Rz Brzotrz 34 Napisano Januar 26, 2015 U prolazu, 95 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FJ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan @Best: Koliko vidim, dobili smo pojacanje... Opet amo u vecini @Rz: Pa gde si bre ti... Ja sam mislio da spavas zimski san Nema te ni za lek... Milenko, ko tebe prevari da se po ovom vremenu vratis iz tolijih krajeva... Ja se nebi vracao do maja da imam izbor... Vracam se korenima i pravim vrednostima. Zabludela ovcica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobbra 1418 Napisano Januar 26, 2015 Svrati ponekad, 435 postova Lokacija: beograd Motocikl: Royal Enfild meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan U utorak je slava Sveti Sava mogli ste da pomerite bar za dan.Mozda bi dosao jos neko .Ako zbrisem ranije sa slave eto mene bar na kratko.Pozdrav za celu ekipu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Januar 26, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ne bezis sa SOPSTVENE slave 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ontwykende 52 Napisano Januar 26, 2015 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd-Vracar/Vozdovac Motocikl: Honda CBR1100XX SuperBlackBird (a nije crn nego crven ofarban u sivo) Prijavi odgovor kao problematičan U utorak je slava Sveti Sava mogli ste da pomerite bar za dan.Mozda bi dosao jos neko .Ako zbrisem ranije sa slave eto mene bar na kratko.Pozdrav za celu ekipu. Bice valjda jos druzenja i pauza... Ovo je samo da probijemo led i prekinemo zimski san 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada malinoa 140 Napisano Januar 26, 2015 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Beograd Avala Pinosava Motocikl: Yamaha TDM 850 3vd,mz etz 251,mz ts 150, BMW R1100RT,yamaha TDM900,BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan @stanebane: zovi one nase drugare iz pinosave... ja sam ga zvao za danas i mozda sutra... ali se u medjuvremenu plan promenio. On je nasao izgovor i za danas i za sutra... bas me zanima sta ce da smisli za utorak @Lucky: mi se cujemo... ostavi jedno mesto slobodno za mene, po mogucnosti da dremam na zadnjem sedistu u povratku Ne bi Stanebane zvao nikog kad je klopa u pitanju,da bi bilo vise za njega.Nisam nasao izgovor,vec smo imali seminar,sto se tice utorka moze,samo javite.Ili neki drugi dan posto je u utorak slava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada malinoa 140 Napisano Januar 26, 2015 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Beograd Avala Pinosava Motocikl: Yamaha TDM 850 3vd,mz etz 251,mz ts 150, BMW R1100RT,yamaha TDM900,BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan @stanebane: zovi one nase drugare iz pinosave... ja sam ga zvao za danas i mozda sutra... ali se u medjuvremenu plan promenio. On je nasao izgovor i za danas i za sutra... bas me zanima sta ce da smisli za utorak @Lucky: mi se cujemo... ostavi jedno mesto slobodno za mene, po mogucnosti da dremam na zadnjem sedistu u povratku Nije izgovor vec seminar,znas i sam.U utorak moze samo javite kad i gde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada malinoa 140 Napisano Januar 26, 2015 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Beograd Avala Pinosava Motocikl: Yamaha TDM 850 3vd,mz etz 251,mz ts 150, BMW R1100RT,yamaha TDM900,BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan @stanebane: zovi one nase drugare iz pinosave... ja sam ga zvao za danas i mozda sutra... ali se u medjuvremenu plan promenio. On je nasao izgovor i za danas i za sutra... bas me zanima sta ce da smisli za utorak @Lucky: mi se cujemo... ostavi jedno mesto slobodno za mene, po mogucnosti da dremam na zadnjem sedistu u povratku Nije izgovor vec seminar,znas i sam.Samo javi kad i gde i dolazim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 9958 Napisano Januar 27, 2015 Drug član, 508 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Bogami, po broju zainteresovanih, bice to veci broj coveci na jednom mestu! Jos ce Urban morati i da prijavi dogadjaj MUP-u. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Januar 27, 2015 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe nije MUP daleko, docice i oni da vide sta se desava Neko je pitao za Staroprmen, ima! Elem, da samo napomenem, parking je 80-90din sat, a na Keju jedna poruka 41din i mirni ste do jutra... Prosetati se 50-tak metara nije strasno, a kafanica na kraju parkinga sa desne strane. Vidimo se drustvo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 349 Napisano Januar 27, 2015 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Jel primate i nas sa jevtinim kartama? Ako primate samo pojasnite gde je mesto okupljanja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Januar 27, 2015 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da je adresa Masarikov trg 16 kod Zemunske pijace Pogle ovde ili OVDE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Januar 27, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Sta je ljubitelja TDM-a i kobasica ovde... Posto ce ovo koliko vidim da preraste u BJB zurku, daj da ja napravim neki okvirni spisak, da Urban zna da li da isteruje druge goste : 01. Best 02. Ontkwykende 03. Lucky Vladano 04. Sale Kum 05. Rz Brzotrz 06. Driling 07. Stanebane 08. Vlada Malinoa 09. Bobbra 10. Ako jos neko dolazi, neka se dopise, a ako ne dolazi, neka se obrise sa spiska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 9958 Napisano Januar 27, 2015 Drug član, 508 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Nesto razmisljam, obzirom koliko nas ide, bolje da mu platimo reg za motor, a mi kolko god pojedemo i popijemo.. Bice nam jeftinije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Januar 27, 2015 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Sta je ljubitelja TDM-a i kobasica ovde... Posto ce ovo koliko vidim da preraste u BJB zurku, daj da ja napravim neki okvirni spisak, da Urban zna da li da isteruje druge goste : 01. Best 02. Ontkwykende 03. Lucky Vladano 04. Sale Kum 05. Rz Brzotrz 06. Driling 07. Stanebane 08. Vlada Malinoa 09. Bobbra 10. Ako jos neko dolazi, neka se dopise, a ako ne dolazi, neka se obrise sa spiska iso bi i ja al braco suvise ste daleko cak 100 km a kobasice- cuvam za toplije dana kad dodjete kod mene malo u Backu pozdrav Janko 3vd Kisac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ontwykende 52 Napisano Januar 27, 2015 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd-Vracar/Vozdovac Motocikl: Honda CBR1100XX SuperBlackBird (a nije crn nego crven ofarban u sivo) Prijavi odgovor kao problematičan Auuu... Pa hoce li biti piva za sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Januar 27, 2015 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Velika i kvalitetna druzina, ovako na okupu, bolje i ne moze da se pozeli! Hvala svima na poseti i lepom druzenju. Nadam se da je bilo dovoljno za svaciji ukus. Bilo bi zaista lepo da napravimo tradiciju okupljanja barem jednom mesecno. A posto imamo drugare i van BG ta tradicija moze da se prosiri po celoj Srbiji. Zivi bili! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 9958 Napisano Januar 28, 2015 Drug član, 508 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je lepo i prijatno druzenje. Urban Cruzer se pokazao kao dobar domacin. Moracemo da ponovimo prvom prilikom! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Januar 28, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Proveo sam super vece sa dobrim delom meni najdrazih ljudi sa foruma. Malo je zapostavljen zenski deo ekipe, ali ispravicemo to na sledecem druzenju. Jeste da cu vam se krvi napiti sto ste me odrukali kod zene, ali nema veze... Hvala svima na druzenju, a Omaru i na gostoljubivosti ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Januar 28, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ah da, zaboravih: jedini problem je sto nije bilo Radenske za Stanebane-ta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 349 Napisano Januar 28, 2015 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Lucky daj neku tvoju sliku od jutros, čujem da si se "okliznuo u kupatilu i pao na oko" :lol: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Januar 28, 2015 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Lucky daj neku tvoju sliku od jutros, čujem da si se "okliznuo u kupatilu i pao na oko" :lol: Čuj oko, nebi me čudilo da im i koju modricu po "guzi", ledjima, nogama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobbra 1418 Napisano Januar 28, 2015 Svrati ponekad, 435 postova Lokacija: beograd Motocikl: Royal Enfild meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ko zna kako bi Laki prosao da ga ja nisam branio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Januar 28, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam jos ziv, sto vi necete biti, samo da vas dohvatim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Januar 28, 2015 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Ajde, ajde Lucky, priznaj da si morao da "peglas" stvari! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Januar 28, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...