polo mi je bio na prvom mestu, mada verovatno bi tesko sacekao mart. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1645 Napisano Februar 12, 2015 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na ucescu u temi :-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Februar 12, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Pravi izbor, imam ga i ja. Jednostavno mali potrosac i jeftin za odrzavanje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Februar 12, 2015 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Reče planiraš, nisam mislio da je hitno Aj da te lepo služi punto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2670 Napisano Februar 12, 2015 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Znači punto i tačka. A taman sam hteo da ti ponudim PoloVan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1645 Napisano Februar 13, 2015 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Reče planiraš, nisam mislio da je hitno Aj da te lepo služi punto Hvala. Ja cu da ga istestiram do kraja marta pa da pravimo trampu.:-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1645 Napisano Februar 13, 2015 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znači punto i tačka. A taman sam hteo da ti ponudim PoloVan Vidim da ima tih teretnih, i to je ok ko vozi 80km/h i najvise jos jednog putnika, moze ispod cene da se nadje tako reg auto i sa 5 vrata. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...