VukiTA 274 Napisano Februar 7, 2015 Non stop u gradu, 188 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XLV 600 Prijavi odgovor kao problematičan Postovanje, Trazim prekidac za maglenke koji se kaci na korman jer ne zelim da busim plastiku sa standardim prekidacem. Ono sto trazim je ovo ili nesto na tu temu: http://i61.tinypic.com/9vf4mg.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Februar 8, 2015 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da nabavim i ponudim ti ovaj : ( na sestoj strani , osmi odozgo , desno )bar kod 2100000070121 http://www.rmayer.hu/hr/katalog/moto-dijelovi/prekida%C4%8D-releji-klju%C4%8D-8/slika-pogled#pagetop 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8834 Napisano Februar 8, 2015 Solo Rider, 3290 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan https://www.louis.de/en/artikel/universal-switch-12-v-5-5-a/10032918?list=44114900eš Zoveš Sekulu da ti donese 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
frika 0 Napisano Februar 8, 2015 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Takav sam i ja uzeo,nije los... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hakala 73 Napisano Februar 8, 2015 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Čačak Motocikl: KTM EXC, TA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Na koji broj kontaktirati Sekulu za stvari iz Luisa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8834 Napisano Februar 8, 2015 Solo Rider, 3290 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan 064-933-44-44 sekula šabac :zdravo:Ako ti se ne javi možda je preko. Pošalji sms sa brojem artikla i odgovoriće ti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukiTA 274 Napisano Februar 8, 2015 Non stop u gradu, 188 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XLV 600 Prijavi odgovor kao problematičan Preduhitrio me Hakala, htedoh isto da pitam kako kontaktirati coveka i po kom principu funkcionise. U svakom slucaju, ima broj tako da je stvar resena. Hvala Bane i hvala Jigoro cano. Pustio sam ti PP posto sam zainteresovan za tvoju ponudu, a mozda uzmem i ovaj iz Luisa preko Sekule pa da imam dva, vidim koji mi je bolji (mozda su cak i isti), a drugi nek stoji kao rezerva. No, procitao sam na jednom drugom forumu, da ga ne reklamiram sad, da je covek narucio bas taj iz Luisa prekidac i da nije zadovoljan jer se zaglavljuje i ume da ostane u nekom medju polozaju. Mozda je samo takav naleteo. Ako Frika kazes da si zadovoljan, onda me ne boli glava koji god da stavim, a od obojice bih narucio. HVALA jos jednom, mislim da moze i lock Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...