Evil_Zo 8 Napisano Februar 27, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan E pa, kao sto naslov kaze, prodajem moju dragu jedinu Yamahu YZF R46 Valentino Rossi Edition. Svi znamo svasta nesto o njoj, a za one koji ne znaju evo i preciznih podataka: Termignoni izduv + fabricki izduv. Iz salona izveden u Junu 2006., tada prvi put registrovan i naravno, u garanciji je do Juna ove godine (do tada i registrovan). Motor je kupljen u Crnoj Gori tako da je na HN tablama. Ja sam prvi i jedini vlasnik. Sva tri kodirana kljuca se naravno podrazumijevaju. Presao je 15800 km. Svi servisi odradjeni kod ovlascenog servisera sa pecatima u servisnoj knjizici + moj nadzor i redovne provjere svih komponenata (dakle i moja garancija), dakle utegnut. U motor se sipa stalno Motul 300V Factory Line Double Ester sinteticko ulje svako 5000 km. Na njemu odlicne i malo vozene gume Bridgestone BT-002 Racing Street. Od opreme ima i Yamaha slidere sa originalnim Yamaha aluminijumskim nosacima. Uz njega ide i Puig racing crni vizir koji nisam namontirao. Takodje u paketu dajem i 2 originalna Owners Manual-a i detaljan Service (Repir) Manual na preko 600 strana. Dakle, motor je spreman za voznju i nema nikakvih ulaganja do 20000 km kada treba uraditi redovan servis, ali to je relativno daleko. Slike su od prije nekoliko dana, dakle svjeze. Cijena za razgovor je 6699 eura. e-mail: lazar.kovacevic@gmail.com Telefon: +381 63 663 007 E da, bitna informacija je da je motor u Beogradu. Evil_Zo tj. Lazar Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Maj 6, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Evo i nove cijene 6599 eura. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...