MarkoTenere 24 Napisano Februar 26, 2008 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd , Borča Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Da li zna neko gde i za koliko mogu da nabavim BMW kacigu sistem 4? Mislim da takvu nose motoristi saobracajne policije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 26, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Da li zna neko gde i za koliko mogu da nabavim BMW kacigu sistem 4? Mislim da takvu nose motoristi saobracajne policije. znas li koliko se krece cena te kacige Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Februar 27, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Kod Radulovića? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Februar 27, 2008 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Ja posedujem takvu kacidu Evolucija IV kupio sam je kod BMW-a i platio 700 maraka (tada su bile marke).Prezadovoljan sam jedino što nema ništa protiv sunca,ustvari može se menjati vizir tante ali on nije za noćnu vožnju. Tako da sam rešio da kupim Nolan102 ili Chuberth C2 zbog onog dodatka za sunce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Februar 28, 2008 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam bijelu BMW SISTEM 4 EVO nosena jednu sezonu ,ako te interesuje javi na pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...