Disko Nindža 11139 Napisano Januar 19, 2015 Hronični Motociklopata, 7603 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Jakna je velicina 2XL, mada pre ce biti da je XL, ja sam 188cm i 87kg i super mi pasuje. Karakteristike jakne: -vadiva termo postava -full protektori + dupli spoljasnji protektori na laktovima i ramenima -6 dzepova za ventilaciju, 2 na grudima, 2 na ramenima spreda, i 2 pozadi -ima kratki i dugacki cibzar za povezivanje sa pantalonama -jakna je u dobrom stanju, ocuvana, nije padano s njom Cena: 6000din Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11139 Napisano Februar 10, 2015 Hronični Motociklopata, 7603 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena: 5000 din Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 173 Napisano Februar 10, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Posedujem istu, za preporuku je ! Cena je više neko dobra! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11139 Napisano Februar 21, 2015 Hronični Motociklopata, 7603 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...