Gaja011 10 Napisano Januar 24, 2015 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd- Dorcol Motocikl: XJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan 2800e 1999god. 27500km . -Kupljen od prvog vlasnika sa 14000km. -Uglavnom vozen na duzim relacijama. -Gume presle 4-5000km. -lanac i lancanici D.I.D. zamenjeni kad i gume. -crush-bar uradio SEBA -Poviseni vizir sa dodatnim nastavkom+fabricki. -Nove plocice sinter. -Uradjeno confort sediste . -wingrack aluminijumski i Tri kofera . Zadnji kofer 53L -Redovno servisiran u servisu "Kart-Moto" -Ima par ogrebotina ali nista nije lomljeno. -MOGUCA KOREKCIJA CENE BEZ KOFERA. Gaja 063 66 00 29 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaja011 10 Napisano Januar 27, 2015 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd- Dorcol Motocikl: XJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan naravno nije fixno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Januar 27, 2015 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Gajo , sta je sledece.Preporuke za motor. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Januar 27, 2015 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Pa TDM 900 normalno 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaja011 10 Napisano Januar 27, 2015 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd- Dorcol Motocikl: XJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan pokusacu da predjem na 900 naravno! Bilo bi lwpo kad bi zadrzao i ovaj al suvise je dva komada IZVINJAVAM SE MALA IZMENA : MOTOR SE PRODAJE BEZ KOFERA 2600E i nije fixna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaja011 10 Napisano Januar 31, 2015 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd- Dorcol Motocikl: XJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan taze ispoliran vizir by Ivan . mozete zvati do poznih vecernjih casova 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaja011 10 Napisano Februar 5, 2015 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd- Dorcol Motocikl: XJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan 2400e nije fixno 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaja011 10 Napisano Februar 11, 2015 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd- Dorcol Motocikl: XJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan 2390e nije fixno (u prevodu - dogovoricemo se ) konacno ga uslikah onako kako se prodaje 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaja011 10 Napisano Februar 18, 2015 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd- Dorcol Motocikl: XJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan 2290e nije fix p.s. zamene me ne zanimaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 231 Napisano Februar 18, 2015 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kada god stavis motor na oglas ja se zaljubim na kraju cu morati da ga uzmem ko starog TDMa. Stvarno motor savrsen, posto sam sa proslim bio prezadovoljan sa ovime bi bio jos zadovoljniji. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaja011 10 Napisano Februar 18, 2015 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd- Dorcol Motocikl: XJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Kada god stavis motor na oglas ja se zaljubim na kraju cu morati da ga uzmem ko starog TDMa. Stvarno motor savrsen, posto sam sa proslim bio prezadovoljan sa ovime bi bio jos zadovoljniji. hvala na lepim recima. Smejao sam se juce ....na polovnimautomobilima je i nas stari tdm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 231 Napisano Februar 18, 2015 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da da ortak ga prodaje ali je stavi slike kada ga je od mene uzeo ali sada ne zgleda vise tako lepo, nije bio garaziran kako kod mene i malo je oronuo. ALi strasna je tro masina nemogresiva. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaja011 10 Napisano Februar 21, 2015 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd- Dorcol Motocikl: XJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari samo da pojasnim neke stvari. Glavno pitanje koje dobijam je "zasto je cena motora toliko spustena " Ja sam cenu u startu bas lupio ali kada sam video kako se krecu spustio sam na razuman nivo. Posto ocigledno ljudi misle da nesto nije uredu posto se cena spusta. Znaci motor je skroz dobar samo sam ja u startu lupio cenu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Februar 21, 2015 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Znaci motor je skroz dobar samo sam ja u startu lupio cenu. I da znaš da jesi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 388 Napisano Februar 21, 2015 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 365 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan Klasika...kad drzis visoku cenu,nije im dobro,kad spustis,takodje im nije dobro.Ja mislim da je ta niza cena realna i da ne ides ispod... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaja011 10 Napisano Februar 28, 2015 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd- Dorcol Motocikl: XJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Klasika...kad drzis visoku cenu,nije im dobro,kad spustis,takodje im nije dobro.Ja mislim da je ta niza cena realna i da ne ides ispod... Naravno, uvek je tako. Sto se tice najnize cene , kad pogledam koliko kostaju kinezi .....mislim da je moja cena od 2200e realna. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 28, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Nije ali ides ka njoj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaja011 10 Napisano Februar 28, 2015 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd- Dorcol Motocikl: XJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Nije ali ides ka njoj Pa nek neko kaze realnu cenu. Naravno uzimajuci u obzir novo sediste od 120e , plocice od 8800din, chrush bar, poviseni vizir i stanje motora. Ja znam da danas niko nema kintu ali to ne znaci da treba da poklonim motor. Posle dva TDM-a znam koliko vredi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 28, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde sto racunas dodatnu opremu ali plocice, pa druze kako to mozes da racunas. Sad kad bih ti rekao za koliko ces prodati motor ti bi se naljutio. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaja011 10 Napisano Februar 28, 2015 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd- Dorcol Motocikl: XJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde sto racunas dodatnu opremu ali plocice, pa druze kako to mozes da racunas. Sad kad bih ti rekao za koliko ces prodati motor ti bi se naljutio. Zasto bih se ljutio , taman posla. Nisu plocice poenta ....poenta je da je na motoru sve u top stanju osim dve ogrebotine tj da ulaganja nema. Naravno postujem cinjenicu da svako ima svoju cenu i svoje misljenje 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 28, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Cena je vise nego realna,pusti prazne price. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 28, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Motor ce otici za nekih 1900-2000e. Tek kad na oglasima stavis cenu 2000e ljudi ce poceti da zovu. Ziv bio pa video. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 28, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Realna ili ne to nije bitno, bitna je cena za koju ce se prodati. A i ko jos danas hoce da plati realno? 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaja011 10 Napisano Februar 28, 2015 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd- Dorcol Motocikl: XJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Realna ili ne to nije bitno, bitna je cena za koju ce se prodati. A i ko jos danas hoce da plati realno? Upravo dodjosmo do poente ....znaci cena je realna ali niko nece da plati . Onaj ko trazi dobar motor a da ne mora da kupuje gume , lanac i lancanike ......ce dati realne pare. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 28, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan spustanjem,samo ces preprodavcu da povecas zaradu...Kome treba motor on ce da ga kupi. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...