gavrolini 2754 Napisano Januar 29, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko radio i sa kojom bojom. Treba da ofarbam jedan deo sedista koji je crven u belo ili crno. Interesuje me koliko je izvodljivo,trajno, skida li se boja i da li ostaje na pantalonama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6746 Napisano Januar 29, 2015 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Nisam radio farbanje sadišta, ali ovde kupujem farbe i video sam uzorke sundjera (direktno farbani spec. bojom) koji lepo izgledaju, boja odlično drži i ostaje elastična. Vidjeni uzorci čak nisu ni tapacirani a površina im je ipak glatka jer je popunjena nekim prajmerom, preporučujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Januar 29, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan ja imam neki kožni nameštaj, ofarban je sprejem za farbanje kože...na početku Temerinske u NS-u postoji radnja koja pravi-puni sprejeve, za kožu ide neki aditiv koji farbi daje elastičnost...ovo kod mene se niti guli niti ostaje na robi...ne znam kako veštački materijali primaju navedenu farbu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...