Bishke 263 Napisano Januar 24, 2015 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Nov procesor, nikad koriscen, kupljen za konfiguraciju koja se nikad nece sastaviti i sad stoji i skuplja prasinu. Nov u kutiji sa svim pratecim delovima, kao na slici...ima i papire Cena 80eur Kontakt 064/274-1275 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Januar 24, 2015 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Prodat, moze brisanje ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Januar 24, 2015 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam moj i5 plataio nov 23.000 dindzi, a ti proda ovaj za 80e. C c c Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Januar 24, 2015 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je bio poklon EDIT: Ipak je tu negde oko realne cene 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano Januar 24, 2015 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam moj i5 plataio nov 23.000 dindzi, a ti proda ovaj za 80e. C c c Toliko i vredi, ovo je prva generacija i7 procesora... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 25, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Nije prodat,ja sam odustao od kupovine,jer mi ne pase na plocu,pase na 1366 soket,a tih ploca nema vise u prodaji,sem polovne na oglasima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Januar 25, 2015 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Eto, sashac se javio i rekao sta je u pitanju, tako da je i dalje u prodaji Aktuelno, 80eur, ko hoce moze sutra da ga pokupi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano Januar 25, 2015 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Kako da znam da li paše na moju ploču? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 25, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Kako da znam da li paše na moju ploču? pase samo na 1366 soket. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Januar 25, 2015 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan mozda covek bas ima 1366 socket Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano Januar 25, 2015 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Čovek verovatno ne zna šta je 1366 socket, niti kako da utvrdi koji je Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Januar 25, 2015 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako da znam da li paše na moju ploču? Koja ti je maticna ploca, ako znas tacan naziv i seriju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano Januar 26, 2015 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da je Gigabyte GA-M52L-S3 (ako nisam nešto pogrešno prepisao). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Januar 26, 2015 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Ne moze, za AMD je ploca Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 26, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Tacno,nece da moze. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano Januar 26, 2015 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Eto... Tolko od mene onda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Januar 26, 2015 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Zato ti i volis Dukati... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1487 Napisano Februar 21, 2015 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Meni bi trebalo nekoliko kompletnih mašina sa procesorom i3 i jače( i5, i7), sa minimum 4 Gb rama i minimum 250 Gb hard diskom. Ako ovo može da se ugradi u nešto ovako šta su meni naredili da moram da imam, uzeo bih to, ali samo u kompletu. Inače, ako i neko drugi ima ili zna da sasatavi konfiguracije sa gorenavedenim karakteristikama neka mi se javi na PP. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Februar 21, 2015 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto vidite najbitnija je maticna...tako da nabavite prvo neku maticnu ako je vec niste nabavili pa onda mozemo da se kombinujemo za konfiguraciju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1487 Napisano Februar 21, 2015 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Nemam ništa, a najviše mi fali znanja . Meni igra samo sklopljena konfiguracija u kućištu. Pomislio sam da se ti baviš time pa sam se zato javio. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Februar 21, 2015 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Postavi temu, napiši koj ti je budžet, pa će ti reći oni koji znaju šta možeš da očekuješ.......... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Mart 2, 2015 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Procesor je i dalje aktuelan ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...