odem15 2 Napisano Januar 20, 2015 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV IZ SLOVENIJE ! Imam mali poroblem, jer nemogu razdvojiti satove od nosača satova. Koliko god vučem ili guram onu gumu koji drži satove ne makne se ni 1cm iz držala... ŠTA DA RADIM? Htio bi da jih fino sredim jer ovo nisu moji satovi Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
odem15 2 Napisano Januar 20, 2015 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV IZ SLOVENIJE ! Imam mali poroblem, jer nemogu razdvojiti satove od nosača satova. Koliko god vučem ili guram onu gumu koji drži satove ne makne se ni 1cm iz držala... ŠTA DA RADIM? Htio bi da jih fino sredim jer ovo nisu moji satovi Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Januar 20, 2015 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav.. Evo ako mogu da pomognem,danas sam skidao kilometar sat ali nisma slikao,pa sam sad morao po mraku... Kada skines rozetne i stakla sa satova onda pomeris gumu i naprskas WD-om da bi lakse izasao... Onda prstom napipas gde je metalno kuciste sata,obicno je malo ispod nosaca sata.. Ne znam kako drugi rade ali meni je najlakse da stavim ovaj duzi nastavak za gedore i onda kuckam cekicem,malo sa jedne strane,malo sa druge,ravnomerno i izadje...Moze bilo sta samo da nema ostre ivice da ne pocepa gumu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 20, 2015 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Nema potreba da skidaš staklo i rozetnu. Jednostavno, sa donje strane gume na sredini imaš mali žičani osigurač na gumi oko sajle - ako to niko nije rasturao do sad, skineš ga i videćeš da je tu guma prosečena i zbog instalacije. E tu gde je prosečena - uguraš dugački šrafciger, nasloniš ga na sat sa donje strane i jednostavno izguraš sat na gore ( guma ostaje u nosačima satova . Posle radiš već šta hoćeš ( menjaš sajle, sijalice il već šta hoćeš ) . Kad si izgurao satove na gore, samo stisneš gumu i izguraš je na dole, a za njom prolaze i satovi tako da ti nosač ostaje sam - ako ćeš možda da ga farbaš ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
odem15 2 Napisano Januar 20, 2015 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hallo! Evo momci sređeno . Puno ste mi pomogli.....100 x Hvala pozdrav iz SLO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Januar 20, 2015 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam prvi put skidao satove da bi stavio nove gume bilo je malo teze.Ovaj isti nastavak sam ugurao sa donje strane gde ulazi sajla i lagano kucao cekicem ali se kuciste i pored toga sto sam lagano udarao malo deformisalo.Samo guranjem nije mogao da izadje,mozda satovi nisu nikada bili skidani pa je to bio problem.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Januar 20, 2015 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan stavi malo WD spreja u gumi oko sata pa sacekaj da to probije neko vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
odem15 2 Napisano Januar 27, 2015 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo momci ovako sada izgleda. Nije loše Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 27, 2015 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Lepo !~ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...