obradorius 5 Napisano Januar 21, 2015 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, zovem se Aleksandar, po struci dipl. saob. inž. iz Sremske Mitrovice, 87.godište. Nadam se da ću na ovom toliko puta od strane drugara preporučenom forumu naići na iskusne odgovore, jer sam amater za motocikle, kao i vožnju istog, a kao svoj prvi motocikl sam odabrao MT07. Dugo sam se dvoumio da li ovaj ili neki slabiji motor i vidim da sam doneo pravu odluku posle prve vožnje. Bitno je koliko poštuješ motor, fiziku i biti svestan u mom slučaju količine (ne)znanja. Na moju odluku uticali su i neki od postojećih članova Još jednom pozdrav, pa do sledeće poruke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ontwykende 52 Napisano Januar 23, 2015 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd-Vracar/Vozdovac Motocikl: Honda CBR1100XX SuperBlackBird (a nije crn nego crven ofarban u sivo) Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao, zelim ti puno predjenih km, lepa druzenja i voznje Ima vremena, pa ces nam preneti svoje utiske sa voznji i impresije o motoru... Jesi uzeo nov motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
obradorius 5 Napisano Januar 23, 2015 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na dobrodošlici I lepim željama Moja mišljenja verovatno nisu realna jer sam ja oduševljen I nemam sa čim da uporedim (ranije sam samo malo provozao po koji jači motor). Motor sam kupio polovan, sa predjenih 2000km, 2014godište april, sada u decembru sam ga pazario, tako da verujem da je dobra kupovina, bolje nego nov naravno zbog cene Postaviću sliku u za to već predviđenu temu kada uradim prvi servis I upicanim ga za sezonu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ontwykende 52 Napisano Januar 23, 2015 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd-Vracar/Vozdovac Motocikl: Honda CBR1100XX SuperBlackBird (a nije crn nego crven ofarban u sivo) Prijavi odgovor kao problematičan 2000km je nista... Verujem da si napravio dobar posao... Inace me bas zanimaju iskutva sa tim novim MT-ovima... A ko zna, mozda se i vidimo na nekoj voznji u predstojecoj sezoni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...