Jump to content

Moto Zajednica

udes u svilajncu

Recommended Posts

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

veceras 27. 02. 2008 . u svilajncu na putu markovac svilajnac,udes motoriste i bicikliste,,

motorista sa apn om,,cilager od 65god,pocistio neosvetljenog biciklistu,prizor je uzasan,hitna pomoc im ukazuje prvu pomoc na licu mesta,automobili prolaze dizu prasinu,mene pandur zaustavio i drzi mi predavanje o lepom ponasanju za volanom motora,,a oni ljudi leze u lokvi krvi na zemlji,,strasno,,

neznam koliko su povredjeni,biciklista je kolko sam uspeo da vidim vise ozledjen nego vozac motorcikla,verujem da nije strasno ali sacekacemo jutro sa novim informacujama,otprilike je cikica sa apn om od pozadi pokupio biciklistu koji nema pozadi ni katadiopter iliti macije oko ,,

samo mi oni panduri nisu bili jasni ,umesto da zaustave saobracaj,makar zbog one silne prasine nista,,hladnokrvno neobracaju paznju na nista ,,,,

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1126 postova
  • Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale

Neosvetljene ulice, neispravni i neobeleženi biciklisti su veliki problem po manjim mestima, ali i po gradovima, a pitanje je koliko je i taj apn bio ispravan.

Samo da ljudi budu Ok

• I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028

Obratiti VELIKU paznju na traktore, koji uglavnom nemaju zadnja svetla,katadioptere, narocito sada kada se vracaju iz njiva,malo su neugodne tanjirace i drljace, samo oprezno i lagano, .imao sam prilike da se u poslednjih nekoliko veceri vozim po mraku, strasno!!

• Drug član, 1372 postova

Obratiti VELIKU paznju na traktore, koji uglavnom nemaju zadnja svetla,katadioptere, narocito sada kada se vracaju iz njiva,malo su neugodne tanjirace i drljace, samo oprezno i lagano, .imao sam prilike da se u poslednjih nekoliko veceri vozim po mraku, strasno!!

Takodje, molim vas da budete pazljivi. Malo pre sam se vratio iz Arandjelovca i video 2 neosvetljena traktora sa drljacama, strasno, treba covek da ih zaustavi i prebije ko stoku... >:( >:(>:( >:(

• Drug član, 1542 postova
  • Motocikl: XLV 1000

E.... biciklisti... Pre jedno mesec dana sam išao do Obedske bare, i u povratku smo vozili po mraku. Ne da me je prepala jedna bakica kada sam shvatio da sam prošao 10cm od nje... Naravno, gospođa je bila u crnini, na neosvetljenom biciklu. Kuku i lele. Posle nje sam vozio po sredini puta, i izbečio oči - prošli smo još 3-4 bicikliste. Nijedan nije imao katadioptere, i svi su bili u crnoj ili drugoj tamnoj odeći. Ne znam samo kako ih nije strah da ih neko ne pokupi...

• Zainteresovan, 953 postova

Takodje, molim vas da budete pazljivi. Malo pre sam se vratio iz Arandjelovca i video 2 neosvetljena traktora sa drljacama, strasno, treba covek da ih zaustavi i prebije ko stoku... >:( >:(>:( >:(

Jedan moj kolega sa posla bi rekao za takve vozace traktora jedina kazna je silovati pa zapaliti ali ja cu se sloziti sa Dimcem. Znaci prebiti ko stoku jer ko sto narodna izreka kaze "dobro heban i dobro bijen, nikad se ne vraca"  :D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja