Jump to content

Moto Zajednica

Blesaviti se ili ne?

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 115 postova
  • Motocikl: Honda CBR1100XX SuperBlackBird (a nije crn nego crven ofarban u sivo)

Dobar je naziv teme:

"Blesaviti se ili ne?"

Moj misljenje je NE... ali svako ima pravo nas svoje misljenje...

Ne kaze se za dz... "Ko ne plati na mostu, plati na cupriji" ili sto kazu babe: "Skuplja dara nego mera"...

Niko ne moze da tvrdi da ce ti lanac puci i da ce te popravka tako nastale steta kostati skuplje (nadam se bez zdravstvenih posledica)... Ali rizik postoji i veci je nego da to ne radis... Pa zasto rizikovati... Ako imas para za bacanje i volis da rizijujes, onda samo napred.

Meni je motor zadovoljstvo a ne obaveza, iz toga proizilazi moj stav (ne kazem da je ispravn i da sam u pravu ali to je moje misljenje), ako trenutno nemas para za zamenu bolje ne voziti (znam da je iskusenje veliko...) nego vuci djavola za rep :neznam:

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 115 postova
  • Motocikl: Honda CBR1100XX SuperBlackBird (a nije crn nego crven ofarban u sivo)

Svako ima prava da se igra sa svojom glavom i sa svojim motorom... Dokle god ne ugrozava druge...

Ali ugrziti nekog drugog na putu ili u trgovini... Nije ok :jok:

• Svrati ponekad, 203 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx

Moj savet ti je da prvo proveris koliko je lanac istegnut.Mozda je i dok je bio nov imao malo mesta za dotezanje pa je vrlo brzo dosao do kraja a ustvari i nije toliko los. Ako je ipak zreo za zamenu onda je najpametnije da uopste ne vozis motor dok ne zamenis lanac jer itekako moze doci do nezeljenih posledica. Ako ipak planiras da vozis do proleca a smeta ti sto je lanac labav i skace gore-dole,onda slobodno mozes da ga skratis i dotegnes jer time nisi ni popravio ni pokvario trenutno stanje lanca.To ce ti pomoci da ne dodje do spadanja lanca ali i dalje moze doci do pucanja lanca. Proveri i odluci sam.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja