Full Throttle 1 Napisano April 22, 2006 U prolazu, 5 postova Lokacija: Palm Beach, Florida Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srecom Drag.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano April 22, 2006 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Nedelju imam trk' date=' videcemo kako cu zavrsiti.[/quote'] Drag, ne priznajemo nista manje od 1. mesta! Voleo bi i 3. mesto :!: Ne verujem, da bez nitro mogu 1. . Drag' date=' imam utisak da si nestrpljiv kada radis. Jedva cekas da probas i onda zaboravis da zategnes sraf. Uvek kada uradis deo posla, proveri sta si uradio. Duze traje, ali na kraju si ipak ustedeo vreme i srecan si, jer nema problema.[/quote']Imas pravo. :oops: Nek je sa srecom Drag.... Hvala :!: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano April 24, 2006 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Evo stigao sam kuci. Osvojio sam 3. mesto Bez nitro sam isao. Ostali u ovom kategoriju (superstreet) svako ima nitro. Vreme nikome nije bio dobar zbog uzvetar i zbog uzbrdo. Ispod 10 sec samo jedan mogao da ide, 1 put. Levo: komsija Desno: ja dole: GSX-R 1100 Kavasaki ZX 12, 300 Ks, On je pobedio. 1500 ks, i 1500 Nm obrtnomomenat :!: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano April 24, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan CESTITAM! Nije lako bilo pored tih 300ks zveri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano April 24, 2006 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Vidi, vidi, sad sam primetio! Drag, jel ti to sipas Guaranu kad nemas nitro? Svaka cast Drag! =D> Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano April 24, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Pre ni rekao Red Bull. :wink: Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano April 24, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nema auspuh ali zato ima guaranu. Ovakav tuning jos nisam video. Onaj od 300 ks mora da ima burence guarane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano April 24, 2006 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima :!: Zato ima guarana boca, jer potpuno zaboravio sam da napravim jedan bocu za kartergas. Ako nemas to, ne smes u superstreet kategoriju da trkas. Brzinu samo to sam mogao da napravim. Top zato nema, jer ovako manje obrtnumomenat ima. Kad isao sam sa topom, previse je klizao. Nesto malo pomagao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano April 25, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan He he prvo mecku rodi da poveca snagu a onda je smanjuje skidanjem topa Samo napred i obesi nam neke slike i utiske kad stavis nitro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkk 16 Napisano April 25, 2006 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Ccestitke za trecce, nadam se sa nitrom da cce biti prvo! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano April 30, 2006 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Spreman smo za trku, koji ce biti 1.maj u Kunmadaras. Tako sam nasao mesto, za nos ejnspric. Mesto za boca. Ispred zadnji tocak. Drugacije top. Dragsteri koristu ovakav. Videcemo kako radi sutra. Juce kad zavrsio sam nitro, hteo sam da probam, ali na zalost nije radio. Danas nasao sam problema i napravio sam. Ali samo sutra cu probati na trku. Tamo stalno ima 1. pomoc Kad stizem kuci javicu, da kakav je bio trk u Kunmadaras. Voleo bi i 3. mesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1940 Napisano April 30, 2006 Vlasnik sajta, 5372 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred, Drag! Drzimo ti palceve sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Maj 1, 2006 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Evo vec stigao sam (na zalost) oko 16 sati. A pehar daju oko 18 sati. Znaci ni sam ni sacekao kraj trk, i nisam dobio nista. :cry: Nesto nije bio uredu sa karburatorom, tako izgleda da previse benzin je dobio. Preko 10000 obrtaja nije hteo da ide, ali i do 10000 polako je isao. Bio je i kisa, ceo staza je bio mokra. Najbolje vreme mi je 10,3 sec. :cry: Ali isprobao sam nitro. Jebote :!: To stvarno nesto cudno. Kad vec ides oko 180 i pustis nitro i hoce da dize prednjicu, nije sve jedno. Ovo ne moze ni ispricati a ne da pisem. Stvarno nesto cudno. A kakva ce biti ako 1 put bice komplet ceo motor :?: Inace u moj kategoriju bili su 7. Dok bio sam tamo, ja sam bio 5. Pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Maj 1, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan 10,3 po mokroj?! :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Maj 1, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Bogami ce to na suvom biti high 8-low 9. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Maj 1, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno se nadam da ces doci u Sremsku Mitrovicu na skup sad za vikend ako namestis motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Maj 2, 2006 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno se nadam da ces doci u Sremsku Mitrovicu na skup sad za vikend ako namestis motor. Kako gledao sam slike od prosle god. cini mi se, da dosta usko taj staza. I ljudi odmah tamo su pored puta. Na ovakvom putu ja ne trkam. Ni sam 18 god. :wink: Ali ako bice gotovo motor, najverovatno da idem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkk 16 Napisano Maj 2, 2006 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Bicce to i bolje, ne sumnjam, drzzim ti fige!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Maj 5, 2006 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da kazem, da sad je dobro masina. Juce ceo dan "igraosam" sa karburatorom. I jos danas do 19 sati, posle jos sa paljenjem i sad tako izgleda da bice dobro. Ali sad bice problema, da kakav je staza, da toliko snagu kako mogu da stavim na asfalt. U moj ulicu ima jako dobro asfalt, ovde sam probao, u trecu brzinu slajfuje. :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Maj 5, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan E sad probaj da radis na zadnjoj gumi, a mislim da ce ti trebati i wheelie bar. Napravio si katapult Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Maj 7, 2006 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Juce bio sam u S.Mitrovicu na trk. Ali na zalost, posle starta odmah crknio bombine, i nije radio 2 cilindar. Misli i do sad stalno sa bombinom imao sam problema, samo ni sam nasao zbog cega radi tako los. :oops: Posle trke tako izgleda filter za vazduh. Mogu u smece. :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Maj 7, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Razgovarao sam sa tobom ali ti se nisam predstavio zbog nekih drugih razloga. Motor ti stvarno radi kao traktor ako ne i gore ali brzo slaze. Mada kad si krenuo to je vise pucalo nego sto je slagalo i oladi te Thunderrace. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Maj 7, 2006 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Razgovarao sam sa tobom ali ti se nisam predstavio zbog nekih drugih razloga................................................ :?: :?: :?: :?: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Maj 7, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Juce bio sam u S.Mitrovicu na trk. Ali na zalost' date=' posle starta odmah crknio bombine, i nije radio 2 cilindar. Misli i do sad stalno sa bombinom imao sam problema, samo ni sam nasao zbog cega radi tako los. :oops: Posle trke tako izgleda filter za vazduh. Mogu u smece. :cry:[/quote'] A da ti nije komad filtera uleteo negde izmedju usisnog ventila za drugi cilindar i glave? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Maj 8, 2006 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Juce bio sam u S.Mitrovicu na trk. Ali na zalost' date=' posle starta odmah crknio bombine, i nije radio 2 cilindar. Misli i do sad stalno sa bombinom imao sam problema, samo ni sam nasao zbog cega radi tako los. :oops: Posle trke tako izgleda filter za vazduh. Mogu u smece. :cry:[/quote'] A da ti nije komad filtera uleteo negde izmedju usisnog ventila za drugi cilindar i glave? Ne, nije. Ali jos nisam nasao problema, zasto ne ide ili zasto puca. Danas merio sam kompresije. 16 bar ima. Ili drugacije paljenje mu treba, zbog veliki kompresija, ili previse benzin dobija. Sad vec razmisjam na to, da odnesem na meranje snagu + meranje karburator (lambdasonda) + meranje paljenje. Vec nemam zice da pravim :cry: Ako nekome treba, prodacu ili menjam za skuter ili enduro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...