markulja 386 Napisano Februar 2, 2015 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Prodajem metalni nosac koji se srafi na Burgmana sa pripadajucim odstojnicima i srafovima. Dakle, ovo je na prodaju: U pitanju je original Givi proizvod, nije nesto iz kucne radinosti Kao sto sam vec rekao, uz njega idu pripadajuci srafovi i odstojnici. Ukoliko nemate potreban alat mozete doci do mene pa lepo na licu mesta sve da namontiramo Odgovara za modele od 2003. do 2006., da li odgovara i za neke druge stvarno ne znam... Cena: 25e Preuzimanje je moguce licno u Sapcu, a po dogovoru i u Beogradu (cesto dolazim u BG). Naravno, mogu poslati i preko kurira. Kontakt telefon: 064/0500684, Sasa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Februar 27, 2015 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Up! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...