punisa 16 3859 Napisano Februar 6, 2015 Astro Puki krsi sva pravila!, 950 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50, X max 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Nakon 2 godine prečih stvari ponovo jasem ali ovoga puta motor. nakon 7 godina voznje skutera (kymco i beverly 500) ,juce sam postao vlasnik suzane bandita 600, 2004 god. Nisam naravno imao gde da ga vozim i necu imati skorije dok se ovo vreme ne uljudi ali ja sam ga vec u mislima provozao Sada moram malo da se oporavim finansijski pa da kupujem jaknu,kacigu... s obzirom da sam se do sada zadovoljavao suskavcem i jet kacigom. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 6, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pravi izbor motocikla posle scuta.Bravo,u zdravlje da ga vozis... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Februar 6, 2015 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Puno sigurnih kilometara 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
surferr 20 Napisano Februar 7, 2015 U prolazu, 26 postova Lokacija: Silbaš-vojvodina-Srbija Motocikl: Honda NT700VA Deauville Prijavi odgovor kao problematičan Neka sluzi i masina i onaj koji sedi na njoj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 7, 2015 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motor pod guzicu, kacigu na glavu i pamet u glavu, pa da bude sa srecom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3859 Napisano Februar 7, 2015 Astro Puki krsi sva pravila!, 950 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50, X max 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi,a za izbor se nadam da je pravi. kao sto rece <sashac> , mislio sam da ne treba preskakati neke stepenice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAPARACO 156 Napisano Februar 8, 2015 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Samo pamet u glavu i pičiiiiiiiiiii Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...