Jump to content

Moto Zajednica

Potreban savet ili ponuda

Recommended Posts

• Drug član, 1710 postova

Planiram kupovinu manjeg auta, pokusavam da ima 5 vrata i klimu i da bude oko 2000 evra jbg. U oglasima se moze naci punto, clio, polo, tako nesto. Razmisljam o motoru 1,2 ili cak 1,0 ili neki dizel tipa punto 1,3 mjet mada je on vec skuplji od 2k. Ako neko ima nesto da ponudi ili ima savet sta izabrati neka pise, svaki savet dobrodosao.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1779 postova

Suzuki Wagon R

Potpuno se slazem ...bilo koji Suzuki je zakon...moj tast je skoro kupio Suzuki Ignis 2002 jest da ga je platio 2700 e ali ja sam odusevljen auticem.....kvalitetom izrade i detaljima....jeste da su evropski autici mozda lepsi na izgled ali ako ubodes dobar primerak navozices se s njim dugo bez problema.....i jos nesto ignis je 4x4 a potrosnja je oko 7 litara kombinovane voznje tako da i ne razmislja o plinu.

• Svrati ponekad, 364 postova
  • Motocikl: kawa er5

Nategni se za 1.3mjet motor i uzivaj u predobro napravljenom motoru. Odrzavanje jeftino, trosi ko upaljac ima lanac, jeftina reg.

• Svrati ponekad, 258 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500

Punto 1.2 8v, sa plinom. Jeftinije ne može, plina troši 8l, litar 72din. Pa ti vidi. Plus je jeftin za održavanje.

• Podržavam 1

• Drug član, 1855 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150

Nategni se za 1.3mjet motor i uzivaj u predobro napravljenom motoru. Odrzavanje jeftino, trosi ko upaljac ima lanac, jeftina reg.

A ako se vec "natezes", uzmi Pandu, a ne Punta, jest da je malo manji, al je bolji, utegnutiji, cvrsci i laksi od Punta. Motor 1,3mjt trosi ( u zavisnosti od "tezine" noge) 3,5-5 (nikad preko 5) L i ide za sve pare.

• BJB Maxi Scooter Club, 548 postova
  • Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500

u tu cifru koji si naveo se uklapa i pezo 206, lupo, a mozes naci cak i neku astru G...

• SuperStar, 1098 postova
  • Motocikl: MonsteR

Ukoliko ti se ne žuri,............. VW Polo koj mi stoji kao drugi auto (uglavnom za kraće gradske vožnje) biće krajem marta na prodaju...........ako si zainteresovan javi se preko PP 1zdravo.gif

• nekrunisani kralj moto cigana, 3205 postova
  • Motocikl: 4x4

@BikerQ

Ukoliko ti se ne žuri,............. VW Polo koj mi stoji kao drugi auto (uglavnom za kraće gradske vožnje) biće krajem marta na prodaju...........ako si zainteresovan javi se preko PP 1zdravo.gif

razmisli o ovoj varijanti. Bolje da uzmeš od nekog koga "znaš" i ima obraz nego da tražiš po oglasima.

U drugoj sličnoj temi ja kupujem auto sa 6+sedišta. Nemaš pojma šta ljudi nude i koliko traže, a automobili im stoje (i na placevima) po godinu -dve. Neki neće ni da upale.

Izbor pao na punto 1.2 8v i to samo zato sto je auto od drugara i ne bi mi precutao neku manu, mada sa polovnim vozilom se nikada nezna. Uh, polo mi je bio na prvom mestu, mada verovatno bi tesko sacekao mart.

Znači punto i tačka.

A taman sam hteo da ti ponudim PoloVan :)

Vidim da ima tih teretnih, i to je ok ko vozi 80km/h i najvise jos jednog putnika, moze ispod cene da se nadje tako reg auto i sa 5 vrata.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja