Jump to content

Moto Zajednica

Prijava za parkiranje na trotoaru!

Recommended Posts

• Drug član, 1439 postova
  • Motocikl: KTM 1290 SDR V3

Slusaj ovo!

Posle 26god voznje motora i pola miliona km kod nas i pomalo po belom svetu od evrope do dalekog istoka, gde sam uvek bio cist kao suza, uvek registrovan i potpuno ispravan motor, nikada bezao od murije jer nije bilo razloga itd popijem prijavu za parkiranje motocikla na trotoaru u "selu" Mladenovac nadomak Beograda.

Nek izvinu oni iz Mladenovca ja i taj gradic i dalje volim i cesto idem tamo ali u tako maloj varosici gde nisita barem sto se tice parkinga nije organizovano da dobijem prijavu za parkiranje motora na trotoaru je za najmanje ocekivati.

Bilo je 3 motora i taman da krenemo stize pobesneli lav u obliku pandura po svoj plen i to sa paukom. Tako se i ponasa kao lav kada dodje po plen. U mojoj glavi odmah otpor zbog takvog ponasanja.

Nema nikakve price dajte dokumenta po pravilima saobracaja ili zakona o saobracaju motocikli se ne parkiraju na trotoaru jer tuda idu pesaci i to je kraj. Odosmo da pogledamo znak i ne nadjosmo ga. Nismo hteli da mu damo papire ali posle se zateglo da on zove patrolu, kaznu ne mozes da platis i da hoces i to je to.

Napisa on neke prijave a usput prica da je i on motociklista i da vozi mnogo vise nego svi mi ali neko ga je poslao da to uradi.

Mislim da se zove Nebojsa Andjelkovic a imamo i broj znacke mada sada nije ovde a i ne znam bas sta ce mi.

I sada sta se desava...Od jednog coveka koji sve godine radi sve po pravilima ja se pretvaram u ono sto nisam u kauboja na motoru u kaubojskoj drzavi sa kaubojskom policijom.

Shvatam da je mnogo bolje da ustedim malo para za registraciju, da skinem tablicu i da muriju ne konstatujem vec samo gas pa ko hoce neka proba da me juri. Ovoj drzavi i muriji takvi i trebaju.

Neko ce da kaze pa nemoj tako taj pandur je jedinka ali on radi u firmi koja se zove policija koja zajebava ovaj narod. Da ne pricamo da niko od njih ne zivi od svoje plate vec zna se ulica je njihova tezga za pare na crno da ne pricam vec kako svi to znamo kakva je otimacina i kada je prekrsaj u pitanju a i kada je covek pogubljen ako se desi neki udes...Tada dolaze lesinari..

Da skratim po povratku iz Mladenovca za Bgd autoputem kao revolt na sve to sam vozio onako kako to inace ne radim, veoma brzo i plasio onaj narod okolo na 11000rpm i sta znam i do 299 km/h na motoru. Kada sam video muriju u Puntu i mojih 250km/h dao sam gas jos brze da prodjem pored njih jer oni me ne zanimaju pa neka me jure.

Naplatna rampa, ja mislim da je ona zena u kucici skocila sa stolice od galame i prasine koju sam digao.

To nisam bio ja ali covek mora da se ponasa adekvatno okruzenju. Nema vladavine pravila pa ti budi lud i postuj pravila.

Naravucenije:

Najopasnije je kada motor stoji jer moze da ti pridje bilo ko i da ti trazi nesto a pogotovo ako kaze da je ovlasceno lice od neke firme npr policije.

Zato samo gas pa ko brzi..

I sta sada ja treba sa tom firmom da u kaubojskoj zemlji sa kaubojskom murijom pravim akcije za bezbednost u saobracaju i sa njima da se vozikam po gradu.

Ja licno nema sanse, mnogo toga ovde smrdi da bi ja sa njima pravio te akcije. Oni jedva cekaju da ti se nesto desi ako mogu da ti montiraju scenario da malo bolje prodjes naravno za dobre pare

Jebiga tako je...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1838 postova
  • Motocikl: cbr 600f

jbg druze,naletela je budala koja ti je pokvarila dan...takvih je puno...:( ali opet to nije razlog da ugrozavas svoju bezbednost....ne shvati me pogresno ali mislim da nervoza i motor ne idu zajedno....jednostavno nije resenje...to nece nista promeniti....:(

• Svrati ponekad, 259 postova
  • Motocikl: BMW C400GT

mogao si da vozis i 399 km/h to nece nista promeniti. :(

Napravio si prekrsaj, pustis zandara da odrari svoje i pa-pa. Nek piskara koliko hoce, tvoje je da platis ili ne !

• Zainteresovan, 599 postova
  • Motocikl: nema

Ja se isto ozbiljno razmisljam da motor vise ne registrujem...doduse, mene ni nisu zaustavljali...samo jednom neki klinac na pandurskom motoru na semaforu nasao za shodno da me zaustavi (posto sam stajao na crvenom svetlu :D, kao sto i obicno radim, dobra prilika za "stoppie" :D ), i da mi 15 min. objasnjava kako bi to bilo kad bi svi vozili na zadnjem...i prednjem...mislim se: I ti bi tu tvoju krmacu od 34ks i 250kg dizao da mozes...nego ne mozes...pa pukni od muke :D

Putarinu motorom ne placam, niti cu ikada...hocu ustvari kada bude normalna, kao recimo u Evropskoj uniji, i kada i autoput bude u takvom stanju, sto znaci nikad. Ako neko misli da popuje kako ni nece putevi biti dobri ako im ne placamo - dovoljno vec nameta uzmu registracijom i preko goriva (kriminalnog kvaliteta)...to se na putevima nigde ne vidi...te pare idu negde drugde...sad da ne polemisem gde...

Ako mi se desi sto i tebi, kacim registraciju na zid, pa kome se svidja nek' juri...ako moze da stigne...

• Vlasnik sajta, 5375 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Dok sam bio na civilnoj na pauku, puno sam policajaca upoznao i istina je da vecina od njih gleda kako da uzme kintu. Ali, nisu svi takvi. Bilo je policajaca koji su dobri momci i koji su svoj posao radili po propisima. Nemojmo generalizovati tako velike stvari, tek tako...

Ja garantujem da se u svakoj drzavi na ovoj planeti desavaju takva sranja sa policijom. Ali bukvalno u svakoj. To radi pojedinac, iz svoje gluposti. Kapiram da nam se drugar Gixxer razocarao, ali mislim da je lose na destrukciju odgovarati destrukcijom. Ne kazem ni da treba okretati drugi obraz, ali postoji ipak mnogo bolji i efektniji nacin. U danasnje vreme sumnjivog pravosudja i korumpiranog drustva moramo biti vispreni i pametni da na stvari uticemo na pravi nacin. Nista necemo promeniti ako se objasnjavamo sa jednim prasinarom na ulici, vec treba doci do glavnih ljudi i na njih uticati nekako, makar preko medija. Da je tesko - tesko je. Da je izvodljivo - izvodljvo je :)

Treba uvek biti covek. Cak i kad se takve stvari desavaju. Mnogi u ratu podivljaju i rade grozote, samo zato sto je rat. Nemojmo tako...

• Zainteresovan, 558 postova
  • Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250

Ja se uvek rukovodim onim - Napisace mi kaznu (prijavu),ja cu platiti.Ja sam i dalje covek,on je pandur.A nikada oni nece moci da me kazne onoliko koliko cu ja moci da platim...A oni su i dalje panduri...

• DR.Mr, 214 postova

Ja se isto ozbiljno razmisljam da motor vise ne registrujem...doduse, mene ni nisu zaustavljali...samo jednom neki klinac na pandurskom motoru na semaforu nasao za shodno da me zaustavi (posto sam stajao na crvenom svetlu :D, kao sto i obicno radim, dobra prilika za "stoppie" :D ), i da mi 15 min. objasnjava kako bi to bilo kad bi svi vozili na zadnjem...i prednjem...mislim se: I ti bi tu tvoju krmacu od 34ks i 250kg dizao da mozes...nego ne mozes...pa pukni od muke :D

Putarinu motorom ne placam, niti cu ikada...hocu ustvari kada bude normalna, kao recimo u Evropskoj uniji, i kada i autoput bude u takvom stanju, sto znaci nikad. Ako neko misli da popuje kako ni nece putevi biti dobri ako im ne placamo - dovoljno vec nameta uzmu registracijom i preko goriva (kriminalnog kvaliteta)...to se na putevima nigde ne vidi...te pare idu negde drugde...sad da ne polemisem gde...

Ako mi se desi sto i tebi, kacim registraciju na zid, pa kome se svidja nek' juri...ako moze da stigne...

\

kad razmislis videces da tvoja prica podseca dosta na pricu one dve devojke sto su snimljene u Knez M. kad je bio protest imas i temu nista licno ali los stav cele nacije ne samo tebe kao pojedinca.

• Drug član, 1779 postova

Slusaj ovo!

Posle 26god voznje motora i pola miliona km kod nas i pomalo po belom svetu od evrope do dalekog istoka, gde sam uvek bio cist kao suza, uvek registrovan i potpuno ispravan motor, nikada bezao od murije jer nije bilo razloga itd popijem prijavu za parkiranje motocikla na trotoaru u "selu" Mladenovac nadomak Beograda.

Nek izvinu oni iz Mladenovca ja i taj gradic i dalje volim i cesto idem tamo ali u tako maloj varosici gde nisita barem sto se tice parkinga nije organizovano da dobijem prijavu za parkiranje motora na trotoaru je za najmanje ocekivati.

Bilo je 3 motora i taman da krenemo stize pobesneli lav u obliku pandura po svoj plen i to sa paukom. Tako se i ponasa kao lav kada dodje po plen. U mojoj glavi odmah otpor zbog takvog ponasanja.

Nema nikakve price dajte dokumenta po pravilima saobracaja ili zakona o saobracaju motocikli se ne parkiraju na trotoaru jer tuda idu pesaci i to je kraj. Odosmo da pogledamo znak i ne nadjosmo ga. Nismo hteli da mu damo papire ali posle se zateglo da on zove patrolu, kaznu ne mozes da platis i da hoces i to je to.

Napisa on neke prijave a usput prica da je i on motociklista i da vozi mnogo vise nego svi mi ali neko ga je poslao da to uradi.

Mislim da se zove Nebojsa Andjelkovic a imamo i broj znacke mada sada nije ovde a i ne znam bas sta ce mi.

I sada sta se desava...Od jednog coveka koji sve godine radi sve po pravilima ja se pretvaram u ono sto nisam u kauboja na motoru u kaubojskoj drzavi sa kaubojskom policijom.

Shvatam da je mnogo bolje da ustedim malo para za registraciju, da skinem tablicu i da muriju ne konstatujem vec samo gas pa ko hoce neka proba da me juri. Ovoj drzavi i muriji takvi i trebaju.

Neko ce da kaze pa nemoj tako taj pandur je jedinka ali on radi u firmi koja se zove policija koja zajebava ovaj narod. Da ne pricamo da niko od njih ne zivi od svoje plate vec zna se ulica je njihova tezga za pare na crno da ne pricam vec kako svi to znamo kakva je otimacina i kada je prekrsaj u pitanju a i kada je covek pogubljen ako se desi neki udes...Tada dolaze lesinari..

Da skratim po povratku iz Mladenovca za Bgd autoputem kao revolt na sve to sam vozio onako kako to inace ne radim, veoma brzo i plasio onaj narod okolo na 11000rpm i sta znam i do 299 km/h na motoru. Kada sam video muriju u Puntu i mojih 250km/h dao sam gas jos brze da prodjem pored njih jer oni me ne zanimaju pa neka me jure.

Naplatna rampa, ja mislim da je ona zena u kucici skocila sa stolice od galame i prasine koju sam digao.

To nisam bio ja ali covek mora da se ponasa adekvatno okruzenju. Nema vladavine pravila pa ti budi lud i postuj pravila.

Naravucenije:

Najopasnije je kada motor stoji jer moze da ti pridje bilo ko i da ti trazi nesto a pogotovo ako kaze da je ovlasceno lice od neke firme npr policije.

I sta sada ja treba sa tom firmom da u kaubojskoj zemlji sa kaubojskom murijom pravim akcije za bezbednost u saobracaju i sa njima da se vozikam po gradu.

Ja licno nema sanse, mnogo toga ovde smrdi da bi ja sa njima pravio te akcije. Oni jedva cekaju da ti se nesto desi ako mogu da ti montiraju scenario da malo bolje prodjes naravno za dobre pare

Jebiga tako je...

Brate potpuno te podrzavam i razumem razloge za tvoje ponasanje ali tog olosa pandurskog ima svuda i samo treba opusteno sa njima uz laganu dozu podjebavanja .I u Nisu su juce poceli da pisu prijave motorima koji su parkorani na trotoaru.

• Drug član, 2247 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 800xc

Trebao si da se pravis lud, i sve po ps-u, daš dokumenta izvolte, izvinte, pardon.... pa da ga posle vucaraš po sudovima na suočenja, da kažeš kako laže, kako nije bilo znaka, kako je držao ruku na pištolju, gledao te fizički...

• Banned, 993 postova
  • Motocikl: zx7r

Trebao si da se pravis lud, i sve po ps-u, daš dokumenta izvolte, izvinte, pardon.... pa da ga posle vucaraš po sudovima na suočenja, da kažeš kako laže, kako nije bilo znaka, kako je držao ruku na pištolju, gledao te fizički...

Cope, nastavi posle te tri tachkice, bash sam neshto radoznao za shta sve mogu da im napakostim  ;D ;D

• Zainteresovan, 573 postova
  • Motocikl: SKUTERAŠ :)

Ako pisanje prijava za parkiranje na trotoaru postane praksa, lepo bi bilo organizovati se i povremeno zauzeti sto vise parking mesta za automobile po centru, naravno, i uredno platiti parkiranje... par dana saobracajnog haosa bi mozda urodilo plodom :)

Ako pisanje prijava za parkiranje na trotoaru postane praksa, lepo bi bilo organizovati se i povremeno zauzeti sto vise parking mesta za automobile po centru, naravno, i uredno platiti parkiranje... par dana saobracajnog haosa bi mozda urodilo plodom :)

Upravo to, ali opet, toliko ima mesta svuda okolo da zaista ne mogu da shvatim parkiranje na trotoaru, pogotovo ako pešacima predstavlja problem da obilaze oko motora.

• Zainteresovan, 573 postova
  • Motocikl: SKUTERAŠ :)

Upravo to, ali opet, toliko ima mesta svuda okolo da zaista ne mogu da shvatim parkiranje na trotoaru, pogotovo ako pešacima predstavlja problem da obilaze oko motora.

Ovo sto sam napisao vazi samo pod uslovom da pocnu da naplacuju kazne iako ostavimo dovoljno mesta pesacima (ne secam se tacno, 1,3m ili 1,6m)... za zatvaranje trotoara motorom i ja bih pisao kazne.

Ljudi, trotoar je svetinja!

Pa ja dok sam gurao dete u kolicima imao sam običaj da pojedinima polomim retrovizor nogom kad ne mogu da prodjem jer su se parkirali potpuno idiotski, pa moram da izlazim na ulicu kojom ide saobraćaj i ugrožavam bezbednost...

• Braćala..., 2179 postova
  • Motocikl: Honda CB750F 1981

Ljudi, trotoar je svetinja!

Pa ja dok sam gurao dete u kolicima imao sam običaj da pojedinima polomim retrovizor nogom kad ne mogu da prodjem jer su se parkirali potpuno idiotski, pa moram da izlazim na ulicu kojom ide saobraćaj i ugrožavam bezbednost...

Alo siledžija, evo ti jedne ideje za budženje airbrusha na dečijia kolica... ;)

Untitled-1copy-2.jpg

Nikada ni motor ni kola nisam parkirao tako da ne ostavim dovoljno mesta na trotoaru da moze normalno, bez nekih akrobacija da se prodje...a motor ponekad moram da ostavim na trotoaru (izbegavam, pre svega zbog motora, da ga neko ne bi zakacio/oborio, ali kad nemas gde...), i ne vidim problem...jer je namesten (uvek) tako da ne smeta...ako smeta, sigurno ga necu tu ostaviti, to je uostalom stvar kulture...

Ne vidim razlog da se to radi, motor sam po sebi zauzima malo mesta, i (sem ako vlasnik nije bolid) moze uvek da se parkira lepo uz ivicu da ne smeta...niko ne ide ivicom trotoara...

A sta je onda sa biciklama? Hoce onda i bicikle da nosi pauk i da im pisu prijave?

kad razmislis videces da tvoja prica podseca dosta na pricu one dve devojke sto su snimljene u Knez M. kad je bio protest imas i temu nista licno ali los stav cele nacije ne samo tebe kao pojedinca.

Iskreno, nemam pojma sta su devojke pricale, ali sam na blic video sta su radile...cisto sumnjam da moja prica podseca na njihovu...devojke su krale (oduzimale necije vlasnistvo)...ne vidim sta ja imam slicno sa njima...

Kao prvo, time sto necu da placam putarinu, ne kradem nikoga direktno, i nikome ne oduzimam njegovo vlasnistvo...jednostavno izrazavam svoj protest, jer smatram da sam za te puteve vec dosta dao kroz registraciju i gorivo, a tih mojih (nasih) ulozenih para nema nigde kad pogledas kakvi su nam putevi.

Putarina je isto tako bezobrazno visoka, necu da placam drzavi koja je od mog (naseg) novca izgradila taj autoput (koji ni ne lici na autoput) jos jedan takav namet. Izadji do Madjarske, ne moras dalje, i vidi koliko ces platiti Vinjetu za 5 dana na kakvim putevima - 5 eura (BTW, ona vazi za SVE autoputeve u celoj zemlji za taj vremenski period)....a po novome, BGD-Nish ce biti nesto 900dinara u jednom pravcu?! Za onaj krsh? Pa znas valjda da stranci izbegavaju nasu zemlju zbog visokih putarina/losih puteva?

Razlika je u tome sto se na zapadu raspise tender, pa onda lepo dodje finansijer, plati autoput, i posle toga naplacuje putarinu, da bi otplatio svoju investiciju...znaci to je NJEGOV autoput...a ovaj ovde nas "autoput" sam licno ja, tj. svi mi, platili...da nije malo glupo da im na to jos placam onoliku putarinu?!

Isto je i za registraciju... Prema tome, ne vidim kakve tu slicnosti ima...

• Zainteresovan, 755 postova
  • Motocikl: Multistrada 950S

mislim da bi svima koji misle da iz nekih razloga imaju pravo da blokiraju saobracaj u inace zakrcenom beogradu trebalo bagerima uklanjati vozila, i to onako najbahatije da se sto vise izlome i sjebu

• U prolazu, 91 postova

A ja mislim da smo malo skrenuli sa teme. Da li je u redu parkirati po trotoarima? Nije u redu. Da li je u redu da gde je dozvoljeno prakiranje automobilima odvojiti parking mesto za motore? Da, ja definitivno mislim da je to u redu.

E sad je pitanje koliko bi vozaci automobila postovali, recimo dva parking mesta izdvojena za motore. Pa kod nas mnogi vozaci automobila ne postuju mesto za invalide a ne neka druga.

Momci,

Ja strogo pazim gde parkiram moj motor da nekome ne smeta iz bilo kog razloga a kamoli da ne moze da prodje, da ga zakaci ili da ga ogrebe.

To se podrazumeva da je tako.

Ovde je pandur bio drkadzija ali ja jednostavno ne znam tj nemam ideju sta sa njim da pricam.

Zato necu da ga vidim i necu da im stajem.

To nisam ja ali da jesam ne bi trosio na njega ni 5min jer ionako vremena je sve manje.

Odlazak na sud, ne pada mi na pamet nemam vremena za takve stvari previse sam zauzet pametnijim stvarima.

Nije dokazao ni na koji nacin da sam pogresio.

To sto sam vozio posle brzo na autoputu je zato da dignem malo galame a nikako da ugrozavam sebe, to nema sanse.

Ovde mnogo toga treba da se promeni da bi svi igrali po pravilima a ja ne znam kada ce to da se desi.

Dok nema pravila ili se ne postuju svako je slobodan da radi ono sto on misli da je pravilo, takvo je okruzenje jednostavno ne valja biti drugaciji od okruzenja.

Momci,

Ja strogo pazim gde parkiram moj motor da nekome ne smeta iz bilo kog razloga a kamoli da ne moze da prodje, da ga zakaci ili da ga ogrebe.

Ovde je pandur bio drkadzija ali ja jednostavno ne znam tj nemam ideju sta sa njim da pricam.

To nisam ja ali da jesam ne bi trosio na njega ni 5min jer ionako vremena je sve manje.

Odlazak na sud, ne pada mi na pamet nemam vremena za takve stvari previse sam zauzet pametnijim stvarima.

To sto sam vozio posle brzo na autoputu je zato da dignem malo galame a nikako da ugrozavam sebe, to nema sanse.

Ovde mnogo toga treba da se promeni da bi svi igrali po pravilima a ja ne znam kada ce to da se desi.

Dok nema pravila ili se ne postuju svako je slobodan da radi ono sto on misli da je pravilo, takvo je okruzenje jednostavno ne valja biti drugaciji od okruzenja.

Druže, kolega bajkeru, prijatelju, itd..

Potpuno te razumem.

Ali ne razumem zašto si izložio svoj život riziku vozeći 300 na sat samo zato što te je isterao iz takta jedan isfrustrirani usranko koji se krije iza policijske uniforme. Pazi, on je jadan sigurno, iskompleksiran, ima Qrac 10-ak santimetra, nikada nije držao u ruci rasnu trojku, ružan je, glup je, svi ga po ulici gledaju kao kretena kome rep stoji sa strane, ima jadnu i bednu platu, nikada možda neće imati motor kao tvoj u životu (osim na crno jer im se može ponekima), j*bao ga je šef ceo dan u mozak, a sve to zaboravi kad okači značku o rever i nabije šapku na vugla.

Dakle, rešio je da te smori i tačka... Opet mislim da si preterao prema samom sebi, i da nema potrebe da sad budeš Rambo 1 protiv preživelih... Nadam se da razumeš šta sam mislio, i izvinjavam se pošteim policajcima koje znam i ne znam, što sam morao da im kolegi dam lični opis koji mi se stvorio u glavi posle čitanja teme...

• Svrati ponekad, 164 postova
  • Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36

Slusaj ovo!

Naravucenije:

Jebiga tako je...

Pozz druze

Meni se desila skoro identicna situacija samo sto ja nisam posle gasirao.

Mojih par drugara i ja parkirali motore u nasem malom gradicu ispred jednog lokala gde pijemo kafu, motori nikom nisu smetali, bili su na trotoaru kojim retko ko ide, smettali su samo dvojici pandura koji su nas strpljivo cekali da ustanemo da bi nas zaustavili ispred lokala i poceli da maltretiraju. "Kako vas nije sramota, mislite da ste mangupi ......." Ja mu lepo kazem: "ne zezaj nas vise nego pisi kaznu" na sta on odgovara :" necu da vam nista pisem (kao dobar) samo hocu da uvedem red u ovom (mom) gradu! Pa ko ga ne bi napucao sakom u sred glave???!!!

Momci,

Druže, kolega bajkeru, prijatelju, itd..

Potpuno te razumem.

Ali ne razumem zašto si izložio svoj život riziku vozeći 300 na sat samo zato što te je isterao iz takta jedan isfrustrirani usranko koji se krije iza policijske uniforme. Pazi, on je jadan sigurno, iskompleksiran, ima Qrac 10-ak santimetra, nikada nije držao u ruci rasnu trojku, ružan je, glup je, svi ga po ulici gledaju kao kretena kome rep stoji sa strane, ima jadnu i bednu platu, nikada možda neće imati motor kao tvoj u životu (osim na crno jer im se može ponekima), j*bao ga je šef ceo dan u mozak, a sve to zaboravi kad okači značku o rever i nabije šapku na vugla.

Dakle, rešio je da te smori i tačka... Opet mislim da si preterao prema samom sebi, i da nema potrebe da sad budeš Rambo 1 protiv preživelih... Nadam se da razumeš šta sam mislio, i izvinjavam se pošteim policajcima koje znam i ne znam, što sam morao da im kolegi dam lični opis koji mi se stvorio u glavi posle čitanja teme...

Cope,

Budi uveren da tih 299km/h koliko taj motocikl pokazuje i nije neka brzina jer motor olako stize do te brzine a i radi se a autoputu u delu gde to nije bilo rizicno.

Znaci da pojasnim nema sumnje rizika nije bilo bez obzira sto je 299km/h brzo.To traje 10 sec max i to je to.

Nema sanse da me bilo ko isprovocira da ja zbog njega napravim gresku ipak je mnogo spaljenih guma ostalo iza mene za 26 god neprekidnog koriscenja dva tocka.

Siguran sam da je taj lik drkadzija ali inace policija kod nas je jako korumpirana a to nikako ne volim i zato se mislim da krenem da ih polako obilazim kada god mogu pa ako se nekome ne svidja to neka me juri slatko cu se smejati ispod kacige.

Nije pravilno ali sta je to ovde pravilno

Da li je pravilno da pandur izadje na radno mesto i da zloupotrebljava svoj polozaj tako sto uzima novac od vozaca sebi u dzep iz bilo kog razloga?

Da li je pravilno kada ti je najteze kada si u soku od udesa da ti pandur prica da zapisnik moze da bude kakav ti zelis ali....

Nisu svi takvi ali svi rade u istoj firmi i reprezentuju svoju firmu

• Drug član, 1372 postova

GixxerK6, da nisi mozda bio parkiran i sedeo u onoj poslasticarnici u glavnoj ulici? Ako jesi, skoro su sredjivali onaj trotoar a i mnogo su poostrili sto se tice parkinga u Mladenovcu tako da nisi jedini koji je tako proso... Ja sam iz Mladenovca i znam kako je jer sam non stop u kolima ili na motoru, policija pise kazne i ne pita ko si i sta si...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja