GhostMile 4614 Napisano Februar 21, 2015 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motor je 2.4 jtdm iz davne 2004-e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLO Matej 15 Napisano Februar 26, 2015 U prolazu, 11 postova Lokacija: Kranj Prijavi odgovor kao problematičan Cajger mi uvijek pokazuje vise. Uglavnom nekih +5 km/h. (give or take). Ali Yamaha FJR se poklapala sa GPS-om, kao i Alfa 156. (u 1 km gore dole) Sve "provjerene" brzine su klasicna ogranicenja 50, 70, 100 i 120. Da znam koliko imam jos prostora. Bas cu sad da extra obratim paznju na Alfu. Baš sam htio napisat za Alfu 156, GPS 216, a cager za svoju debeljinu pod 220. Dok kod 159 laže kao BMW ps Trebao sam brati (čitati?) dalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 931 Napisano Jun 10, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 2110 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja da prokomentarisem jednu zanimljivu stvar. Naime,tokom voznje prosle nedelje,koriscena je gps navigacija i u jednom trenutku sam obratio paznju na brzinomer i gps. Brzina na gps-u je bila za 4-5 km/h veca nego na brzinomeru. Brzina je bila izmedju 70 i 110 km/h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...