bokilic 6105 Napisano Februar 6, 2015 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan honda magma v45 83ce godiste,pali radi,nova guma resla 50km,nov aku, ali motor cangrlja po malo ,nije sigurno lici na zadnju bregastu,uglavnom moze da se vozi, motorcikl nije moj drugar ga je ostavio na prodaju,registracija istekla, cena ...700e..podlozno zameni dogovoru itd..motor je kod mene ,063697094... image free hosting pictures upload adult image upload images free online photo storage Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 7, 2015 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan pitaj ga jel bi menjao za pezoa speedfight 1 skuter 2 t vodeno "ladjenje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 700 Napisano Februar 7, 2015 Drug član, 711 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan @Bokilic koliko para da se "dovede u red" mehanicki (naravno ti da ga radis)? da li bi ga menjao za KLR 600 u super stanju? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6105 Napisano Februar 7, 2015 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pitaj ga jel bi menjao za pezoa speedfight 1 skuter 2 t vodeno "ladjenje nezanima me scut u te pare,,skupo mi... @Bokilic koliko para da se "dovede u red" mehanicki (naravno ti da ga radis)? da li bi ga menjao za KLR 600 u super stanju? pa menjo bih glava za glavu ako treba da se doplati ne.... koliko para neznam ..neznam noi sta mu fali,,ruke za otvaranje tog motora i zatvaranje su od 50 do 200e...delovi nemam pojma.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6105 Napisano Februar 9, 2015 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan uz motor idu i fabricki ausplusi ....pa eto,,ovi su stavljeni jer se jace cuje i lepse nego sa fabrickim... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1661 Napisano Mart 6, 2015 Drug član, 1721 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel dijagnostikovano cangrljanje? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Mart 6, 2015 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Valjda Magna? 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 849 Napisano Mart 6, 2015 Zainteresovan, 797 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Magna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...