Ontwykende 52 Napisano Januar 24, 2015 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd-Vracar/Vozdovac Motocikl: Honda CBR1100XX SuperBlackBird (a nije crn nego crven ofarban u sivo) Prijavi odgovor kao problematičan Dobar je naziv teme: "Blesaviti se ili ne?" Moj misljenje je NE... ali svako ima pravo nas svoje misljenje... Ne kaze se za dz... "Ko ne plati na mostu, plati na cupriji" ili sto kazu babe: "Skuplja dara nego mera"... Niko ne moze da tvrdi da ce ti lanac puci i da ce te popravka tako nastale steta kostati skuplje (nadam se bez zdravstvenih posledica)... Ali rizik postoji i veci je nego da to ne radis... Pa zasto rizikovati... Ako imas para za bacanje i volis da rizijujes, onda samo napred. Meni je motor zadovoljstvo a ne obaveza, iz toga proizilazi moj stav (ne kazem da je ispravn i da sam u pravu ali to je moje misljenje), ako trenutno nemas para za zamenu bolje ne voziti (znam da je iskusenje veliko...) nego vuci djavola za rep 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan026 22 Napisano Januar 29, 2015 Svrati ponekad, 111 postova Motocikl: yamaha fzs 1000,yamaha mbk 125 Prijavi odgovor kao problematičan nije pametno igrati se lancem definitivno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ontwykende 52 Napisano Februar 6, 2015 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd-Vracar/Vozdovac Motocikl: Honda CBR1100XX SuperBlackBird (a nije crn nego crven ofarban u sivo) Prijavi odgovor kao problematičan Svako ima prava da se igra sa svojom glavom i sa svojim motorom... Dokle god ne ugrozava druge... Ali ugrziti nekog drugog na putu ili u trgovini... Nije ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 350 Napisano Februar 10, 2015 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan mozda hoce samo da nas njegovi pocaste sa zitom al bolj da ne bude tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmb985 70 Napisano Februar 10, 2015 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Moj savet ti je da prvo proveris koliko je lanac istegnut.Mozda je i dok je bio nov imao malo mesta za dotezanje pa je vrlo brzo dosao do kraja a ustvari i nije toliko los. Ako je ipak zreo za zamenu onda je najpametnije da uopste ne vozis motor dok ne zamenis lanac jer itekako moze doci do nezeljenih posledica. Ako ipak planiras da vozis do proleca a smeta ti sto je lanac labav i skace gore-dole,onda slobodno mozes da ga skratis i dotegnes jer time nisi ni popravio ni pokvario trenutno stanje lanca.To ce ti pomoci da ne dodje do spadanja lanca ali i dalje moze doci do pucanja lanca. Proveri i odluci sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panoramaturist 11 Napisano Mart 19, 2015 U prolazu, 28 postova Lokacija: sv.nikole makedonija Motocikl: bmw f 650 gs,mz 250 etz Prijavi odgovor kao problematičan morash da promenish lanac i lancanike i postavi sistem za samopodmazivanje lanca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...