Meteorolog 335 Napisano Januar 25, 2015 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, trazim neke tvrde protektore za kolena koje bih mogao da stavim u svoje pantalone... Vec imam neke meke koje sam dobio uz njih ali mi ne odgovaraju, nekako su previse krti. To je to, ako neko prodaje nek ponudi... pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Januar 25, 2015 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Da evo ga i moj broj telefona 062472161 ako se neko javi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grunph 11 Napisano Januar 25, 2015 U prolazu, 42 postova Prijavi odgovor kao problematičan Probaj na www.bmshop/catalog/stitnici. Ima raznih modela i cena pa mozda nadjes nesto sto ti odgovara.Pozdrav. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Januar 25, 2015 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Probaj na www.bmshop/catalog/stitnici. Ima raznih modela i cena pa mozda nadjes nesto sto ti odgovara.Pozdrav. Iha, veliki izbor... hvala druze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Januar 26, 2015 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Ipak nema niceg u tom army shop-u... Ljudi a sta mislite o ovom kompletu protektora, http://www.kupujemprodajem.com/BMW-Motorrad-Protektor-komplet-18639271-oglas.htm?filter_id=26118242 ??? Kada pogledam pojedinacne cene na e bay-u, ispada da kosta blizu 80 eura... Vredi li da se naruci od tog coveka iz Uzica...? Kontam da mogu da se iskoriste za gotovo sve jakne i pantalone, barem ovi za kolena, ledja i laktove... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 418 Napisano Januar 28, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 592 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Ja poručih danas iz Kine ovo : http://www.aliexpress.com/item/free-shipping-16-motorcycle-knee-pads-racing-knee-pads-off-road-knee-pads-motorcycle-gear-reflective/32253408766.html ... ne deluje mi lose . . . a nije ni skupo . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Januar 28, 2015 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan A ne, ne, meni trebaju oni koji se stavljaju u pantalone, takve sa cickom vec imam. Inace ti deluju ok, mada nisam mogao da nadjem opis, a ono napred jel aluminijum, titanijum??? Takvih ima i ovde po slicnoj ceni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 418 Napisano Januar 29, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 592 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan A ne, ne, meni trebaju oni koji se stavljaju u pantalone, takve sa cickom vec imam. Inace ti deluju ok, mada nisam mogao da nadjem opis, a ono napred jel aluminijum, titanijum??? Takvih ima i ovde po slicnoj ceni Ja sam gledao po sajtovoma ovih Beogradskih prodavaca moto opreme I nisam našao ništa slično, tako da ne mogu da komentarišem cenu I kvalitet. Uostalom, videću kad stigne...pa ću ti javiti ...za jedno mesec dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Januar 29, 2015 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Na primer ovo, http://www.kupujemprodajem.com/Stitnok-kolena-AXO-18877081-oglas.htm?filter_id=26371912 ili na onom vojnom sajtu, sto je @grunph preporucio... Ja cu naruciti ove bmw protektore, nisam nasao nista drugo. Nadam se samo da su dobri, ne gumeni ili slicno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 418 Napisano Januar 29, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 592 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Na primer ovo, http://www.kupujempr...ter_id=26371912 ..pa sad,,,, nije baš slična cena . .nego skoro duplo skuplje . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Januar 29, 2015 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan hehe, ma ima i za 30 jura Nema veze, kakvi god da su mi smo ih kupili, daj Boze da ih ne testiramo po putu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 418 Napisano Januar 29, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 592 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si kolega ... da ih imamo ... a da nam nikad ne zatrebaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Januar 29, 2015 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Tako nekako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...