ivan1234 0 Napisano Februar 6, 2015 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi samo da vas pitam, ako neko zna molim vas! Dobio sam kaznu za pricanje preko mobilnog 5000 din, nisam hteo da potpisem prekrsajni nalog, sad sam se predomislio i hteo bi da vas pitam, kako sad da platim!! Dali imam ja sansu da platim tich 50% popusta do 8 dana, ili posto nisam potpisao automacki placam 5000 ili idem na sud!!, Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ISUS-HAD 7 Napisano Februar 6, 2015 U prolazu, 44 postova Lokacija: München Motocikl: Honda Varadero 1000,honda Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam se ja naplacao kazni i nisam ih potpisao ali su svakako stigle na kucnu adresu jel je on upusao tvoje podatke tako da te nebrine nista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan1234 0 Napisano Februar 6, 2015 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa on mi na licu mesta napisao i dao odmah uplatnicu, ali ja nisam hteo da potpisem nalog, ali on mi ga urucio, znaci nema veze to sto nisam potpisao, mogu da platim polovinu kazne?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ISUS-HAD 7 Napisano Februar 6, 2015 U prolazu, 44 postova Lokacija: München Motocikl: Honda Varadero 1000,honda Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ISUS-HAD 7 Napisano Februar 6, 2015 U prolazu, 44 postova Lokacija: München Motocikl: Honda Varadero 1000,honda Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je kazna 5000 din moras je celu platiti i obavezno cuvaj priznanicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan1234 0 Napisano Februar 6, 2015 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zato sto nisam potpisao moram 5000 da platim, sad te ne razum, znaci ne mogu 2500?? jos nije proslo 8 dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ISUS-HAD 7 Napisano Februar 6, 2015 U prolazu, 44 postova Lokacija: München Motocikl: Honda Varadero 1000,honda Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan A znaci kazna je kostala 2500,a posto nisi hteo da potpises znaci on ti rekao da moras 5000 da platis ili kako vec? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2627 Napisano Februar 6, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2668 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Nisi ga razumeo. Kazna je 5,000 ali je uvedeno ako uplatiš u roku od 8 dana dobijaš popust od države 50% tj uplatiš 2,500 ali ako ne uplatiš i to ode kod sudije na kaznu se dodaju i sudski troškovi i tada nema popusta već jedino da iskukaš na rate ako ti dozvole. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan1234 0 Napisano Februar 6, 2015 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na prekrsajnom nalogu pise 5000, on je napisao koji prekrsaj sam napravio i rekao dali hocu da to potpisem, ja sam rekao da necu, posto to tako nije bilo, a sad na poledjini prekrsaja pise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan1234 0 Napisano Februar 6, 2015 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dali sad ja imam pravo na tich 50% posto nisam potpisao, to je moje pitanje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ISUS-HAD 7 Napisano Februar 6, 2015 U prolazu, 44 postova Lokacija: München Motocikl: Honda Varadero 1000,honda Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Plati samo tih 2500 din i cuvaj piznanicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan1234 0 Napisano Februar 6, 2015 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa tako cu i uraditi!! Hvala za savete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...