LeGeNd 17 Napisano Januar 29, 2015 U prolazu, 54 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: SRAD 600 Prijavi odgovor kao problematičan Potreban mi je poklopac sedista, podrep i izduv(ne fabricki) ako neko ima ponudite ovde ili na pp, hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Januar 29, 2015 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Imam original podrep-blatobran od Srada 600 99.godiste,imam i stop kao i original rep! 065/6127000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Januar 29, 2015 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Imam dva karbonska izduva,protocna,Jedan ima i db kiler bio je na ZZR600.Raja 064/142-5729 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LeGeNd 17 Napisano Januar 29, 2015 U prolazu, 54 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: SRAD 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi potreban originalni podrep, to nisam naglasio u opisu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 385 Napisano Januar 29, 2015 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan http://www.kupujemprodajem.com/Full-carbon-Hexagonal-Race-top-18861943-oglas.htm?filter_id=22330129 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LeGeNd 17 Napisano Januar 29, 2015 U prolazu, 54 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: SRAD 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jel bi mogo na SRAD-a 600? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 385 Napisano Januar 29, 2015 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Moze na bilo koji motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Januar 30, 2015 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja poklopac sedista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LeGeNd 17 Napisano Februar 1, 2015 U prolazu, 54 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: SRAD 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kazi mi samo u kojoj je boji i cenu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Februar 1, 2015 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Slip-on ne moze na tvog srada, osim ako ne preradis izduvnu granu ili stavis neku sportsku... Ali u principu sa fabrickim auspuhom mozes imati isti zvuk kao i sa bilo kojim drugim auspuhom ako ti ostane fabricka grana. E sa sportskom je vec dosta druga prica. Been there- done that. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Februar 2, 2015 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...